ManosBar13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εγώ για αντιγραφή ταινιών έχω το Toast Titanium.παίρνω από το DVD που θέλω το αρχείο VIDEO_TS και το Toast έχει ειδική επιλογή DVD from Video_TS. Αν είναι μεγαλύτερο τότε χρησιμοποιώ την εντολή Fit-to-DVD video compression...και όλα καλά...
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι μεγαλύτερο τότε χρησιμοποιώ την εντολή Fit-to-DVD video compression...και όλα καλά... Όντος υπάρχει αυτη η μαγική επιλογή που πολλοί δεν έχουν προσέξε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Επανέρχομαι καθώς βρήκα το (σχεδόν) τέλειο πρόγραμμα που κάνει αυτό που θέλω: Λέγεται DVD Remaster Pro και η επίσημη ιστοσελίδα του είναι εδώ. Κοστίζει βέβαια (50 δολλάρια) αλλά κάνει δουλειά: - αφαιρεί audio streams κατά βούληση - αφαιρεί video streams κατά βούληση - συμπιέζει (αν επιθυμείτε) το αρχικό μενού Το μόνο που δεν γίνεται να επιλέξουμε είναι ποιούς υπότιτλους να κρατήσει και ποιούς να πετάξει - έχει μία επιλογή Keep Subtitles την οποία ενεργοποιείς και κρατάει όλους τους υπότιτλους. Πολύ καλό και εξυπηρετικό πρόγραμμα. Το DVD Remaster Pro έρχεται μαζί με τον αποκωδικοποιητή FairMount το οποίο (ουσιαστικά) σπάει την κωδικοποίηση CSS και σας επιτρέπει να αντιγράψετε ένα φάκελο VIDEO_TS στον σκληρό σας χωρίς προβλήματα. Παρόμοιο δηλαδή με το MacTheRipper αλλά χωρίς τις έξτρα επιλογές του τελευταίου.
LordArthas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τυχαινει αρκετα συχνα οταν προσπαθω να κανω ripping ενα dvd, να κολλαει σε καποιο σημειο το mactheripper v3.13d. Ακουγεται συνεχεια το dvd-r να προσπαθει να διαβαζει, αλλα δεν προχωραει καθολου. Χρειαζεται να κανω force quit το mactheripper για να ακυρωσει τη διαδικασια. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Υπαρχει λυση; Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλο sw για ripping στο mac ειναι αρκετα ενοχλητικη αυτη η ασταθεια του mactheripper... (δε νομιζω να φταιει το dvd-r). EDIT: Εννοειται οτι δεν προκειται για γρατζουνισμενα-σκονισμενα δισκακια.
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δε νομίζω ότι πρόκειται για αστάθεια του MacTheRipper. Είτε χαλασμένο δισκάκι είναι, είτε κάποιο κλείδωμα που δεν μπορεί να το σπάσει και γι' αυτό σφίγγεται.
megas-ARIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ego douleuo to anydvd mazi me to clone dvd...fisika kano taktika update to anydvd gia ta nea kleidomata..pote den kolisa pouthena...se kanena dvd...opias eterias kai an itan...
LordArthas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δε νομίζω ότι πρόκειται για αστάθεια του MacTheRipper. Είτε χαλασμένο δισκάκι είναι, είτε κάποιο κλείδωμα που δεν μπορεί να το σπάσει και γι' αυτό σφίγγεται. Κι εγω το σκεφτηκα, αλλα συμβαινει αρκετα συχνα. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι τα dvd ειναι νεας κυκλοφοριας. Ισως γι'αυτο... ego douleuo to anydvd mazi me to clone dvd...fisika kano taktika update to anydvd gia ta nea kleidomata..pote den kolisa pouthena...se kanena dvd...opias eterias kai an itan... Εδω μιλαμε για macintosh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.