HaTHoR Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Να κοιμάμαι αγκαλίτσα. Να ξυπνάω φορώντας το γάτο μου γούνα και να γουργουρίζει. Το καλό σεξ (έχει μεγάλη διαφορά με το σκέτο) Τα καυτά, καυτά ντουζ. Τη μουσική μου όταν είμαι στο αυτοκίνητο ή ποδαράτο. Να μην είμαι αγχωμένη. Και πιο πολύ απ'όλα - να ακούω αληθινά "ευχαριστώ".
clarice Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Να μην είμαι αγχωμένη. Να πετυχαινω τους στοχους μου. Να μαθαινω καινουργια πραγματα. Να εχω εναν ανθρωπο να συζητησω και να μοιραστω τις σκεψεις μου. Γιατι τη σημασια εχει να κατακτησεις τον κοσμο αν δεν εχεις καποιον να το μοιραστεις.
Narayan Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Η σοκολάτα. To σεξ. Η γυναίκα μου. Το σεξ με τη γυναίκα μου. Οι γάτες. Το αυτοκίνητό μου. Το στοματικό σεξ από τη γυναίκα μου. Οι κάρτες γραφικών.
mandate Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 τα πόδια μου tvr,τα μαθήματα που κάνουν οι κασκαντέρ -οδηγοί αρκετά αυτοκίνητα από δεκαετία '70 η οδήγηση στην εθνική το βράδυ[4-6] και το άλλο φύλο που μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.