paschalia Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Το γουργουρισμα που βγαζουν τα περιστερια . Γατες . Την μυρωδια του δασους - εξοχης . Υ.γ. Ευχαριστε ανθρωπε κανε οτι δεν το ειδες ..
blackwar Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Χμ………. Χωρίς σειρά προτεραιότητας Μουσική. Κιθάρες, ενισχυτές. Διάβασμα. Ταινίες. Ζωάκια Καλό και χορταστικό φαγητό, γλυκά Ξενύχτι Ύπνος Γυμναστική Ταξίδια Καλούς φίλους Μηχανές "τσοπερ" Αυτά τα ολίγα….!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ..."Νερό"? Νερό. As in Η2Ο.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Να το πίνεις, να κολυμπάς, να κάνεις ντους, να το βράζεις? Tι? ;p
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Να το πίνεις, να κολυμπάς, να κάνεις ντους, να το βράζεις? Tι? ;p Να το πίνω. Να πέφτει (βροχή). Να κάνω ντους.
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 τη μουσική του Oakenfold την θεά Hayabusa τους πίνακες του Dali
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Να βρίσκεσαι με παρέα πάνω σε βουνό, καλοκαιράκι, να παίζει κάποιος κιθάρα, να τραγουδάμε οι υπόλοιποι, ο ουρανός να έχει πάρει εκείνο το καταπληκτικό χρώμα που παίρνει όταν χαράζει (ακριβώς ΠΡΙΝ βγει ο ήλιος), να φυσάει ένα αεράκι και άμα έχεις και καμιά κοπελίτσα αγκαλιά, τόσο το καλύτερο (δεν το βάζω για προϋπόθεση όμως. Φίλοι πάνω απ'όλα).
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Χμουχ δεν σου κάθεται κάθε μέρα αυτό όμως. Ε, εντάξει μωρέ. Μέρα παρα μέρα... Ε, τώρα όσον αφορά την καθημερίνοτητα, τα ψιλοξέρουμε μωρέ. Μουσική, ταινίες, τέτοια... Τα νόμιμα, όπως θα έλεγε και ένας φίλος μου.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εμένα μου αρέσουν και οι κάτοικοι της πόλης σου. *sigh*
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εμένα μου αρέσουν και οι κάτοικοι της πόλης σου.*sigh* οι κάτοικοι ή ένας συγκεκριμένος κάτοικος; Ή καλύτερα μία συγκεκριμένη κάτοικος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.