FLO Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Φιλε μην κοιτας μονο τις σημερινες σου απαιτησεις. Καλο ειναι αν μπορεις να παρεις καποιο καλο psu με αρκετα watt (500 +) τωρα για τη μαρκα οσο αντεχεις κοιτα κατι σε seasonic ειναι πολι καλα. Αλλα η κορυφη ειναι μια Zippy ειναι ομως πολυ ακριβα. Εγω περιμενω το δικο μου τις επομενες μερες.
Marker Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μόλις τώρα την έμαθα μέσω της υπογραφής σου.Να'σαι καλά. Euxaristisi mou na sou mathaino kainouria pragmata opos panta vevaia Αφού τα προτείνεις και εσύ τότε συμφωνούμε! :wink: PS Προτιμώτερα τα: einai: ΠροτιμότεραEnoo mathe orthografia:mrgreen:
anisixo_pnevma Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Παιδια θα αστειευεστε... Συμφωνα με το site μετρησης του παιδιου, το pc μου χρειαζεται μονο.... 200W Δεν υπαρχει λογος να παρω καποιο απ αυτα που λετε, αλλωστε μιλαω για το παλιο μου pc (μπακατελα πλεον...)
aGka8l Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 δες αυτο εδω φιλε μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700140
anisixo_pnevma Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Φιλε μου δε ζηταω να αγορασω, αλλα πραγματα ρωτησα.
sa1901 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Αφού Φιλε μου δε ζηταω να αγορασω, αλλα πραγματα ρωτησα. και αφού Παιδια θα αστειευεστε... Συμφωνα με το site μετρησης του παιδιου' date=' το pc μου χρειαζεται μονο.... 200W Δεν υπαρχει λογος να παρω καποιο απ αυτα που λετε, αλλωστε μιλαω για το παλιο μου pc (μπακατελα πλεον...)[/quote'] δεν έχεις κανέναν λόγο λοιπόν να ακολουθήσεις τις συστάσεις μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.