Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό writing forum

Vole Maulder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Ψάχνω ελληνικό writing forum, ή λογοτεχνίας γενικότερα, που να έχει όμως κατηγορία αφιερωμένη σε προσωπικές προσπάθειες και συζήτηση επ' αυτών. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Ψάχνοντας στο forum του insomnia ανακάλυψα ένα που είχε δημιουργηθεί με αφορμή μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν κάποια μέλη, αλλά ο αριθμός εγγεγραμμένων είναι πολύ μικρός και καθώς αυτό το εγχείρημα ήταν αρκετά παλιό και ούτως ή άλλως δε θα με ενδιέφερε, νομίζω πως δεν είναι αυτό που ζητάω. Αν ωστόσο κάνω λάθος ας με ενημερώσει κάποιος, γιατί ομολογώ πως δεν μπήκα και στον κόπο να δω τι παίζεται σε εκείνο το forum.

Δημοσ.

Υπαρχει το sff.gr.

Αν και δεν μου αρεσει να κρινω γρηγορα, η υπογραφη σου και το avatar σου παραειναι αξιολυπητα για να ψαχνεις για forum για να φιλοσοφισεις.

Δημοσ.

Χαχαχα χιούμορ φίλε μου, χιούμορ, χωρίς αυτό δεν θα αντέχαμε και για πολύ! Εξάλλου πιστεύω πως οι Monty Python είναι από τους πλέον έξυπνους κωμικούς, ασχέτως αν οι φωτογραφίες που έχω βάλει είναι από τα πιο κατεστραμμένα πράγματα που έχουν κάνει στην καριέρα τους. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Δημοσ.
Υπαρχει το sff.gr.

Αν και δεν μου αρεσει να κρινω γρηγορα' date=' η υπογραφη σου και το avatar σου παραειναι αξιολυπητα για να ψαχνεις για forum για να φιλοσοφισεις.[/quote']

Κι η δικιά σου υπογραφή δεν παραπέμπει σε άνθρωπο που ασχολείται με λογοτεχνικά sites αλλά από οτι βλέπω του απάντησες του παιδιού.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το Sff ασχολείται με επιστημονική φαντασία. Αυτός είναι ένας μόνο ( αν μπορεί να θεωρηθεί) τομέας της λογοτεχνίας. Και πολύ ιδιαίτερος θα έλεγα.

ΥΓ: Η δική μου υπογραφή τι λέει; Σε τι παραπέμπει; :lol:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όσο έψαξα μόνο σε σελίδες για επιστημονική φαντασία έπεφτα. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι τόσο δημοφιλής αυτός ο τομέας και σίγουρα έχει να προσφέρει μεγάλα έργα, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτός. Το e-missos φαίνεται πολυδιάστατο και ενδιαφέρον πάντως, αν και δεν επικεντρώνεται στη συγγραφή. Έχω βρει αγγλικό forum ανάλογο αυτού που ψάχνω, αλλά καθώς η αγγλική δεν είναι η μητρική μου γλώσσα ( ούτε και του φίλου μου που πρώτος άρχισε να ψάχνει για αυτό) μιλάμε για άλλο επίπεδο.

Δημοσ.
Κι η δικιά σου υπογραφή δεν παραπέμπει σε άνθρωπο που ασχολείται με λογοτεχνικά sites αλλά από οτι βλέπω του απάντησες του παιδιού.

Και σε τι παραπεμπει?Στο site του παναθηναικου?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...