fits13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Kalispera pedes. mipws xerei klaneis poy mporw na vrw skins gia to powerdvd 7? koitaxa sto episimo site toy programmatos poy einai to http://www.cyberlink.com alla den vrika tipota. tha moy peite bebaia oti einai poli nwris akoma gia skins giati kaka kala den vgike to programma kai theleis kai skins. alla rwtaw an kapoios exei vrei kapoy skins kai plugins gia to sigegrimeno programma as moy pei to link please. eyxaristw poly prokatavolika.
kostelo Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Φιλε ψαχνω και γω μανιωδως το ιδιο πραγμα αλλα δεν υπαρχει τπτ ακομα νομιζω. Γενικα μου τη σπανε πολλα πραγματα στο 7 και εβαλα παλι το 6. Μου τη δινει ας πουμε οτι η μπαρα με την προοδο της ταινιας ειναι στο κατω μερος πλεον της οθονης στο full screen και επισης οτι εμφνιζεται με το παραμικρο κουνημα του ποντικιου. Αν βλεπω ταινια (και μ αρεσει εννοειται κι εχω αφοσιωθει), δε θελω να ξερω αν τελειωνει ή ποσο θελει ακομα. Αν κουνηθει ομως κατα λαθος απο ενα κραδασμο του γραφειου το ποντικι, τσουπ πεταγεται η μλκια και μου το καρφωνει. Αυτα τα δυο αν αντιμετωπιζα, θα ξαναβαζα το 7. Γενικα παντως μου φαινεται ψιλομουφα σε σχεση με το 6. Τοσο καιρο εξελιξης γι αυτο το αποτελεσμα? :sad:
fits13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 File ayto poy les nomizw mporeis na to apenergopoihshs na min dilaid emfanizetai me kathe kinisi toy pontikioy apo ta options. alla den thimamai apo poio options akrivws.
Steven1985 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Παιδιά εγώ ήδη έχω καταφέρει να κατεβάσω μέσα από το ίδιο πρόγραμμα ένα skin. Δεν βρήκα άλλο. Τελικά η playlist έχει βελτιωθεί καθόλου;
fits13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Den mas les ki emas pws akrivws katevases to parapanw skin. bima bima.
Steven1985 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μπαίνεις στο πρόγραμμα. Πατάς δεξί κλικ και μετά Configuration και στο παράθυρο που σου βγαίνει πατάς User Interface και πατάς το κουμπί που λέει Download και βγάζει παράθυρο και έχει μόνο το Onyx και πατάς τικ στο checkbox... και ok και αρχίζει να το κατεβάζει.
SupaCoopa Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Η κατω μπαρα πως απενεργοποιειται? Νομιζω παντως οτι εχει καλυτερη εικονα απο το 6...
kostelo Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Η κατω μπαρα πως απενεργοποιειται? Αυτο ρε παιδια μηπως βρεθει κανας τροπος ή τουλαχιστον να μην εμφανιζεται με το παραμικρο κουνημα του ποντικιου. Ειναι πολυ σπαστικο...:evil: Μπαίνεις στο πρόγραμμα. Πατάς δεξί κλικ και μετά Configuration και στο παράθυρο που σου βγαίνει πατάς User Interface και πατάς το κουμπί που λέει Download και βγάζει παράθυρο και έχει μόνο το Onyx και πατάς τικ στο checkbox... και ok και αρχίζει να το κατεβάζει. Το προσπαθησα αλλα δε μου φορτωνει τιποτα γμτο. Αδειο παραμενει το πλαισιο οσο κι αν περιμενω...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Κι εγώ το'χω κατεβάσει,δε λέει και τίποτα το Onyx skin. Το ίδιο είναι πάνω κάτω με το κανονικό,μόνο που προστίθεται ένα μαύρο περίβλημα γύρω-γύρω... Κι εγώ βλέπω ότι σαν εικόνα λέει περισσότερο η έκδοση αυτή,αλλά όλα τ'άλλα είναι...Άσ'τα να πάνε. Περιμένω να βγει οπωσδήποτε κάποιο patch(εξάλλου σ'όλες τις παλιότερες εκδόσεις είχαν βγει patches)για να φτιάξουν τα πράγματα.
kostelo Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Το βρηκα και γω αυτο το σκιν απο ενα αλλο site που το ειχε ανεβασει καποιος στο rapidshare. Καλυτερο μου φαινεται σχετικα ετσι που ειναι μαυρο αλλα δε διορθωνει την που..να τη μπαρα που πεταγεται με το παραμικρο κουνημα του ποντικιου. Μηπως υπαρχει καμια τροποποιηση στη registry που να το διορθωνει? Αλλιως εν αναμονει του πατς.
fits13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Re file mporei kapoios na to anevasei sto rapidshare wste na to katevasoyn kai oi ypoloipo poy den toys to vgazei otan patane to koympi "download" sto user interface. kai kati allo kastelo afto me ti mpara poy les den einai provlima kai to powerdvd6 to ekane an koynages to mouse soy emfanize mia mpara sto panw meros tis othonis. esi kolas twra poy sto emfanizei sto katw? den exw katalavei poy einai to kolima soy sxetika me ti mpara. emena proswpika den me enoxlei katholoy kai to vriskw kai praktikotato.
kostelo Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Re file mporei kapoios na to anevasei sto rapidshare wste na to katevasoyn kai oi ypoloipo poy den toys to vgazei otan patane to koympi "download" sto user interface. http://rapidshare.de/files/19605860/onx.rar.html kai kati allo kο[/b']stelo afto me ti mpara poy les den einai provlima kai to powerdvd6 to ekane an koynages to mouse soy emfanize mia mpara sto panw meros tis othonis. esi kolas twra poy sto emfanizei sto katw? den exw katalavei poy einai to kolima soy sxetika me ti mpara. emena proswpika den me enoxlei katholoy kai to vriskw kai praktikotato. Ξεχνας προφανως οτι τη μπαρα στο 6 την εμφανιζε ναι μεν απο πανω αλλα οποτε πηγαινες εσυ το ποντικι εκει περα και οχι οποτε απλα το κουνουσες. Τωρα εμφανιζεται ακομα κι αν το ποντικι απλα τρανταχτει και ας μην ειναι πανω της. Αν διαβαζες και τα παραπανω μου ποστ' date=' θα εβλεπες οτι το κολλημα μου ειναι οταν βλεπω μια ταινια και εχω αφοσιοθει [b']δεν θελω να ξερω σε ποιο σημειο βρισκεται (αν τελειωνει πχ). Μπορει να σου φαινεται παραξενο αλλα ειναι μια ιδιοτροπια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.