Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 [offtopic]Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται [/offtopic]
leontiad Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Υπαρχει περιπτωση να γινει το αντιθετο?Να παο για εκπαιδευση σε αλλο σωμα και μετα να με παρουν στο πληροφορικης?Κοινος να το πω απλα με μεταπτυχιακο και ωασικο πτυχιο σε πληροφορικη ολοι μπαινουν στο σωμα πληροφορικης υποχρεωτικα η θελει κολοβυσμα?
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Υπαρχει περιπτωση να γινει το αντιθετο?Να παο για εκπαιδευση σε αλλο σωμα και μετα να με παρουν στο πληροφορικης?Κοινος να το πω απλα με μεταπτυχιακο και ωασικο πτυχιο σε πληροφορικη ολοι μπαινουν στο σωμα πληροφορικης υποχρεωτικα η θελει κολοβυσμα? ... ή θέλει κολόβυσμα.
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Οταν σε καλεσουν (ή ληγει ή διακοπτης την αναβολη) θα σου ερθει το "χαρτι". Πανω σ αυτο γραφει σε ποιο σωμα θα παρουσιαστης, ποιο στρατοπαιδο κτλ, ολα δηλ. ΑΛΛΑ!!!!!! ακομη και να σε πάρουν ειται στο μηχανικο ειται στο ερευνας κ πληρ μπορει μετα το κέντρο (6 βδομαδες) να σε πασαρουν στο πεζικο..... Δε ξέρω αν στο ΣΕΠ επικρατούν άλλα πράγματα. Γενικά, αν παρουσιαστείς σε κάποιο σώμα είναι πολύ δυσκολο (3.5 jack δε κάνει θέλει τουλάχιστον 7.1) να κάνεις μετάταξη ως ΣΤΡ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προβλέπεται μαζική επαναξιολόγηση των νεοσυλλέκτων παρά μόνο αυτών που δηλώνουν για ΔΕΑ ή Ε.Δ. Πιο εύκολη είναι η μετάταξη σε περίπτωση επιλογής κάποιου ως ΔΕΑ (μιλάμε πάντα για ΠΖ γιατί για ΔΕΑ(ΕΠ) ή ΔΕΑ(ΤΧ) που ξέρω χωρίς S/PDIF είναι χλωμο). Δε παίζει ρόλο σε ποιό όπλο/σ'ωμα κατατάχθηκες, όλοι οι ΥΕΑ καναμπαίνουν στην ίδια λίστα που εξετάζεται από την ΔΕΠ (Δ/νση Επιλογής Προσωπιού). Μπορεί να φύγουν άτομα από ΥΠ για ΤΧ και άλλοι από ΤΧ για ΥΠ κλπ κλπ Επίσης μη μασάτε σε ανθρώπους που λένε ότι πήγαν εντελώς τυχαία ΣΤΡ(ΕΠ) ή ΔΕΑ(ΕΠ), ΔΕΑ(ΤΧ) χωρίς βύσμα. Είναι η κλασσική προυπόθεση του βύσματουντα προς τος βυσματούμενο .... Θα σε βάλω στο ΣΕΠ αλλά δε θα το πεις σε κανένα
karlito Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Καλησπέρα κι από μένα... Απολύθηκα 11/5/2006 και ανήκα στο ΣΕΠ. Ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος, παίρνουν με δεύτερη ειδικότητα στρατιώτες από άλλα σώματα. Μπορεί κάτι στο βιογραφικό σου να τους ενδιαφέρει (εκτός αν έχει βάλει και κανα βυσματάκι το χέρι του). Πάντως αυτό γίνεται και χωρίς βύσμα (το είδα κατά την διάρκεια της θητείας μου). Οι υπόλοιποι μη βιάζεστε να στιγματίσετε τον άνθρωπο (υπάρχει βέβαια η περίπτωση να δούλεψαν άλλοι για σένα χωρίς εσένα ) Όπως και να'χει αν λες ότι δεν έβαλες βύσμα, σε πιστεύω γιατί ξέρω ότι αυτό γίνεται... Όσο για το ΚΕΠΥΕΣ είναι μέσα στο χώρο που είναι ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ/κλπ. και θα περάσεις ΠΟΛΥ καλά... Καλή θητεία και καλός πολίτης!!! Για τον leontiad που θέλει να μπει στο ΣΕΠ: πρέπει σε γενικές γραμμές να έχεις παρεμφερές πτυχίο (+ ότι παραπάνω έχεις καλό είναι). Βέβαια και λίγο σπρώξιμο πότε δεν έβλαψε (έχω δει και στρατιώτη του ΣΕΠ απόφοιτο διοικησης επιχειρήσεων!!! ). Ελπίζω να σας έλυσα μερικές απορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.