Fan Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Θα συμφωνήσω με paredwse. Το μέρος μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλό' date=' τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. Ήδη οι πρώτες τουρίστριες κατεύφτασαν. Επίσης το μέρος διαθέτει και DSL μιλάμε για πολιτισμό δηλαδή ¶ντε και καλός πολίτης![/quote'] Διαθέτει η Λήμνος DSL;;;;;;;;;;;;; Είναι σίγουρο αυτό; Aπό τουρισμό τι παίζει;
Ather Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Αυτή τη στιγμή σου γράφω από γραμμή DSL. Επίσης εδώ το DSL το ενεργοποιούν μέσα σε μία εβδομάδα και χωρίς ο ISP να είναι OTENET. Από τουρισμό έχει αρχίσει να κατεβαίνει η Αγγλία, από ότι μου έχουν πει το καλοκαίρι έρχεται αρκετός κόσμος, ενώ το χειμώνα πρέπει να είναι πίκρα. Το μέρος δε στο παρουσιάζω ως παράδεισο. Πχ η Ρόδος ,Χίος, Μυτιλήνη είναι σαφώς καλύτερα, αλλά δεν είναι άσχημα (στη Λήμνο) όπως υποστηρίζουν. Η χειρότερη των περιπτώσεων είναι στρατιώτης σε συγκεκριμένες μονάδες. Φίλος μου στη Ρόδο είχε περάσει πολύ μαύρα, ενώ το νησί είναι υπέροχο, όπως κατάλαβες άλλο στρατός και άλλο η "τουριστικότητα" ενός μέρους. Καμία ερώτηση σχετικά με ΚΕΠΥΕΣ που να μπορώ να απαντήσω; Έτσι όπως το πάμε θα γίνει "Τουρισμός και Λήμνος"
kyriakos_22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Όντος ο χειμώνας ήταν πάρα πολύ πίκρα!!! Όταν ήμασταν εξοδούχοι το μόνο που έβλέπες έξω ήταν αυτοί που έβλέπες και στο στρατόπεδο ΕΠΟΠ και φαντάροι. Καθόλου κόσμος στα μαγαζία και καθόλου γυναίκες. Το Πάσχα είχε μαζέψει αρκετό κόσμο και τώρα το καλοκαίρι όπως είπε και Ather περιμένουμε τις Αγγλιδούλες... Σχετικά με το ΚΕΠΥΕΣ Ather τι γνωρίζεις απ' ότι μου έχουν πει είναι πολύ καλά και δεν έχει τρελές υπηρεσίες. Οτι γνωρίζεις αδελφέ που μπορεί να βοηθήσει πέστω καλό ή και κακό. Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον
kitsos Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ειχα γράψει ενα πολυ πολυ μεγαλο μήνυμα , κυριως για τα διαφορα σχολια που γίνονται απο πολλα ατομα εδω χωρις να γνωρίζουν και να εχουν καποια εμπειρία... Αλλα επειδη ηταν greeklish διαγράφηκε και βαριέμαι να το ξαναγράφω... Οσο αφορά το σώμα ερευνας πληροφορικής δεν ξερω αν υπάρχει ακόμα κατι ειχε ακουστεί για συγχώνευση με διαβιβάσεις , δεν ξερω αν εχει γινει οντως. Κυριάκο οτι θες για το ΚΕΠΥΕΣ p.m και θα σε ενημερωσω , γιατι αν πω εδω κατι θα αρχισουν ολοι οι εξυπνάκηδες να πετάγονται. Γενικά καλα ειναι , προφανώς πήγες με δεύτερη ειδικότητα... με κάποιο σπρώξιμο... υποθέτω
Ather Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Κυριάκο είναι ΠΟΛΥ καλά. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες του προγράμματος για ευνόητους λόγους. Πάντως όπως είπαν και οι άλλοι.... καλός πολίτης. Εκεί είσαι σαν στέλεχος σχεδόν. Κατάλαβες τώρα;
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Οκ Ather σωστός!!! Ελπίζω όλα να είναι όπως τα περιγράφετε. Σ΄ ένα μήνα περίπου θα μάθω. Άντε και όποιος είναι φαντάρος καλλός πολίτης
Arxon Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 το συγκεκριμενο τμημα οταν υπηρετουσα εγω βρισκοταν στο Γουδι.Ειναι πολυ καλα...
aliaser Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 υπαρχει περιπτωση να παρουν καποιον στα ΚΕΠΥΕΣ χωρις μεσο λογω σπουδων στο αντικειμενο ?
kyriakos_22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δεν το ξέρω αυτό που λές. Αλλά εγώ μέσο δεν έιχα και ή ιδικότητα μου στα ΤΘ σε σχέση με εκεί που πάω δεν τεριάζουνε. Το μόνο που τεριάζει έστω και λίγο είναι ότι ειμαι φοιτητης στο μαθηματικό. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σου aliaser. Αντε πλησιάζουν και τα σκηνάκια σιγά σιγά.
leontiad Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Γεια σας,σε λιγο θα ειμαι αποφοιτος τμηματος πληροφορικης.Ποσες πιθανοτητες εχω να καταταγω σε αυτι τι ΚΥΠΥΕΣ η σε κατι αντιστοιχο με πληροφορικη?συμπληρωνω κανενα χαρτι η δηλωνω την προτιμοιση μου?
Ather Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Προς kyriakos_22: Η περίπτωσή σου είναι καθαρά βυσματική "flames!!!". Για να πας στο ΚΕΠΥΕΣ πρέπει να ανήκεις στο Σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Για να πας σε αυτό το Σώμα (αν δε βάλεις βέβαια βύσμα) πρέπει να έχεις τουλάχιστο μεταπτυχιακό ή να είσαι κοντά στα τελειώματα. Εσύ μάλιστα από ΤΘ έγινες ΕΠ στη μέση της θητείας!!! Έγινα σαφής; Προς leontiad: Αν καταφέρεις και μπεις στο Σώμα και κάνεις την παραμεθόριο τότε μπορεί να σου έρθει μετάθεση στο ΚΕΠΥΕΣ. Αυτός επαναλαμβάνω είναι ο προβλεπόμενος δρόμος. Τα μάτια μου έχουν δει διάφορα στην πορεία.
chris_4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Το ερευνας κ πληρωφορικης εγινε σωμα το νοεμβρη, προς το παρον παντως παιρνουν ακομη και μη βισματιες αλλα πρεπει να εχεις ταλειωση κατι σχετικο. πχ πληροφορικη ή ηλεκτρ. μηχανικος
Ather Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Το Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής από την αρχή Σώμα ήταν. Ιδρύθηκε το 1998. Έκτοτε θέλουν να το ενοποιήσουν με τις Διαβιβάσεις (που είναι Όπλο) . Όντως μπαίνεις και χωρίς βύσμα αλλα χρειάζεται μεταπτυχιακό τουλάχιστον. Δεν έχω δει άτομο ως τώρα που να μην είχε μεταπτυχιακό και να ήταν στο σώμα (χωρίς βύσμα πάντα). Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
chris_4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 γνωριζω εγω ατομα (συγκεκριμεν 2) χωρις μεταπτυχιακο και χωρις βισμα (?? απιστευτο κ ομως αληθηνο) πυ ειναι στο ερευνασ κ πλ. ενα ςπληροφορικαριος και ενας ηλεκτρ. μηχανικος
chris_4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Οταν σε καλεσουν (ή ληγει ή διακοπτης την αναβολη) θα σου ερθει το "χαρτι". Πανω σ αυτο γραφει σε ποιο σωμα θα παρουσιαστης, ποιο στρατοπαιδο κτλ, ολα δηλ. ΑΛΛΑ!!!!!! ακομη και να σε πάρουν ειται στο μηχανικο ειται στο ερευνας κ πληρ μπορει μετα το κέντρο (6 βδομαδες) να σε πασαρουν στο πεζικο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.