Προς το περιεχόμενο

Μετάθεση στο ΚΕΠΥΕΣ

kyriakos_22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φανταράκι στην Λήμνο και μου ήρθε μετάθεση για το ΚΕΠΥΕΣ (Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης ΕΣ). Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι στην Αθήνα και έχει σχεση μάλλον με υπολογιστές. Αν ξέρει καποίος ας βοηθήσει (που είναι, αν είναι καλά εκεί και τα σχετικά). Ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε κυρίακο πλάκα μας κάνεις;;;

για το που κ τι κάνεις εκεί δεν ξέρω.....

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα μας αποκαλύψεις το κονέ σου;;;;:twisted: :twisted: :twisted:

Υ.Γ: Ελπίζω να κατάλαβες οτι πλέον η θητεία για σένα τελείωσε!!!!!

Υ.Γ 2: Υλικοπόλεμος είσαι;;;

Δημοσ.

177,35 μόρια της μονάδας (δις δισμενής) + 25 συνηπηρεντούντα αδελφό.

Η χηρότερη μετάθεση για την μονάδα μου είναι Αυλώνα για όσους μενουν Αθήνα!!!

Α και το βίσμα μου μου έλεγε οτι θα πήγενα Ευελπίδων και όταν του είπα ότι παω εκεί έμεινε μα...κας

Δημοσ.

Δε ξέρω που είναι το ΚΕΠΥΕΣ. Αν είναι μέσα στο ΓΕΣ (όχι όμως Τ/ΓΕΣ) καλά θα είναι. Όσο για τα μόρια ίσως να τα λες καλά αλλά το βύσμα πάντα νικάει τα μόρια. Και εγώ σε γραφείο που έβγαζε μεταθέσεις (ΔΕΑ - δε ξέρω όμως αν ισχύουν μόρια) και στέλναμε Βολιώτη στα Τρίκαλα και επειδή τη θέση στο Βόλο την είχε καπαρώσει Θεσσαλονικιός (εννοείται πως όλες οι μεταθέσεις ήταν βυσματικές - Όποιος έμενε με μικρότερο βίσμα πήγαινε ΣΜΥ).

Δημοσ.

Για να πας στο ΚΕΠΥΕΣ θα πρέπει να ανήκεις στο Σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Αφού δεν ανήκεις εκεί τότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Η είσαι ΒΥΣΜΑ ή έγινε λάθος στις μεταθέσεις.

Δημοσ.
Για να πας στο ΚΕΠΥΕΣ θα πρέπει να ανήκεις στο Σώμα Έρευνας Πληροφορικής.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό (τουλάχιστον όσο αφορά στους οπλίτες)

Δημοσ.

Το κτηριο του ΚΕΠΥΕΣ ειναι διπλα στην γεωγραφικη υπηρεσια στρατου και στο τυπογραφειο. Ενα ειναι σιγουρο οτι στο ΚΕΠΥΕΣ απολυθηκες, εκει μεσα ειναι σαν εταιρια πληροφορικης. Ενας συμφορουμιτης ειχε τελειωσει εκει την θητεια του και απ'οτι εβλεπα καθε μερα εξω ηταν εκτος απο την μερα που ειχε υπηρεσια. Η υπηρεσια ειναι για τον πουτσο, εισαι πανω απο εναν σερβερ και αν χαλασει κατι περνεις ενα τηλεφωνο. Αντε και καλος πολιτης

Δημοσ.
Το κτηριο του ΚΕΠΥΕΣ ειναι διπλα στην γεωγραφικη υπηρεσια στρατου και στο τυπογραφειο.

Ε τα βύσματα πάνε όλα μάζι........σε σμήνη ένα πράγμα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ψηλά Ψηλά τα μαύρα τα μπερέ.

Δεν ξέρω για εκει που παω αλλα στην Λήμνο περνάω μια χαρά!!!

Στη Λήμνο πως είναι δυνατόν να περνάς καλά; Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για το νησί.

Μηδέν τουρισμός, μηδέν διασκέδαση και γεμάτο στρατό!

Πεζικό είσαι;

Δημοσ.

ΤΘ. Το περνάς καλά είναι σχετικό. Αν τα στελέχη δεν σε πρίζουνε τα προινά κανείς την υπηρεσία σου 2 με 3 μέσα και μια έξω. Ο δοιικητης σου δίνει κάθε 30 με 40 μέρες άδεια με 1 ή 2 μέρες γραμμένες και min άδεια ένα 10ήμερο και σε βλέπει για παιδί του, τότε μάλλον αυτό δεν είναι πύξημο. Όσο για την διασκέδαση και την απόσταση από την πόλη ναι αυτό είναι το μόνο κακό. Αλλά από τον Ιούνιο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου που θα φύγω έρχονται Αγγλίδες πόλλα υποσχόμενες τουριστριούλες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Στη Λήμνο πως είναι δυνατόν να περνάς καλά; Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για το νησί.

Μηδέν τουρισμός' date=' μηδέν διασκέδαση και γεμάτο στρατό!

Πεζικό είσαι;[/quote']

Είναι απόλυτα δυνατόν να περνάς καλά στη Λήμνο. Ήμουν εκεί το 1993 (πρώτη και τελευταία μετάθεση στο 290ΤΠ - από τη Λήμνο απολύθηκα) και πέρασα κα-τα-πλη-κτι-κά. Άκουγα φιλαράκια μου που πήγαιναν Έβρο και τους λυπόμουν.

Μια χαρά είναι η Λήμνος (υπέροχες παραλίες) - αρκεί να έχεις λίγο μυαλό.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με paredwse. Το μέρος μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλό, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. Ήδη οι πρώτες τουρίστριες κατεύφτασαν. Επίσης το μέρος διαθέτει και DSL μιλάμε για πολιτισμό δηλαδή :) Σχετικά με το ΚΕΠΥΕΣ, επειδή είχα περάσει μία βόλτα από εκεί κοντινό στέκι ήταν το ΚΨΜ του ΤΥΕΣ. Επίσης αν θες να κάνεις δουλειά έχεις υλικό για να ασχοληθείς (προγραμματισμός και δίκτυα).

Άντε και καλός πολίτης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...