vasoula78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 να ρωτήσω κατι γιατι με μπέρδεψαν ο ΟΤΕ & η Vivodi πήρα στον ΟΤΕ να δω αν ενεργοποιηθηκε η γραμμή κ μου ειπαν δεν υπαρχει καν αιτηση για ενεργοποιήση γραμμης adsl στο ονομα μου κ να ρωτησω την vivodi η vivodi μου λεει οτι ο ΟΤΕ θα δει την αιτηση αφου γίνει η ενεργοποιηση κ θα ενημερώσει την vivodi πως θα κανει την ενεργοποίηση ο ΟΤΕ αν δεν εχει αιτηση απο την vivodi??? έχω ακούσει περιπτώσεις που ενεργοποιείται η γραμμή κ h vivodi δεν ενημερώνει καν
tip8y Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 οντως πρεπει ναναι λιγο περιεργη η vivodi "επικοινωνιακα" εμενα (που επικοινωνω για μια φιλη μου για την ενεργοποιηση του cube) μου ειπανε η γραμμη θα ειναι ετοιμη απο μερα σε μερα και να εχει συνδεμενο το dsl modem, οταν δει πρασινο λαμπακι αναμενο να τους παρει ΑΥΤΗ τηλ. για τα περαιτερω, l-o-l. γνωμη μου ειναι ριχνε που και που τηλεφωνακια...
tvagge Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Κοιταξτε παιδια, η Vivodi ειναι "ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ". Κι εγω Viβοδι εχω, θα κανει κανα 2μηνο να ενεργοποιηθει, αλλα να ξερετε μετα θα αποζημιωθειτε, γιατι παει σφαιρα το δικτυο της. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι καντηλια ειχανε φαει στο 13880 μεχρι να ενεργοποιησουν τη συνδεση, αλλα με αυτα που βλεπω απο αλλους, σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα να ανανεωσω την εξαμηνη που εκανα.
Mystirios Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ένας τρόπος για να καταλάβεις πότε θα ενεργοποιηθεί η γραμμή σου είναι με το μοντεμ. Εγκατέστησε το , και όσο δεν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή , μάλλον θα έχει ένα λεντάκι (φωτάκι ) που αναβοσβήνει. Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί ( λέμε τώρα ... , η περίοδος ποικίλει , απο 3 μέρες μέχρι κάνα 2 μήνες ) λογικά το φωτάκι θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα είναι συνέχεια αναμένο.Τότε θα μπορείς να συνδεθείς με τη καινούρια σύνδεση
agalmata Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Στην δική μου περίπτωση ο ΟΤΕ έκανε την ενεργοποιήση μια ημέρα μετά το χρονικό περιθώριο που δίνει.Σχετικά νωρίς δηλαδή .
vasoula78 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 εμένα αυτο που με ανησυχεί ειναι αυτό που μου ειπε ο ΟΤΕ οτι δεν εχουν αιτηση για το τηλεφωνό μου.... το εχω συνδέσει το router...αντε να δουμε 15 απριλιου εστειλα την αιτηση...
Apple Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 xazomares sou lene gia na se apofigoun, einai pleon gnosti taxtiki. ta idia trabiksa kai ego, min anisixeis se xeroyn kala.
eltoro Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αν σου έχουν κάνει ενεργοποίηση σε δικό τους κόμβο όντως το αίτημά σου δε θα φαίνεται στα στοιχεία των 134-121-1242. Μάθε για να είσαι σίγουρος αν είσαι για γραμμή Αρυς (θα έπρεπε να φαίνεται ή αίτησή σου) ή για shared llu.
vasoula78 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 απο οτι θυμαμαι μου ειπαν οτι ειναι στο ιδιοκτητο δικτυο της vivodi
Demiankv Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 γεια σας και απο μενα! Αγορασα to cube (512) και μου ειπαν οτι θα κανει 15-20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. Και να φανταστεις οτι μενω εντος των οριων του δημου Αθηναιων.(Κολωνο) λετε να εξαντληθει το παραπανω χρονικο διαστημα; Αμαρτια να το εχεις αγορασει και να βλεπεις τα led να αναβοσβηνουν...
vasoula78 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 γεια σας και απο μενα!Αγορασα to cube (512) και μου ειπαν οτι θα κανει 15-20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. Και να φανταστεις οτι μενω εντος των οριων του δημου Αθηναιων.(Κολωνο) λετε να εξαντληθει το παραπανω χρονικο διαστημα; Αμαρτια να το εχεις αγορασει και να βλεπεις τα led να αναβοσβηνουν... ετσι ειχαν πει κ σε εμενα κ προχθες μου ειπαν 15-20 εργασιμες απο τη στιγμη που θα παραλαβει την αιτηση ο ΟΤΕ...
Demiankv Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι εφοσον υπαρχουν "πορτες" η συνδεση γινετε το πολυ σε 12 μερες. Ερωτηση:απο τα Post βλεπω πως σχεδον σε ολες τις εταιρειες μεσολαβουν απο τη μερα που απευθυνεσαι στον provider μεχρι την ημερα που παει η αιτηση στον ΟΤΕ αρκετες μερες..(αντε 1-2 μερες να παει ταχυδρομικα η αιτηση σου..) Υπαρχει λογος που τις κρατανε στο "μουσκιο"???
Demiankv Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι εφοσον υπαρχουν "πορτες" η συνδεση γινετε το πολυ σε 12 μερες. Ερωτηση:απο τα Post βλεπω πως σχεδον σε ολες τις εταιρειες μεσολαβουν απο τη μερα που απευθυνεσαι στον provider μεχρι την ημερα που παει η αιτηση στον ΟΤΕ αρκετες μερες..(αντε 1-2 μερες να παει ταχυδρομικα η αιτηση σου..) Υπαρχει λογος που τις κρατανε στο "μουσκιο"???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.