smilefreeware Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εχω ενα LG 2-3 version παλιό. Ξαφνικά μόνο διαβάζει δεν γράφει. Προσπάθησα μάλιστα με ενα καθαριστικό CD, αυτό με το βουρτσάκι. Το Nero τα Cd τα γράφει όλα εντάξει, αλλά τα cd είναι για πέταμα. Τα Dvd ξεκινάει, γράφει και σε κάποιο σημείο σταματάει. Δοκίμασα σε RW και τελικά από ότι κατάλαβα το κατέστρεψε. Να το πετάξω ?
babbar Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 esti epatha egw me ena ricoh....vasika emena evgale problem ston buffer......an eixeis problem me to buffer tote einai gia mpoulo......dokimase anoikse to k peirakse ta ola mesa.....mporei kati na ginei...alla mallon paei gia to recycle bin!
smilefreeware Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Τελικά ενώ έχω γράψει σε αρκετούς για το DMA, εγώ δεν το πρόσεξα. Φτιάχνοντάς το σε πρώτη φάση έγραψα ένα cd με τραγούδια. Μάλλον αυτό πρέπει να ήταν. Η υπερβολική δόση πληροφορίας τα τελευταία χρόνια μάλλον αρχίζει και πειράζει. Κάτι πρέπει να γίνει.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 an to douleueis se pio mode i taxitita apla einai para poli argi ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.