mhtsakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μια από τις λίγες φόρες που δεν αλλάξα κανάλι στις διαφημίσεις, είδα μια διαφήμιση γνώστης αλυσίδας καταστήματων. Η οποία έλεγε "ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ? ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ? ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? και όλα αυτά με ένα συγκέκριμενο πακέτο σύνδεσης ADSL". Όλοι έχουμε κατεβάσει ενα mp3, το ότι τα κατεβάζουμε όμως δεν σημαίνει ότι είναι δεν είναι πάρανομο κιόλας. Δεν κατακρίνω το downloading, κατακρίνω την λόγικη μιας εταιρίας που για να πουλήσει ένα αριθμό συνδέσεων παραπάνω, προτρέπει τους πολίτες ώστε να γίνουν παράνομοι. Και κατήγορω και την πολιτεία που επιτρέπει την προβολή της συγκεκριμένης διαφήμισης. Ήθελα να ξέρα σε περίπτωση που κάποια έταιρια (κύριως κινηματογραφική) κινηθεί ενάντια σε κάποιον που κατέβασε κάποια ταινία και την διέθεσε στο δικτύο, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Θα δικαιολογηθουν λεγοντας οτι υπαρχουν νομιμα προγραμματα για download που πληρωνεις...
Bougas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ποιος ο σκοπος της DSL? το νομιμο downloading.του power DVD και του DVD Shrink?και αρχειακια των 5-10 ΚΒ? μα Warez και Torrent φυσικα!
worldcitizen Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Καλά το κάνουν.. Γι'αυτό θές κυρίως μια ΝτιΕςΕλ σαν απλός χρήστης.. Όσο πιο γρήγορα το παίρνουμε (όλοι) απόφαση (είναι μια πραγματικότητα όπως κι αν το κάνεις) τόσο καλύτερο για όλους μας.. Υπάρχουν τέτοια σαϊτ(ς) και είναι και πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό.. Και πες μου αλήθεια....... Εσένα από ότι βλέπεις στην τηλεόραση, αυτό σε πείραξε??
Cristina Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μια από τις λίγες φόρες που δεν αλλάξα κανάλι στις διαφημίσεις' date=' είδα μια διαφήμιση γνώστης αλυσίδας καταστήματων. Η οποία έλεγε "ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ? ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ? ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? και όλα αυτά με ένα συγκέκριμενο πακέτο σύνδεσης ADSL". Όλοι έχουμε κατεβάσει ενα mp3, το ότι τα κατεβάζουμε όμως δεν σημαίνει ότι είναι δεν είναι πάρανομο κιόλας. Δεν κατακρίνω το downloading, κατακρίνω την λόγικη μιας εταιρίας που για να πουλήσει ένα αριθμό συνδέσεων παραπάνω, προτρέπει τους πολίτες ώστε να γίνουν παράνομοι. Και κατήγορω και την πολιτεία που επιτρέπει την προβολή της συγκεκριμένης διαφήμισης. Ήθελα να ξέρα σε περίπτωση που κάποια έταιρια (κύριως κινηματογραφική) κινηθεί ενάντια σε κάποιον που κατέβασε κάποια ταινία και την διέθεσε στο δικτύο, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?[/quote'] Υπάρχουν sites που σου δίνουν νόμιμα mp3, νόμιμα προγράμματα και νόμιμες ταινίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αν κάποιος βάζει DSL για να σπαταλά το χρόνο του κατεβάζοντας ταινίες και παιχνίδια, τότε οπωσδήποτε πρέπει να επισκευθεί ένα βίντεο-κλαμπ. Αν και δεν ξέρω κανέναν λογικό άνθρωπο που θα καθόταν να κάνει 4,5GB download. Μάλλον ο καθένας θα προτιμούσε να δώσει τα 3 ευρώ. Προσωπικά ένα ενδιαφέρων στατιστικό είναι ότι ακόμα και τις ταινίες που παίρνω από το βίντεο-κλαμπ, είναι 50-50% αν θα τις δω τελικά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Σπαταλά τον χρονο του δεν θα έλεγα, το downloading δεν γινετε με μανιβέλα, το βάζεις και κάνεις οτι άλλο θες. Αυτο μαζι με το ποιο κάτω απαντάει και στην άλλη απορία σου "Αν και δεν ξέρω κανέναν λογικό άνθρωπο που θα καθόταννα κάνει 4,5GB download" Δεν κάτεβαζουμε τις ταινιες σε dvd, εχουμε ανακαλύψει το divx/xvid και είναι 700mb ή 1.4gb. Αυτα...
papadakn Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 υπάρχουν και ταινίες σε divx format με μέγεθος 700MB και πολύ καλή ποιότητα. Με μία καλή σύνδεση 384/128 μπορείς να έχεις 3 τέτοιες ταινίες κάθε μέρα στον υπολογιστή σου. Δηλαδή γλυτώνεις 6ευρώ. Και προφανώς μιλάω για νόμιμες ταινίες
mhtsakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δεν είμαι κάτα τοu downloading η της DSL κάλο θα ταν να ύπηρχαν περισσότεροι έλληνες χρήστες με τέτοιες συνδέσεις. Είμαι κάτα τις λογικής της εταιρίας που έκανε το συγκεκριμένο διαφημιστικό γιατί είναι η ίδια που θα σε "δώσει" (δεν ξερώ αν έχει ψηφιστεί η αντίστιχη νομόθεσια με τις ΗΠΑ αλλα και αν δεν έχει σύντομα θα γίνει) αν κατεβάσεις κατί από αυτά που αναφέρει. Όσο για αύτο που λεεί ο Aigeas, videoclub? τι είναι αυτό? Από όταν η σχολή έβαλε Τ3 έχω ξεχάσει τι πάει να πει όχι μόνο videoclub άλλα και σίνεμα, δισκοπολείο κα...
2arkoudi Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 υπάρχουν και ταινίες σε divx format με μέγεθος 700MB και πολύ καλή ποιότητα. Με μία καλή σύνδεση 384/128 μπορείς να έχεις 3 τέτοιες ταινίες κάθε μέρα στον υπολογιστή σου. Δηλαδή γλυτώνεις 6ευρώ. Και προφανώς μιλάω για νόμιμες ταινίες Etsi einai alla den kratame ta 6 eyro kalitera na pame na pioume kana Cafe? O tsampas argopetheni... alla einai o pous.. eftapsixos sto Internet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.