Steven1985 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μπα' date=' κάθε πέρσυ και καλύτερα.Αν κάποιος δεν βάλει κανενα patch να ξυλώνει διαφημίσεις κλπ, στο τέλος θα χρειαζόμαστε 2 οθόνες, μια για να τις βλέπουμε και στην δευτερη να γράφουμε. Οσο για κάτι Nudge, Packs, Backgrounds, και ενα σωρο αλλες αηδίες δεν εκφέρω γνώμη γιατι ίσως οι μικρότερες ηλικίες να τα χρησιμοποιούν... Εγω πέρα απο 5-6 emoticons καθε καινούρια έκδοση πιο πολύ μου βαρένει το συστημα παρά μου προσφέρει κάτι. Αν και ομολογουμένως η ιδέα της εικόνας-φωτογραφίας ήταν πολύ ωραία! (εξισου ωραια και η δυνατοτητα αποκρυψης της)[/quote'] Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε μου. Βασικά μέχρι να βγει κανά καλό patch και κανά plugin καλό για το καινούριο ώστε να το ξυλόσουμε, δεν αξίζει!
panoulis23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 exei vgei patch gia to windows live messenger des edw
Steven1985 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Το έχω αυτό από τότε που βγήκε. Δεν έχει και πολλές δυνατότητες...
djskoufos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 hi!! na rotiso k ego kati pou eimai ligo asxetos... ti seimainei diaxirisi desktop pou kaneis me to messenger live??? Μπα, κάθε πέρσυ και καλύτερα. Αν κάποιος δεν βάλει κανενα patch να ξυλώνει διαφημίσεις κλπ, στο τέλος θα χρειαζόμαστε 2 οθόνες, μια για να τις βλέπουμε και στην δευτερη να γράφουμε. emena den mou vgazei kamia diafimisi... episeis thelo na rotiso pos apothikeuo tis sinomilies mou...to messenger plus den einai simvato me to messenger live k tou kano elenxo gia kainourgies ekdoseis pou na einai simvates me to messenger live alla den vriskei tipota.... kamia idea???
panoulis23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 hi!!na rotiso k ego kati pou eimai ligo asxetos... ti seimainei diaxirisi desktop pou kaneis me to messenger live??? emena den mou vgazei kamia diafimisi... episeis thelo na rotiso pos apothikeuo tis sinomilies mou...to messenger plus den einai simvato me to messenger live k tou kano elenxo gia kainourgies ekdoseis pou na einai simvates me to messenger live alla den vriskei tipota.... kamia idea??? diaxeirhsh desktop shmainei oti mporeis na diaxeirhsteis tin epifaneia ergasias twn epafwn sou kai epishs na moirasteitai diafora programata. oso gia to deytero ervthma sou pigaine tools -> options->messages kai ekei tha to deis
Pink_Panther Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Sto My Sharing Folders bazo kapoia arxeia kai ta kano koinoxrista se kapia epafi?Kai kathos o filos mou katebazei kai aposindetho apo ti internet tha sinexizei na katebazei o filos moy? An aposinde8eis apo to internet pws perimeneis na katevazei Me tilepa8eia isws? :twisted:
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 emena den mou vgazei kamia diafimisi... Πρωτες διαφημισεις ειναι με το που ανοιγει το MSN κατω κατω στη λιστα με τις επαφες σου! Και οι δευτερες ειναι εκει που γραφεις απο κατω (στο παραθυρο chat δηλαδη) αλλα δεν ειναι εικόνα' date=' μονο κειμενο εκει! Θα σου εδειχνα με screenshot αλλά τις έχω ξηλώσει!!! [img']http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_twisted.gif[/img] Σχετικα με το downloading αν εισαι εκτος ιντερνετ δεν γινεται προφανως να κατεβάζει! LOL! Αλλά εκτός αν εννοούσε το παιδι οταν απλα αν βγει απτο MSN (αλλα παραμεινει online πχ με DSL)...?
msnhulk Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 an exoun syxronistei ta arxeia tote nai tha synexizei na katevazei, an omws den exoun syxronistei tote oxi Den to katalaba auto :neutral:
GnG Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μια ερώτηση και απο εμένα.Στην 7.5 στην λίστα με τις επαφές μου αντι για το γνωστό ανθρωπάκι έβλεπα σε μικρογραφία τις εικόνες του καθενός.Τώρα μόνο αν ανοίξω παράθυρο συνομιλίας.Υπαρχει η δυνατότητα να βλέπω όπως παλιά τις μικρογραφίες στην λίστα? Ευχαριστώ
panoulis23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μια ερώτηση και απο εμένα.Στην 7.5 στην λίστα με τις επαφές μου αντι για το γνωστό ανθρωπάκι έβλεπα σε μικρογραφία τις εικόνες του καθενός.Τώρα μόνο αν ανοίξω παράθυρο συνομιλίας.Υπαρχει η δυνατότητα να βλέπω όπως παλιά τις μικρογραφίες στην λίστα? Ευχαριστώ manage contacts-> show details
AMWN_RA Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 osa anafora tis diafimiseis otan exw balei sto hotmail oti eimai ellada den exei diafimiseis otna bazw usa mou bgazei diafimiseis,,aplos bazeis ellada kai teleiwse to thema twra me to beta eimai beta tester kai mas eixan pei oti tha bgei i teliki ekdosi ton aprilio alla den egine telika oi logoi poloi twra pote tha bgei den mas exoun pei akoma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.