Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft to be made into a movie

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πω οτι δεν θελω να βγει γιατι θα το χαλάσουν θα είμαι παράξενος...?

Οχι οτι δεν θα το δω, αλλά πιο πολύ για αρπαχτη το βγαζουν παρά για να προσφέρουν κάτι, εκτός αν βγει καμιά τρελή τριλογία που αμφιβάλω αφού το σενάριο σε καμια περιπτωση δεν εχει το βαθος του LOTR ας πουμε...

Ίσως αν ειναι 3ωρο κάτι γίνει...

Glory to the forsaken.....

• Moderators
Δημοσ.

WoW σε ταινία ε? :3

Άνθρωπος εναντίον Orc.

"Die foul Orc!"

*critical hit* -155 !!

"Urgh Dabuh Lok'tar!"

Πρέπει να έχει και κόσμο με περίεργα ονόματα πάνω από το κεφάλι τους. ;)

j/k (γιατί τελευταία, πρέπει να το δηλώνεις ότι κάνεις αστείο)

Δημοσ.

Παίδες απλά αναλογιστείτε πόσα videos fan made υπάρχουν και μάλιστα με ενδιαφέρον story. Ο κόσμος του wow είναι φανταστικός και μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για απίστευτα πράγματα. Το "Lost Love" video π.χ. θα μπορούσε να γίνει εξαιρετική ταινία. Και αν μπορούν μερικοί fans του wow να πλάσουν τέτοιο story φανταστείτε τι μπορεί να δημιουργήσουν αυτοί που θα αποκομίσουν και τεραστια οικονομικά ωφέλη.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως αν είναι full CG όπως FF: Advent Children, θα λέει πολύ. Τουλάχιστον τα βιντεάκια της Blizzard είναι πάντα πολύ καλοφτιαγμένα. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα ίδια θα κάνουν και για την ταινία. Περιμένουμε trailer. :D

Πάντως θα έπρεπε κάπου να βάλουν και το

"The internet is really really great..." :mrgreen:

Δημοσ.

Sorry paides alla mou fenetai oti oi perissoteroi exete la8os entypwsh gia to warcraft synolika.Warcraft den einai mono to wow einai k to Orcs&Humans einai k to DarkSaga einai k to Roc einai k to Tft.K to scenario yperarkei gia na ftiaxtei trilogia opws htan alloste k ta games(ta RTS enow).Aplws epeidh 8a pane na ta strimoksoun ola se mia tainia k na pros8esoun k polla effects 8a vgei mallon "mapa" k "fthnh" h tainia :P

Kala as vgei prwta k vlepoume....

P.s: Na vgei tainia MONO vasismenh sto scenario tou wow mou fenetai xazo giati einai mono h teleutaia praksh sto kefalaio warcraft synolika k afto 8a me "ksenerwsei" ypervolika.

Δημοσ.

Εγω εννοουσα το Warcraft γενικοτερα.

Στο LOTR υπήρχαν 3 βασικα βιβλια που βασιστικε η τριλογια, το καθενα ειχε και αρκετες σελιδες, στο Warcraft επειδη ακριβως ξεκινησε απο παιχνίδι στρατηγικης το σεναριο δεν γινεται να ειναι τοσο βαθυ.

Πχ το Dune ηταν πρωτα ταινια και μετα βγηκε σε παιχνίδι.. Το αντιθετο οσες φορες εχουμε δει ταινιες βασισμένες σε παιχνίδι ειναι ΜΟΥΦΕΣ..

Αληθεια την ταινια DOOM την ξερει κανεις οτι κυκλοφορησε....? Ε καλα το φανταστηκα..... :D

Για να μην μιλησω για κατι Resident Evil & κατι Bloodrayne... :P

Δημοσ.

Και γω θα ξαναπώ πως ο κόσμος του warcraft προσφέρετε όχι για τριλογία αλλά για τριχιλογία (3000 movies lol). Απλά είναι ένας κόσμος με στέρεα βάση, αέναος δίχως τέλος. Όσοι έχουμε ασχοληθεί με το warcraft πόσες ενδεχομένως ιστορίες έχουμε πλάσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας σχετικές με αυτό? Εγώ προσωπικά άπειρες - έχω αχαλίνωτη φαντασία - . Αν η blizz πάρει το θησαυρό warcraft και τον μετατρέψει σε άνθρακες τότε θα πρόκειτε περι "θαύματος".

P.s. Ας φροντίσει τουλάχιστον να εξαφανίσει τα gnomes με κάποιον τρόπο ;) .

Δημοσ.

Παρτε και ενα cast που ειχα φτιαξει στις εποχες του FT για ταινια και καλα που θα εκανε η 20th Century και το στειλα με μειλ σε καμια 10αρια ατομα.2-3 ειχαν ενθουσιαστει αλλα μειναν με την χαρα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Archimage S.Connery

Paladin M.Gibson

Mountain King D.D.Vitto

BloodMage L.D.Caprio

DreadLord R.DeNiro

Litch King W.DaFoe

DeathKnight J.Depp

Blademaster B.Willis

Farseer N.Nolte

Tauren Chieftain M.Brando

ShadowHunter R.Williams

DemonHunter S.Pen

Warden A.Jolie

Priestess M.Bellucci

KeeperOfTheGroove L.Neeson

BeastMaster A.Schwarzenegger

BrewMaster K.Spacey

SeeWitch S.Weaver

DarkRanger W.Ryder

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς με όλο το Lore του Warcraft, θ'ασχοληθούν...

Αυτό έλειπε να άρχιζαν με "τώρα που η ειρήνη της Alliance και της Horde σταμάτησε", τότε όλοι όσοι δεν ξέρουν από Warcraft θα έλεγαν:"ε? Ποιους?". :P

Από που θ'αρχίσει η ιστορία της ταινίας και σε ποια θέματα θα επικεντρωθούν να δούμε.

Βέβαια εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι το Warcraft σε ταινία, είναι τα Warhammer Fantasy και 40k.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...