Προς το περιεχόμενο

Μεγαλος provider (ονοματα να μην λεμε)...

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουστηκε απο εγκυρες πηγες οτι εδωσε πληρη στοιχεια πελατων του σε ''θιγμενες'' εταιριες λογισμικου και παιχνιδιων οσον αφορα τις δραστηριοτητες των πελατων αυτων μεσα στο νετ.

Πιο συγκεκριμενα που μπαινουν τι κατεβαζουν κλπ κλπ.

Δεν ξερω αν αυτο ηταν μια μεμονωμενη περιπτωση η η αρχη της χιονοστιβαδας.

Αν καποιος απο μας εχει ακουσει κατι παρομοιο ας το καταθεσει εδω.

Δημοσ.

Το τι κανει ο καθενας μεσα στο internet ειναι προσωπικο δεδομενο .Δεν ξερω ποιος provider το εκανε αυτο και αν ισχύει αλλα θα δεις μηνυσεις που εχουν να πεσουν αν τελικα ευσταθεί και το μαθουν οι πελατες.Και ποιος μου λιεει εμένα οτι ολοι αυτοι (θιγμενες εταιρειες λογισμικου) δεν εχουν στους υπολογιστες τους προγραμματα σπασμενα τα οποια δεν γουσταραν για καποιο λογο να τα αγορασουν.Εκει να δεις τι εχει να γινει.Καθονται και ασχολουντα ι ολοι με μαλα^%^&κιες και δεν κοιτανε να φτιαξουν το κρατος που το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους τα τελευταια 30 και βαλε χρονια.Ολοι μας κοροιδευουν στο εξωτερικο.

Δημοσ.

mazda, που το ακουσες εσυ?

απο μεσα ή απο φιλο φιλου που δουλευει στο συνεργειο που φτιαχνει το αμαξι του ο υπευθυνος καθαρισμου του κτιριου της εταιριας?

Δημοσ.
mazda' date=' που το ακουσες εσυ?

απο μεσα ή απο φιλο φιλου που δουλευει στο συνεργειο που φτιαχνει το αμαξι του ο υπευθυνος καθαρισμου του κτιριου της εταιριας?[/quote']

Πληροφοριες απο φιλο φιλου ω φιλε δεν συνηθιζω να δινω φιλε μου.....

Δημοσ.

και γιατί να μην πεις όνομα?εγώ πάντος απο φίλο μου έμαθα ότι τον πήραν σπίτι τηλέφωνο και του είπαν να κλείσει το site του,γιατί είχε λινκς για mp3.το πως βρήκαν τον φίλο μου και μάλιστα το τηλ. του σπίτι...σημαίνει οτι ο provider του τον "έδωσε"

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει τεθεί σε ισχύ και δεν αφορά έναν provider αλλά όλους. Τα logs για τις κινήσεις κάθε χρήστη αποθηκεύονται για ορισμένους μήνες. Έπειτα όμως από εντολή εισαγγελέα γίνεται η επεξεργασία αυτών, και όχι από τρίτες εταιρείες.

Να ελέγχονται όλες οι παράνομες δραστηριότητες, εμένα μου ακούγεται λογικό πάντως. Η λογική του "αρπάζω" αυτά που οι άλλοι κόπιασαν για να φτιάξουν, μοιάζει με την λογική του πλιάτσικου στην Ερμού. 3ος κόσμος-Εκουαδόρ.

Δημοσ.
γιατί δεν μας λές και το όνομα της εταιρείς να ξέρουμε τι μας γίνεται?

Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο δηλ το ονομα του συγκεκριμενου παροχου γιατι οπως ειπε πιο πανω ο Aigeas ειναι κοινη πολιτικη αυτη πια απο ολους τους παροχους...

Και να σου πω και κατι ..αυτος που μου το ειπε οπως λεω και πιο πανω ειναι σοβαρο ατομο ομως παντα μου αρεσει να φυλαω και μια πισινη στα λεγομενα του κοσμου..οποτε αν μου ειπε μ@λ@κιες δεν ειναι σωστο να λεμε ονοματα οποια και αν ειναι αυτα.

Δημοσ.

Εγω εχω ακουσει και το αλλο.Νομιζω ειχε αναφερθει και εδω μεσα καποια στιγμή.Στην Γερμανια οι broadband συνδεσεις ειναι φτηνες και γρηγορες αλλα απο οτι λενε οι isp εχουν κλειδωσει καποιες λειτουργιες στους χρηστες οι οποιες συμπεριλαμβανουν κυριως κατεβασμα mp3 απο p2p προγραμματα καθως και torrents

Δημοσ.

Δεν ισχύει, αυτό: "isp εχουν κλειδωσει καποιες λειτουργιες στους χρηστες οι οποιες συμπεριλαμβανουν κυριως κατεβασμα mp3 απο p2p προγραμματα καθως και torrents" τουλάχιστον για 3-4 εταιρείες που ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...