Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

οδηγάς κανονικα απο την επόμενη μέρα που θα θα εξεταστείς - δήλαδη αν το πέρασες σήμερα 29/05 .. απο 30/05 και μετά εισαι ΟΚ - απλά αν σε σταματήσουν το πολύ πολύ (αμα δεν σε πιστευει ο τροχονόμος) να πας στο δικαστήριο μετα απο πολύ καιρο και απλά να τους δείξεις το δίπλωμα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 9 μήνες μετά...

Το δίπλωμα μου βγήκε σε ένα μήνα περίπου εμένα στην Θεσσαλονίκη....

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μπορείτε να οδηγήσετε από την ίδια μέρα ζητώντας απλά μία βεβαίωση από τη σχολή σας που να λέει ότι επιτύχατε στο πρακτικό κομμάτι...

Το δίπλωμα μου βγήκε σε ένα μήνα περίπου εμένα στην Θεσσαλονίκη....

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μπορείτε να οδηγήσετε από την ίδια μέρα ζητώντας απλά μία βεβαίωση από τη σχολή σας που να λέει ότι επιτύχατε στο πρακτικό κομμάτι...

Συγνώμη, αλλά η ίδια η διεύθυνση συγκοινωνιών δεν εκδίδει τέτοιο χαρτί,και το κάνει η σχολή οδηγών;

Θα ήταν χρήσιμο να βλέπαμε ένα τετοιο χαρτί.Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία..

Συγνώμη, αλλά η ίδια η διεύθυνση συγκοινωνιών δεν εκδίδει τέτοιο χαρτί,και το κάνει η σχολή οδηγών;

Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να συναντηθούμε να στο δείξω... Αλλιώς το ανεβάζω εδώ με τα στοιχεία μου σβησμένα..

Έχω ακούσει για περιπτώσεις όπου ο δάσκαλος υπογράφει υπέυθυνη δήλωση πως ο μαθητής πέρασε τις εξετάσεις του κ.λπ. Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο χαρτί, αλλά δεν νομίζω αυτή να είναι πάγια τακτική των δασκάλων. Σήμερα θα ρωτήσω τον δάσκαλό μου για info :-)

Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να συναντηθούμε να στο δείξω... Αλλιώς το ανεβάζω εδώ με τα στοιχεία μου σβησμένα..

Ανεβασέ το,θάχει πλάκα!

Αλλά πες χαιρετίσματα στον πρώην εκπαιδευτή σου, να διαβάσει τον Κ.Ο.Κ που λέει ρητά ότι ο οδηγός υποχρεούται να έχει το δίπλωμα μαζί του.Πόσο μάλλον όταν δεν το έχει παραλάβει ακόμα και οδηγεί χωρίς αυτό.

Λοιπόν, είχα μια συζήτηση με τον δάσκαλό μου σχετικά με τέτοια χαρτιά και μου είπε το εξής:

Δεν υπάρχει κανένα "χαρτί", βεβαίωση, υπέυθυνη δήλωση κ.λπ. το οποίο μπορεί να "αντικαταστήσει" το δίπλωμα. Κατά συνέπεια το λιγότερο που μπορεί να γίνει π.χ. σε κάποιο έλεγχο είναι να επιβληθεί πρόστιμο (νομίζω είναι γύρω στο 20ρικο) για το οτι δεν είχες το δίπλωμα μαζί σου. Σε περίπτωση ω μη γένοιτο κάποιου ατυχήματος τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά.

Υπάρχει βέβαια και το "γρηγορόσημο" (3-4 εργάσιμεσ)... αλλά του πούστη ρε παιδιά, 24 χρόνια περίμενα, τι θα πάθω για 20 μερούλες :-)

• 7 μήνες μετά...

Α γι αυτό εμένα κάνει 2 μήνες να μου ρθεί... Γρηγορόσημο θέλουν τα πουλάκια μου... Έδωσα τέλος Αυγούστου ρε παιδιά και αν είναι δυνατόν, δε μου έχει έρθει ακόμα!!! (εννοώ στη σχολή οδηγών)Ρώτησα το δάσκαλο μου και μου είπε αν είναι απαραίτητο να το έχω να μου δώσει μια υπευθυνη δήλωση ότι το έχω πάρει, σε περίπτωση ελέγψου να το επιδείξω... Μη τοθς π@δ@ξω!!! γμτ... σορρυ ρε παίδες, αλλά 2 μήνες??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!?!?!?! Από Θεσσαλονίκη είμαι... Α, επίσης μου είπαν απ τη σχολή οδηγών, ότι και καλά εργάζονται πάνω σε κάτι αναθεωρήσεις και αργούν να στέλνουν τα διπλώματα... ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑΠΩ??? ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...:mad::mad::mad::mad::mad:

Aν κάποιος απο Θεσ.νικη ξέρει αν θα αργήσει κι αλλο ας μου πει. Ευχαριστώ και συγνώμη για τον τόνο.

Aν κάποιος απο Θεσ.νικη ξέρει αν θα αργήσει κι αλλο ας μου πει.

Μήπως θες να πάρουμε τηλέφωνο για να μάθουμε για λογαριασμό σου;

Να πας αυτοπροσώπως στο <<υπουργείο>> και να ρωτήσεις πότε θα εκδοθεί η άδεια.

αν είναι απαραίτητο να το έχω να μου δώσει μια υπευθυνη δήλωση ότι το έχω πάρει, σε περίπτωση ελέγψου να το επιδείξω

Είμαστε σοβαροί;

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και ακριβώς πριν από ένα μήνα έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου. Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο το μηχανολογικό (γιατί εδώ έτσι γίνεται, δεν σε ειδοποιεί κανείς και πρέπει εσύ να τρέχεις να ρωτάς) και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο σε ένα μήνα. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή! Ξέρω ότι μέσα στα 200 ευρώ που πλήρωσα για τα παράβολα τα 30 πάνε για τη δημιουργία της καρτούλας -πλεον- αυτής και για το κούριερ επειδή έρχεται από Αθήνα. Κανονικά, δηλαδή, θα έπρεπε να έχω το δίπλωμα το πολύ μεσα στις επόμενες 2 βδομάδες. Όταν ρώτησα τον δάσκαλο στη σχολή οδηγών μου είπε ότι το δίπλωμα στο Ηράκλειο αργεί τόσο πολύ διότι αντί να στέλνουν την κάθε κάρτα ξεχωριστά με το κούριερ το οποίο πληρώνει ο καθένας, αυτοί μαζέυουν τα διπλώματα ενός μήνα και τα στέλνουν όλα μαζί με ένα κούριερ! Όπως καταλαβαίνετε τα χρήματα που δίνουμε, δηλαδή, για το κούριερ (και καλά) είναι μαύρα. Και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.. Γι αυτό.. Καλή υπομονή! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...