Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείται όμως πως ενώ τα λες αυτά θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε οδό διαφυγής....
:mrgreen:

Αν δεν υπαρχει απλα δεν τους το λες αλλα μετα παιρνεις ενα τηλεφωνακι και τους αναβεις φωτιες !!!!
:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ή πας με παρέα :)

xmmm... δεν ειναι κ ασχημη ιδέα.. έχω τρεις φίλους που δουλεύουν νύχτα... για να τους βάλω μπροστά!! παντως εχω ενα κασετοφονάκι recorder .. απο τα παιδικά μου χρόνια.... θα πάω αύριο ή την πέμπτη και θα τα κάνουμε λιμπαδιό (οεοεοεοε...)

Άμα γουστάρεις μπορείς να φέρεις και κάποιον που να περιμένει έξω από την αίθουσα με μία βιντεοκάμερα, ώστε να μπουκάρει μέσα την κατάλληλη στιγμή και να καταγράψει τις εκφράσεις τους... εκεί θα πέσει το τρέξιμο για το δίπλωμα και οι εκφράσεις τύπου "ω, μας συγνωρείτε κάπου εδώ το έχουμε λάθος μας" :)

Έτσι για να συνεισφέρω κι εγώ, σήμερα πέτυχα και στην πρακτική εξέτασή και ο δάσκαλος μου είπε να πάω σε 2 βδομάδες (κατά τις 20 του μήνα) να παραλάβω το βραβείο μου... εχμ... το δίπλωμα εννοώ...

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση. Ευτυχώς βρήκα άτομο να εισχωρήσει στο σκ@το-χώρο τους και έτσι δεν θα αναγκαστώ να προσωρήσω σε <<τραμπουκισμούς>>... θα δούμε. Εαν δεν δω , χαρτί στα χέρια μου , θα γίνει πανικός... Τελωςπάντων, εύχομαι κ σεις που πετύχατε πρόσφατα να μην έχετε προβλήματα στην παράδωση του χαρτιού...

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δύσκολα θα νοικιάσεις αμάξι ακόμα και το δίπλωμα να έχεις. Μιας και για να σου το δώσουν πρέπει να έχεις το δίπλωμα τουλάχιστον 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά

deathstar : Έτσι τους το είπα μήπως και δω καμιά ευαισθητοποίηση να μου το δώσουν πιο γρήγορα

stimuli: Καλύτερα ψάξε περισσότερο και ρώτα σε πιο πολλά γραφεία γιατί οι τιμές αυτές μόνο τσιμπημένες δεν είναι...

poso peripou paei gia enan entelws arxario tora pia to diploma?xoris na exei idea apo odigisi.rotisame se 2-3 grafeia kai mas eipan 1200 eurw

Κάθε σχολή παίρνει όσο θέλει εφόσον έχουμε ελεύθερη οικονομία,αλλά και 1200 είναι πολλά ΑΝ πρόκειται για τα μίνιμουμ μαθήματα πρακτικά και θεωρητικά.

• 4 μήνες μετά...

χαιρεται παιδια!!!Καιγομαι.

λοιπον μπορω να βρω ηλεκτρονικα τα τεστ για αυτοκινητο???

Προσοχη τα 30 τεστ αυτουσια θελω

Το testdrive απλα βγαζει ανακατεμενα ερωτησεις,Σωστα?

Ευχαριστω

χαιρεται παιδια!!!Καιγομαι.

λοιπον μπορω να βρω ηλεκτρονικα τα τεστ για αυτοκινητο???

Προσοχη τα 30 τεστ αυτουσια θελω

Το testdrive απλα βγαζει ανακατεμενα ερωτησεις,Σωστα?

Ευχαριστω

Νομίζω ότι και στις εξετάσεις πλέον οι ερωτήσεις πέφτουν ανακατεμένα.

• 6 μήνες μετά...

Μετά από μερικούς μήνες επαναφέρω το τόπικ με μια απορία:

Όταν κάποιος καταφέρει και περάσει και τα σήματα αλλά και το τεστ οδήγησης, μετά από πόσο διάστημα εκδίδεται η άδεια οδήγησης; Εννοώ πάντα ερασιτεχνική άδεια.

Θα βγει αυτομάτως μετά την τελευταία επιτυχή εξέταση, μετά από μερικές μέρες ή θα πρέπει να περιμένει μεγάλο χρονικό διάστημα; Kι αν υπάρχει μεγάλο διάστημα αναμονής, του δίνεται κάποια προσωρινή άδεια μέχρι να βγει η επίσημη; :roll:

Οταν ειχα δωσει πριν απο 2 χρονια εκανε 20 μερες. Για προσορινη δεν ξερω σιγουρα. Αλλοι λενε οδηγας κανονικα χωρις κατι ιδιαιτερο αλλοι οχι. Θα σε γελασω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...