Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην δικια μου ... παλαιολιθηκη εποχη το περναμε απο το Υπουργειο και το πηγαιναμε για θεωρηση στην Τροχαια που ανηκαμε !!! Ειχα παει στην Κηφισια...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τί μου θύμισες βρε Γιάννη!

-Ιδώ γραφ' ότι "κατά την ουδήγησ' υπουχριούτι όπους φέρ' ζεύγους υάλουν, ως κι ανταλλακτικόν τιούτουν". Ισύ γιατί δε φουράς γυαλιά;

-Φοράω φακούς

-Ιδώ λέει γυαλιά!

-Σας παρακαλώ κύριε. Μπορείτε να μου σφραγίσετε το δίπλωμα; Αλλωστε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ.

-ΜΗ Μ' ΦΟΥΝΑΕΙΖΣ ΙΜΕΝΑ!

-Φωνάζω, επειδή αρνείστε να μ' εξυπηρετήσετε. Και μη μου φωνάζετε και σεις!

-Δε θα μ' πεις ιμένα πώς θα κανου τη δουλειά μ'

-Πολύ καλά. Θα μου σφραγίσετε το Δίπλωμα ή να ζητήσω να δω τον Διοικητή σας;

-Σιγά μη σι πάμι στου Διοικητή! Πώς μπαν'ς μι τέτοια μαλλούρα σι Δημόσια Υπηρησία;

...

Πήγε η μητέρα μου -ήξερε από κάπου τη σύζυγο του Διοικητή- να σφραγίσει το Δίπλωμα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξέρω γω πόσες φορές πάει ο δάσκαλος.... μια φορά την βδομάδα φαντάζομαι θα πηγαίνει... (δλδ κάθε 10 μέρες περίπου) ... Γιατί ρε παιδιά άλλο 15 μέρες κ άλλο ένας μήνας που μου έιπε αυτός... Τι να πώ... κανένας εδω μεσά που να το πήρε πρόσφατα να μου πεί σε πόσο του ήρθε? (όχι η τιμή :P ... το χαρτί!)

Τί μου θύμισες βρε Γιάννη!

-Ιδώ γραφ' ότι "κατά την ουδήγησ' υπουχριούτι όπους φέρ' ζεύγους υάλουν' date=' ως κι ανταλλακτικόν τιούτουν". Ισύ γιατί δε φουράς γυαλιά;

-Φοράω φακούς

-Ιδώ λέει γυαλιά!

-Σας παρακαλώ κύριε. Μπορείτε να μου σφραγίσετε το δίπλωμα; Αλλωστε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ.

-ΜΗ Μ' ΦΟΥΝΑΕΙΖΣ ΙΜΕΝΑ!

-Φωνάζω, επειδή αρνείστε να μ' εξυπηρετήσετε. Και μη μου φωνάζετε και σεις!

-Δε θα μ' πεις ιμένα πώς θα κανου τη δουλειά μ'

-Πολύ καλά. Θα μου σφραγίσετε το Δίπλωμα ή να ζητήσω να δω τον Διοικητή σας;

-Σιγά μη σι πάμι στου Διοικητή! Πώς μπαν'ς μι τέτοια μαλλούρα σι Δημόσια Υπηρησία;

...

Πήγε η μητέρα μου -ήξερε από κάπου τη σύζυγο του Διοικητή- να σφραγίσει το Δίπλωμα :)[/quote']

Απαιχτος ο διαλογος σου φιλε μου !!!!!:-D :-D :-D :-D :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Φροντισε μονο σε 3 χρονια να εχεις απολυθει... lol

Το προστιμο αν δεν εχεις το διπλωμα μαζι' date=' μου ειχε πει ενας φιλος που τον επιασαν οτι ειναι 17ευρω.

Ενας αλλος γνωστος παλι που προκαλεσε ατυχημα χωρις να εχει διπλωμα, αφου πληρωσαν οι γονεις του 3 χιλιαρικα (μαυρα), ο αλλος δεν απεσυρε τη μηνυση, οποτε προς το παρον εκρεμμει δικαστηριο σε βαρος του (το οποιο οπως και να το κανουμε θα το χασει και το οποιο κοστιζει πολυ) και δεν εχει δικαιωμα να βγαλει διπλωμα για 3 χρονια. + το οτι απεκτησε και φακελο...[/quote']

Αν μεχρι το δικαστηριο ειχε παει να το βγαλει θα γλυτωνε!

Ρε παδιά ακούστε φάση:

Παίρνω ενα τηλ. στο παράρτημα του Υπουργείου για να δω πότε θα βγει το δίπλωμα μου τελικα... Παίρνω τηλ. (μετα απο κανα 5λεπτο χτυπήματος) ... Το σηκώνει ένας πολλά - βαρης και μου λέει: <<Ποιός?>> , << Καλημέρα , λέω γω , το τμήμα για τα διπλώματα δεν είναι εκει?>> , ναι μου λέει. Του λέω: Θα ήθελα να μάθω σας παρακαλώ πότε θα είναι έτοιμο το δίπλωμα μου. Μου λέει: Πότε έδωσες ? του λέω 13/6 ... μου λέει: <<OOOO θα αργήσει αρκετά , πρέπει να περιμένεις. Δεν ξέρω πότε θα βγει!>> του λέεω: << Κοίτα , εγω την άλλη βδομάδα φεύγω για διακοπές και θέλω να χω το δίπλωμα μαζί μου εκεί που θα πάω για να νοικιάσω αμάξι. Δεν μπορώ να περιμένω τόσο>> , μου λέει<< Πότε φεύγεις?>> , του λέεω μες το ΣΑΒ/ΚΟ ... και μου λέει με ένα χαμηλό τόνο... << ΕΕΕ κοίτα , μπορείς να έρθεις απο δω , να ζητήσεις την κα. Παπαδ... , να της πεις το πρόβλημά σου και θα σε εξυπηρετήσει εκείνη.... καταλαβαίνεις (μου λέει) >> ... να ρθω αύριο δλδ? του λέω? ΌΧι , όχι αυριο ... απο Πέμπτη έλα ...

ΜΙΖΑ θέλουν τΑ μΟυν()πα|\|Α!!! Τα ... θα πάρουν , ετσι και ζητήσουν τπτ όταν πάω , εκτος απο το κράξιμο που θα φάνε... θα λειτουργήσουν άλλοι παράγοντες.... Γ@μώ τη γραφειοκραΤΙα μου...

Στο πριγκηπάτο του Μονακό ζούσες μέχρι τώρα?

χαχα, όχι όχι αλλά ... και απο τόσο νωρίς δεν το περίμενα... με κάμερα θα πάω να το ζητήσω μου φαίνεται , θα πάρω και τον Τριανταφυλ**πυλο , τον Ευαγγελάτο ... να πάμε όλοι μαζι ... :P

Άστα να πάνε φίλε. Εδώ, στην πολυκατοικία που μένω μένει και μια κυρία που δουλεύει στη ΔΕΗ. Ε λοιπόν, ακόμα κι αυτή έσκασε μίζα στα συνεργεία για να έρθουν σύντομα να της συνδέσουν το ρεύμα όταν μπήκαμε μέσα.

Κι αυτό, διότι τα συνεργεία της ΔΕΗ δεν αναλαμβάνουν πλέον τέτοια μικρά (λέει) αλλά τα δίνουν σε εξωτερικούς "συνεργάτες".

Σόρυ για το οφ τόπικ και καλή δύναμη για το διπλωματάκι σου....

Πάρε κασετοφωνάκι δημοσιογραφικό μαζί σου, ή αν είσαι πιο hi-tech ψηφιακό εγγραφέα φωνής, και "παίξε" μαζί τους μέχρι να σου ζητήσουν τη μίζα. Έπειτα παρουσίασε επειδεικτικά το μέσο εγγραφής, φωνάζοντας "αχάαα! κακούργοι, θα σας καταγγείλω θα σας καταγγείλω!" και απείλησε τους πως αν δεν σου δώσουν ΤΩΡΑ το δίπλωμα θα βγούνε στο καλοκαιρινό αφιέρωμα του Τριανταφυλλόπουλου για τη "διαφθορά στο δημόσιο τομέα". Αφού χεστούνε πάνω τους και σου δώσουν το δίπλωμα, στείλε την ηχογράφηση στον Τριανταφυλλόπουλο πάραυτα :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...