Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πρέπει να το αφήσεις όταν κάνει εγκατάσταση να αντικαταστήσει τα αρχεία που λέει με τα παλαιότερης έκδοσης που υπάρχουν στο setup του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την πρώτη φορά που θα το τρέξετε πρέπει να απενεργοποιήσετε τα φυσικά drives, αν το έχετε κάνει με το alchohol. To ίδιο μου έκανε κι εμένα όταν το έβαζα και δεν θυμάμαι ακριβώς τι το έλυσε, απλά θυμάμαι τι δοκίμασα. Δοκιμάστε κι αυτό και αν θυμηθώ και κάτι άλλο το γράφω. Τις ερωτήσεις πάντως εγώ της έμαθα από αυτό το site: http://www.driving.gr/e-question/index.htm

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Φροντισε μονο σε 3 χρονια να εχεις απολυθει... lol

Το προστιμο αν δεν εχεις το διπλωμα μαζι, μου ειχε πει ενας φιλος που τον επιασαν οτι ειναι 17ευρω.

Ενας αλλος γνωστος παλι που προκαλεσε ατυχημα χωρις να εχει διπλωμα, αφου πληρωσαν οι γονεις του 3 χιλιαρικα (μαυρα), ο αλλος δεν απεσυρε τη μηνυση, οποτε προς το παρον εκρεμμει δικαστηριο σε βαρος του (το οποιο οπως και να το κανουμε θα το χασει και το οποιο κοστιζει πολυ) και δεν εχει δικαιωμα να βγαλει διπλωμα για 3 χρονια. + το οτι απεκτησε και φακελο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

μία ερώτηση ρε παιδιά .. πρέπει κανείς να περιμένει ένα ολόκληρο μήνα για να του έρθει το δίπλωμα? δεν μπορεί να πάει κάπου , σε κάποια υπηρεσία νωρίτερα με την ταυτότητά του να του το δώσουνε? Μου είπε ένα παιδί πως μέσα σε μία εβδομάδα απο τη στιγμή που περάσεις την πρακτική μπορείς να πας να το ζητήσεις με την ταυτότητά σου απο τα ΚΤΕΟ.... Ισχύει κάτι τέτοιο? Καμία άλλη μέθοδο ξέρετε?

μία ερώτηση ρε παιδιά .. πρέπει κανείς να περιμένει ένα ολόκληρο μήνα για να του έρθει το δίπλωμα? δεν μπορεί να πάει κάπου , σε κάποια υπηρεσία νωρίτερα με την ταυτότητά του να του το δώσουνε? Μου είπε ένα παιδί πως μέσα σε μία εβδομάδα απο τη στιγμή που περάσεις την πρακτική μπορείς να πας να το ζητήσεις με την ταυτότητά σου απο τα ΚΤΕΟ.... Ισχύει κάτι τέτοιο? Καμία άλλη μέθοδο ξέρετε?

Η κορη μου πριν 3 μηνες το πηρε σε 15 μερες "χωρις γρηγοροσημο" απο την Διευθυνση Συγκοινωνιων..Με ....γρηγοροσημο θα το επαιρνε σε 3-4 μερες...:mrgreen: :mrgreen:

Η κορη μου πριν 3 μηνες το πηρε σε 15 μερες "χωρις γρηγοροσημο".Με ....γρηγοροσημο θα το επαιρνε σε 3-4 μερες...:mrgreen: :mrgreen:

Αν όλοι έκαναν τη δουλειά τους σωστά και κανένας από εμάς δεν πλήρωνε «γρηγορόσημα», τότε όλοι θα πέρναμε τα διπλώματα την επόμενη (άντε 2 μέρες μετά)....

Για εξηγείστε ρε παδιά με το γρηγορόσημο τι γίνεται... εμένα ο δάσκαλος μου είπε σε περίπου ένα μήνα να πάω απο τη σχολή να το παραλάβω... τι 15 μέρες...?

Για εξηγείστε ρε παδιά με το γρηγορόσημο τι γίνεται... εμένα ο δάσκαλος μου είπε σε περίπου ένα μήνα να πάω απο τη σχολή να το παραλάβω... τι 15 μέρες...?

Και της κορης μου ο δασκαλος το πηρε για λογαριασμο της σε 15 μερες.Αλλα λογω μεγαλης πελατειας πηγαινει καθε μερα στην Διευθυνση Συγκοινωνιων Α.Παρασκευης..Αν ο δικος σου παει καθε 10 μερες για αυτο σου ειπε ενα μηνα.

Στην δικια μου ... παλαιολιθηκη εποχη το περναμε απο το Υπουργειο και το πηγαιναμε για θεωρηση στην Τροχαια που ανηκαμε !!! Ειχα παει στην Κηφισια...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...