_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο βγάζει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 μήπως θέλει καποιο c%@!k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Oχι βρε,ελεύθερα διανέμεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 πρέπει να το αφήσεις όταν κάνει εγκατάσταση να αντικαταστήσει τα αρχεία που λέει με τα παλαιότερης έκδοσης που υπάρχουν στο setup του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ούτε έτσι ξεκινάει , το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κ γω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Για την πρώτη φορά που θα το τρέξετε πρέπει να απενεργοποιήσετε τα φυσικά drives, αν το έχετε κάνει με το alchohol. To ίδιο μου έκανε κι εμένα όταν το έβαζα και δεν θυμάμαι ακριβώς τι το έλυσε, απλά θυμάμαι τι δοκίμασα. Δοκιμάστε κι αυτό και αν θυμηθώ και κάτι άλλο το γράφω. Τις ερωτήσεις πάντως εγώ της έμαθα από αυτό το site: http://www.driving.gr/e-question/index.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Φροντισε μονο σε 3 χρονια να εχεις απολυθει... lol Το προστιμο αν δεν εχεις το διπλωμα μαζι, μου ειχε πει ενας φιλος που τον επιασαν οτι ειναι 17ευρω. Ενας αλλος γνωστος παλι που προκαλεσε ατυχημα χωρις να εχει διπλωμα, αφου πληρωσαν οι γονεις του 3 χιλιαρικα (μαυρα), ο αλλος δεν απεσυρε τη μηνυση, οποτε προς το παρον εκρεμμει δικαστηριο σε βαρος του (το οποιο οπως και να το κανουμε θα το χασει και το οποιο κοστιζει πολυ) και δεν εχει δικαιωμα να βγαλει διπλωμα για 3 χρονια. + το οτι απεκτησε και φακελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 μία ερώτηση ρε παιδιά .. πρέπει κανείς να περιμένει ένα ολόκληρο μήνα για να του έρθει το δίπλωμα? δεν μπορεί να πάει κάπου , σε κάποια υπηρεσία νωρίτερα με την ταυτότητά του να του το δώσουνε? Μου είπε ένα παιδί πως μέσα σε μία εβδομάδα απο τη στιγμή που περάσεις την πρακτική μπορείς να πας να το ζητήσεις με την ταυτότητά σου απο τα ΚΤΕΟ.... Ισχύει κάτι τέτοιο? Καμία άλλη μέθοδο ξέρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 μία ερώτηση ρε παιδιά .. πρέπει κανείς να περιμένει ένα ολόκληρο μήνα για να του έρθει το δίπλωμα? δεν μπορεί να πάει κάπου , σε κάποια υπηρεσία νωρίτερα με την ταυτότητά του να του το δώσουνε? Μου είπε ένα παιδί πως μέσα σε μία εβδομάδα απο τη στιγμή που περάσεις την πρακτική μπορείς να πας να το ζητήσεις με την ταυτότητά σου απο τα ΚΤΕΟ.... Ισχύει κάτι τέτοιο? Καμία άλλη μέθοδο ξέρετε? Η κορη μου πριν 3 μηνες το πηρε σε 15 μερες "χωρις γρηγοροσημο" απο την Διευθυνση Συγκοινωνιων..Με ....γρηγοροσημο θα το επαιρνε σε 3-4 μερες... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 To δίπλωμα από τα ΚΤΕΟ? Μήπως παίρνει ληγμένα αυτός που το είπε? Και ναι σε 15 μέρες την δίνουν την άδεια,1 μήνα ήταν πριν χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Η κορη μου πριν 3 μηνες το πηρε σε 15 μερες "χωρις γρηγοροσημο".Με ....γρηγοροσημο θα το επαιρνε σε 3-4 μερες... :mrgreen: Αν όλοι έκαναν τη δουλειά τους σωστά και κανένας από εμάς δεν πλήρωνε «γρηγορόσημα», τότε όλοι θα πέρναμε τα διπλώματα την επόμενη (άντε 2 μέρες μετά).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Για εξηγείστε ρε παδιά με το γρηγορόσημο τι γίνεται... εμένα ο δάσκαλος μου είπε σε περίπου ένα μήνα να πάω απο τη σχολή να το παραλάβω... τι 15 μέρες...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Για εξηγείστε ρε παδιά με το γρηγορόσημο τι γίνεται... εμένα ο δάσκαλος μου είπε σε περίπου ένα μήνα να πάω απο τη σχολή να το παραλάβω... τι 15 μέρες...? Και της κορης μου ο δασκαλος το πηρε για λογαριασμο της σε 15 μερες.Αλλα λογω μεγαλης πελατειας πηγαινει καθε μερα στην Διευθυνση Συγκοινωνιων Α.Παρασκευης..Αν ο δικος σου παει καθε 10 μερες για αυτο σου ειπε ενα μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 και ΄γώ 15 μέρες θυμάμαι !τί είναι πάλι αυτά? ένας μήνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Στην δικια μου ... παλαιολιθηκη εποχη το περναμε απο το Υπουργειο και το πηγαιναμε για θεωρηση στην Τροχαια που ανηκαμε !!! Ειχα παει στην Κηφισια... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.