Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου...

ποσο ειναι η χρεωση γιαυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου...

και νομιζεις οτι 5 χρονια ειναι πολλα??δες αυτο...

ρε παιδια δεν ξερω να κανω τιποτα απο αυτα...ουτα τα fonts δεν ξερω τι ειναι...σορυ κιολας...ειμαι μονο 14ων....αν θελει καποιος ας εξιγησει

Yπαρχει δυνατοτητα να παρω τα σηματα αυτο το καλοκαιρι και να δωσω οδηγηση το επομενο καλοκαιρι?Υπαρχει ενα μεγιστο χρονικο διαστημα αναμεσα στις δυο εξετασεις?:confused:

Ναι, η «κάρτα» που έχεις στο υπουργείο ισχύει για 3 χρόνια. Δλδ μέσα σε 3 χρόνια από τη στιγμή που αρχίζεις μαθήματα (θεωρητικά / πρακτικά) μπορείς να δώσεις εξετάσεις.

ρε παιδια δεν ξερω να κανω τιποτα απο αυτα...ουτα τα fonts δεν ξερω τι ειναι...σορυ κιολας...ειμαι μονο 14ων....αν θελει καποιος ας εξιγησει

Δεξί κλικ στο desktop(εκεί που είναι το wallpaper δηλαδή)/Properties/Settings/Advanced και σε βάζει σε ένα tab(General)όπου ρυθμίζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς(fonts)

Κάντο 120dpi πάτα apply,και ας ελπίσουμε να δουλέψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...