_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή http://rapidshare.de/files/6164512/TESTDRIVE.iso.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ρε φιλε δεν δουλευει αυτο...εκανα το setup και μου λεει να βαλω το cd..τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου... ποσο ειναι η χρεωση γιαυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 καμια 20-50 euro...θα σε γελάσω δεν θυμάμαι ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ρε φιλε δεν δουλευει αυτο...εκανα το setup και μου λεει να βαλω το cd..τι πρεπει να κανω? Aλλαξες τα fonts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 πως γινεται αυτο??:oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου... και νομιζεις οτι 5 χρονια ειναι πολλα??δες αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 πως γινεται αυτο??:oops: :oops: Πρέπει να μεγαλώσεις τα fonts στα 120dpi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ναι και θελει αναλυση 1024Χ768 λεει αλλα και παλι εμενα δε δουλευει! κανενα αλλο προγραμα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 ρε παιδια δεν ξερω να κανω τιποτα απο αυτα...ουτα τα fonts δεν ξερω τι ειναι...σορυ κιολας...ειμαι μονο 14ων....αν θελει καποιος ας εξιγησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Yπαρχει δυνατοτητα να παρω τα σηματα αυτο το καλοκαιρι και να δωσω οδηγηση το επομενο καλοκαιρι?Υπαρχει ενα μεγιστο χρονικο διαστημα αναμεσα στις δυο εξετασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ναι, η «κάρτα» που έχεις στο υπουργείο ισχύει για 3 χρόνια. Δλδ μέσα σε 3 χρόνια από τη στιγμή που αρχίζεις μαθήματα (θεωρητικά / πρακτικά) μπορείς να δώσεις εξετάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Mε εφτιαξες...Τhank you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ρε παιδια δεν ξερω να κανω τιποτα απο αυτα...ουτα τα fonts δεν ξερω τι ειναι...σορυ κιολας...ειμαι μονο 14ων....αν θελει καποιος ας εξιγησει Δεξί κλικ στο desktop(εκεί που είναι το wallpaper δηλαδή)/Properties/Settings/Advanced και σε βάζει σε ένα tab(General)όπου ρυθμίζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς(fonts) Κάντο 120dpi πάτα apply,και ας ελπίσουμε να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 και παλι δεν δουλευει...παταω πανω στο εικονιδιο και μου λεει να βαλω το cd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.