Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Αυτοκινητου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να βγαλω διπλωμα μεχρι της 5 Αυγουστου περιπου που παρουσιαζομαι...

Προλαβαινω αν αρχισω μαθηματα στις 10 Ιουνιου?Αν δεν προλαβω να δωσω εξετασεις μπορω να τα διακοψω και να συνεχισω προς το τελος της θητειας μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πηγαινε δωσε τα σηματα τωρα και μετα προλαβαινεις αν δεν χρειαστεις πολλα μαθηματα.Αλοιως μην το ξεκινας και το συνεχισεις μετα.Θα εχεις ξεχασει σημαντικα πραγματα.:-D :-D :-D :-D

Και για τα σηματα τα δινουν σε υπολογιστη πια και κυκλοφορει cd οπως ακριβως στα ζητανε οταν δωσεις.:-D :-D

Θελω να βγαλω διπλωμα μεχρι της 5 Αυγουστου περιπου που παρουσιαζομαι...

Προλαβαινω αν αρχισω μαθηματα στις 10 Ιουνιου?Αν δεν προλαβω να δωσω εξετασεις μπορω να τα διακοψω και να συνεχισω προς το τελος της θητειας μου?

Προλαβαίνεις..αρκεί να πάρεις γρήγορα τα σήματα κ να μπορείς και εσύ και ο δάσκαλος οδήγησης να κάνετε τουλάχιστον 4-5 μαθήματα την εβδομάδα..επίσης υπολόγισε ότι μέχρι και τον Ιούλιο γίνονται εξετάσεις, τον Αύγουστο για 2-3 εβδομάδες σταματάνε απ' ότι ξέρω..

Άνετα προλαβαίνεις μέχρι τον Αύγουστο να πάρεις και σήματα και οδήγηση αρκεί να τα πάρεις με την πρώτη (τα σήματα τουλάχιστον).

Οι εξετάσεις γίνονται μέχρι λίγο πρίν το 15Αυγουστο και ΄ξαναρχίζουν Σεπτέμβρη που ξανανοίγει το μηχανολογικό

Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου...

Φρόντισε μονό μην τρακάρεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει και τότε περιττό να σου πω ότι θα χάσεις πολλά περιουσιακά στοιχειά εσύ η ο πατέρας σου η αυτός που σου έδωσε το αμάξι. Φιλική συμβουλή

Καλύτερα που σβήστηκαν γιατί θα είχαμε online φάπες:)...και guys φυσικά και δεν οδηγάω πια χωρίς δίπλωμα...απλά το είπα για να τονίσω την αναισθησία τον αστυνομικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...