4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Θελω να βγαλω διπλωμα μεχρι της 5 Αυγουστου περιπου που παρουσιαζομαι... Προλαβαινω αν αρχισω μαθηματα στις 10 Ιουνιου?Αν δεν προλαβω να δωσω εξετασεις μπορω να τα διακοψω και να συνεχισω προς το τελος της θητειας μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Πηγαινε δωσε τα σηματα τωρα και μετα προλαβαινεις αν δεν χρειαστεις πολλα μαθηματα.Αλοιως μην το ξεκινας και το συνεχισεις μετα.Θα εχεις ξεχασει σημαντικα πραγματα. :-D :-D Και για τα σηματα τα δινουν σε υπολογιστη πια και κυκλοφορει cd οπως ακριβως στα ζητανε οταν δωσεις. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Θελω να βγαλω διπλωμα μεχρι της 5 Αυγουστου περιπου που παρουσιαζομαι...Προλαβαινω αν αρχισω μαθηματα στις 10 Ιουνιου?Αν δεν προλαβω να δωσω εξετασεις μπορω να τα διακοψω και να συνεχισω προς το τελος της θητειας μου? Προλαβαίνεις..αρκεί να πάρεις γρήγορα τα σήματα κ να μπορείς και εσύ και ο δάσκαλος οδήγησης να κάνετε τουλάχιστον 4-5 μαθήματα την εβδομάδα..επίσης υπολόγισε ότι μέχρι και τον Ιούλιο γίνονται εξετάσεις, τον Αύγουστο για 2-3 εβδομάδες σταματάνε απ' ότι ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Άνετα προλαβαίνεις μέχρι τον Αύγουστο να πάρεις και σήματα και οδήγηση αρκεί να τα πάρεις με την πρώτη (τα σήματα τουλάχιστον). Οι εξετάσεις γίνονται μέχρι λίγο πρίν το 15Αυγουστο και ΄ξαναρχίζουν Σεπτέμβρη που ξανανοίγει το μηχανολογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ρε τι να το κανεις το δίπλωμα στην ελλάδα...εγώ εδώ και 5 χρονια χωρίς δίπλωμα οδηγάω και ακόμα μια μονο κλίση έχω ότι απλά δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Φρόντισε μονό μην τρακάρεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει και τότε περιττό να σου πω ότι θα χάσεις πολλά περιουσιακά στοιχειά εσύ η ο πατέρας σου η αυτός που σου έδωσε το αμάξι. Φιλική συμβουλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δεν ισχύει αυτό,μην λες σαχλαμάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δεν ισχύει αυτό,μην λες σαχλαμάρες. αυτό με την ασφαλιστική ισχύει και παραισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Σαφώς ναι,για το αν μπορείς να βγάλεις δίπλωμα χωρίς πρόβλημα εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Όπως επίσης ισχύει ότι αυτό που είπε ο _BASSstarlet_ απευθυνόταν σε ένα χαζοποστ του spooker το οποίο και σβήστηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 λολ ναι,παραλίγο να παρεξηγηθούμε δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ε συμβαίνουν και αυτά.... (ο σκύλος πάντως παραμόνευε!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 δες ταχύτητα - ούτε σε chat να είμασταν :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καλύτερα που σβήστηκαν γιατί θα είχαμε online φάπες...και guys φυσικά και δεν οδηγάω πια χωρίς δίπλωμα...απλά το είπα για να τονίσω την αναισθησία τον αστυνομικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 δες ταχύτητα - ούτε σε chat να είμασταν :mrgreen: όντως...στο #insomnia που σου μίλησα δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.