dkangel000039 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 καλησπερα πηγα στο γ@μωπλαισιο να παρω το παλιο usb stick απο το service και στη συνεχεια πηγα απο το καταστημα να παρω καποιο αλλο(αλλης εταιριας) γιατι ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που το συγκεκριμενο μου βγαζει το ιδιο προβλημα:evil: και μου λενε οτι δε μπορω να το αλλαξω γιατι δεν ειναι στο κουτι του με το cd του:evil: πρεπει τωρα εγω να βρω το κουτι του :confused: :evil: η αγορα εχει καιρο που εγινε!!! ισως και να το πεταξα... βοηθηστε γιατι πρεπει να ξεμπερδευω σημερα λογο του οτι σπουδαζω λαμια και πρεπει να παω σχολη αυριο και εκει πλαισιο δεν υπαρχει:evil:
dkangel000039 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 παιδια ενα ναι η οχι θελω να μου πειτε να ξερω τι κανω ειμαι υποχρεωμενος να βρω το κουτι?
palawiaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Πέρσι μου έτυχε μια παρόμοια φάση σαν και σε εσένα και ο πωλητής μου είπε το ίδιο όπως και εσένα.Αν είχα κουτι κτλ.μου το αλλάζανε επιτόπου με ένα καινούργιο.Και επειδής δεν το είχα αναγκαστικά το στείλανε για επισκευή με την εγγύηση.Άρα δεν είσαι υποχρεωμένος να το έχεις αλλά και δεν σου το αλλάζουνε με καινούργιο.Και πρέπει να υποστείς το χάσιμο χρόνου με εγγυήσεις κτλ.
gherudos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 emena pou eixa petaksei to kouti apo mia karta mmc pou phra apo to plaisio mou edwsan kainouria amesws kai apla krathsan ta xartia ths kai to kouti ths.Nomizw oti einai asxetos o tupos kai apla variotan na se eksuphrethsei.
e-tic Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Η εγγύηση προβλέπει άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ή όχι? Αν όχι, ή αν είσαι εκτός του προβλεπόμενου χρόνου, τότε ορθώς δεν στο αλλάζουν, ακόμα και αν είχες τη συσκευασία.
dkangel000039 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ειναι εντος εγγυησης με 3-4 μηνες ακομη εγγυηση και εχει βγει απο το service ελλατωματικο αφου τους το ειχα αφησει... η κοπελια που μιλουσα ηταν ζωο αλλα ο προισταμενος που μιλησα ηταν πολυ πιο ζωο με λιγα λογια μου ειπε οτι θελει το παλιο κουτι γιατι πως θα το παρει ο αλλος?δηλαδη το χαλασμενο θα το δωσουν σε αλλον?ελεος? πιθανοτατα το κουτι το εχω πεταξει...αρα μαλλον θα μεινω με το χαλασμενο usb stick και την ευχη να ερθρει στη θεση μου καποια στιγμη ο βλακας απο το καταστημα.
Dklearhos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εγω ρε παιδια που ειχα παρει ενα stick και μου χαλασε το πηγα πισω(Πλαισιο)και μεσα σε 10λεπτα μου τα αλλαξανε με ενα αλλο (μονο το stick)απο κλειστη σφραγισμενη συσκευασια μπροστα στα ματια μου...
dkangel000039 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εγω ρε παιδια που ειχα παρει ενα stick και μου χαλασε το πηγα πισω(Πλαισιο)και μεσα σε 10λεπτα μου τα αλλαξανε με ενα αλλο (μονο το stick)απο κλειστη σφραγισμενη συσκευασια μπροστα στα ματια μου... και εγω αυτο του ειπα του προισταμενου οτι πιο παλια και απο προσωπικη εμπειρια και απο οτι εχω ακουσει δεν ησουν αναγκασμενος να εχεις το κουτι μαζι σου... και ξερεις τι μου ειπε? εε ναι αλλα αλλαξε η πολιτικη αλλαγων πριν λιγο καιρο.. αλλα επειδη δεν εχετε καταλαβει για πιο κουτι μιλαω και γιατι εχω φρικαρει να διευκρινισω οτι τη πρωτη φορα που μου χαλασε δε μου ζητητσαν κουτι και μου δωσαν ενα αλλο σε σακουλακι οπως καταλαβενετε το κουτι που μου ζητουν τωρα που και αυτο εβγαλε το ιδιο προβλημα ειναι απο τη πρωτη αγορα,ειναι το κουτι της πρωτης συσκευασιας!!! ε και εγω που να το εχω κρατησει γ@μω τη τυχη μου απο τη πρωτη αγορα
bgeorgalas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 mporei kai na einai xazo, alla apo tin stigmi pou theloun to kouti giati den sou dinoun ena kainourgio usb stick me to kouti tou kai esy na baleis mesa sto kouti tou kainourgiou to palio usb stick epitopou???? Apo tin alli an sou eipan oti exoun allaksei tin taktiki tous twra teleutaia, Otan esy agorases to usb stick den hsoun ypoxrewmenos na kratiseis kai tin syskeuasia tou....esti den einai? Mipws na arxisoume na mpoikotaroume to plaisio mpas kai symmorfwthoun?
e-tic Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μη το ψάχνεις, δε πρόκειται να βγάλεις άκρη, κανείς (στο πλαίσιο) δεν θα σου πεί οτι έχεις δίκιο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να το δώσεις για service, και μέχρι να σου το επιστρέψουνε (υπολόγιζε κανα μήνα και βάλε) να πάρεις ένα δεύτερο flashάκι για να κάνεις τη δουλειά σου.
admin.iekep Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 dystyxos eiste lathos oloi sas kai to leo giati etyxe kai imoun ypeythinos katastimatos alysidas pliroforikis. kai to lathos pio einai? agorazete kati apo ena katastima ok? an auto einai elattomatiko gia na ginei allagh tou proiontos prepei na to kanete amesa i tin epomeni mera me tin apodeixi agoras kai tin syskeuasia tou se merika katastimata ginete mexri to diastima 10 hmeron auto. an den to kanete amesa tote apostelnetai sto service tis kataskeuastrias etaireias kai otan to episkeuasei to paralamvanete. min ta sygkrinete auta ta pragmata allo i allagh kai allo i eggyhsh. se mas tote an den to efernes tin idia mera den imoun ypoxreomenos na sto allaxo dioti auto anagrafotane kai stin apodeixi agoras tou oti allagh entos hmeras allios paei me tin eggyhsh sto service. opote esy pou exeis xasei tin syskeuasia tou proiontos dystyxos allagh kaneis den tha sou ekane para mono apostoli sto service min epimeneis file mou to lathos einai diko sou dioti se opoiodipote pragma tin syskeuasia tin kratas mexri 10 meres oste na eisai kalymenos.
platongr Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μίλα κατευθείαν με την εταιρεία που το φτίαχνει και στείλτο σε αυτούς. Το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν άλλο αυτοί...
Voodooman Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Παιδιά, όταν μπλέκεις με μεγαλοκαρχαρίες τύπου Πλαίσιο είναι εύκολο να σε ταλαιπωρήσουν. Ψωνίζω όλα μου τα είδη πληροφορικής εδώ και χρόνια από ένα μαγαζί στην Εθν. Αμύνης. Κάποια από τα προϊόντα του έχουν ίδιες τιμές με το Πλαίσιο, σε κάποια άλλα πληρώνω παραπάνω έως και 10%. 10 χρόνια όμως τώρα, όποτε του πήγα πίσω προβληματικό προϊόν εγώ ή ο αδερφός μου, ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα, το παίρνει πίσω στο κουτί του ή όχι και μου το αλλάζει. Δεν ξέρω αν τα παραπάνω χρήματα που ενδεχομένως έχω δώσει τα έχω κάνει απόσβεση ή όχι, αλλά τουλάχιστον έχω πάντα την ηρεμία μου. Χτίστε προσωπικές σχέσεις και δεν θα χάσετε.
panagis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 giati pate kai psonizete akoma apo to plaisio afou oloi osoi asxolountai ligo pistevo exoun katalavei poso axristoi einai oloi ekei pera. sta mikra sinikiaka magazakia oi anthropoi sou vriskoun otidipote thes kai an ginei kati tetoio sou kanoun tin trampa kateftheian.
dkangel000039 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 mporei kai na einai xazo' date=' alla apo tin stigmi pou theloun to kouti giati den sou dinoun ena kainourgio usb stick me to kouti tou kai esy na baleis mesa sto kouti tou kainourgiou to palio usb stick epitopou????Apo tin alli an sou eipan oti exoun allaksei tin taktiki tous twra teleutaia, Otan esy agorases to usb stick den hsoun ypoxrewmenos na kratiseis kai tin syskeuasia tou....esti den einai? [/quote'] αυτο ακριβως του εξηγουσα και εκανε οτι δεν καταλαβε ο προισταμενος...και για αυτο τα πηρα και εγινε χαμος μετα:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.