Προς το περιεχόμενο

Πώς αντιγράφω read-only αρχεία;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα dvd με φωτογραφίες κι ένα με βίντεο, που τα έχω γράψει από τον σκληρό μου και θέλω να τα αντιγράψω σε άλλο σκληρό. Για κάποιο λόγο, που δεν τον κατάλαβα, τα αρχεία στα dvd είναι "μόνο για ανάγνωση" και δεν μπορώ να κάνω copy-paste στον σκληρό. Πώς μπορώ να παρακάμψω αυτό το πρόβλημα, ξέρει κανείς; Και αν ξέρει καποιος να μου πει πώς μου προέκυψε αυτό, ενώ, σε άλλα dvd που έγραψα, τα αρχεία δεν είναι μόνο για ανάγνωση. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, γιατί τα χρειάζομαι αυτά τα αρχεία. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Kita den ime siguros alla ipo8eto pos afto pou les ine adinato....

Ta read-only arxia mporun na antigrafun ektos an o folder pou ta periexi prostatevete. Mipos prospa8is na ta kanis apokopi? H' akoma xirotera mipos pas na ta kanis epikolisi se cd/dvd i fakelo pou prostatevete (px fakelos diktiou)?

(na kses den se amfisvito oute se 8eoro asxeto alla kamia fora kolame se apla pragmata opote apla leo apopsi.)

Δημοσ.

Χμμμμμμμ. Ηθικόν δίδαγμα: Δεν ανοίγω θέμα με απορία, αν δεν έχω κοιμηθεί τουλάχιστον 4 ώρες το προηγούμενο βράδυ... Τώρα που ξαναδοκίμασα τις φωτογραφίες, μια χαρά αντιγράφηκαν. Τι να πω, μπορεί όντως να έκανα αποκοπή αντί αντιγραφή... Ένας Θεός ξέρει. Και να φανταστείς ότι δεν το δοκίμασα μόνο μια φορά... Εμ, ευχαριστώ για τη βοήθεια, μάλλον σωστά διέγνωσες ότι έκανα σαχλαμάρα... Κανείς να σβήσει αυτό το thread-ντροπή ρε παιδιά; :oops: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...