xaritos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Χτες απεκτησα ενα PC δωρο απο τον αδερφο μου. Το αγορασε απο το Πλαισιο και εχει την εξης συνθεση: AMD 4400+, Asus A8R32 MVP Deluxe, 2GT Μνημη Kingston. 2x WD 250 SATA2, GECUBE X1800XT 512,Type-R 580W. Εχοντας αυτα υποψη ποιες ειναι οι προτασεις σας ειτε για οωερψλοψκινγ ειτε για γενικη βελτιστοποιηση του συστηματος. Σε ποιες επεμβασεις πρεπει να προβω αρχικα?(Drivers, bios updates κ.τ.λ.) Η βοηθεια σας ισως ειναι καταλυτικη? Εμενα με ενδιαφερει τοσο το gaming οσο και η χρηση προγραμματων σχεδιασης γραφικων και η συνθεση μουσικης.
scorer Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 overclocking itheles na peis pano profanos..den se piano otan les drivers...bios update gia poio logo na kaneis tetoio prama se kainourgio pc poios o logos file i dikia mou apopsi einai oti eisai PARA POLI KALA.
xaritos10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 θελω να πω οτι δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορισει drivers που λυνουν ορισμενα προβληματα αυτων των συστηματων που εχω?
doctorkostis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 θελω να πω οτι δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορισει drivers που λυνουν ορισμενα προβληματα αυτων των συστηματων που εχω? Εχεις καποιο προβλημα με το μηχανημα?Αν οχι θυμισου τη βασικη αρχη των υπολογιστων ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ. Τα pc ειναι ατιμα μηχανηματα,μπορει μετα να τα κανεις χειροτερα.Οπως λεει και η MS ειναι plug'n'pray............
joef_gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ. απολυτα σωστος!! ξερεις ποσες φορες εχω καταστρεψει hardware μονο απο καποια μου μ@λακια!!!
dterzakis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 1 2 3 4 5 Σε είδα ότι είσαι ψημένος, για αυτό σου προτείνω τα παραπάνω. Βέβαια μπορείς πάντα να αφήσεις το σύστημα έτσι όπως είναι εφόσον δεν έχεις κανένα πρόβλημα ΥΓ: Οι φοτό είναι δανισμένες μέσα από το forum... Δεν πιστεύω να υπάρξει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων
scorer Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 rre file pou kollane autes oi photo to paidi mallon exei akousei kati gia drivers kai bios kai to pe...giati ton mperdeueis>??..re file to pc sou einai mia xara poli kalo mporo na po...ta drivers sta xoun dosei me tin motherboard mazi...(poios o logos na psaxeis alla??),to bios proton thelei megali prosoxi na to allakseis...kai den i parxei logos na to allakseis(bios allazoume kirios logo asimbatotitas tis cpu stin mobo opos ego pou pira to dual core ton 940 kai eprepe na kano update ta bios..
dterzakis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Όταν έχεις ένα σύστημα (καινούργιο η παλιό), εφόσον σε καλύπτει πλήρως δεν χρειάζετε να πείράξεις. Φυσικά μπορείς να κάνεις κάτι για να γίνει πιο γρήγορο, πιο αθόρυβο και άλλα πολλά. Ότι βελτίωση χρειαστείς να κάνεις θα την καταλάβεις, δεν χρειάζετε να ρωτήσεις κάποιον γιατί θα ακούσεις πολλές διαφορετικές, δαπανηρές και μη, ευκολες και μη προτάσεις. Όσον αφορά τις foto τις παρέθεσα σαν ένα στοιχείο υπερβολής για την απόδειξη των παταπάνω! ΥΓ1: Από πότε η ψύξη εντάσετε σε case modding? ΥΓ2: en ithele na kanei mod to paidi...eleos!Δεν μου άρεσε και τόσο το σχολιο αυτό.ΥΓ3: Δεν πρόκειτε να ασχοληθώ περετέρου.
scorer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 file den ithela na se prosbalo aplos theorisa asxetes tis photo mou esteiles..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.