Προς το περιεχόμενο

Δεν κουνιέται το ποντίκι !!

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, εδώ και 2,5 χρόνια έχω το microsoft wireless optical desktop 1.0 .

Χθες, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, πάτησα ένα κουμπί που γράφει connect στο κάτω μέρος του ποντικιού (απλά από περιέργεια επειδή δεν το είχα πατήσει ποτέ). Από τότε και μετά το ποντίκι δεν κουνιέται!! Το λαμπάκι από κάτω του ανάβει (δηλαδή έχει μπαταρία), το πληκτρολόγιο δουλεύει (ο δέκτης λειτουργεί σωστά) και το mouse μαρκάρει ότι βρισκεται κάτω απ'τον κέρσορα (έχω βάλει να ανοίγουν οι φάκελοι με ένα κλικ).

Δοκίμασα τα πάντα. Εγκατέστησα ξανά τους drivers, έβγαλα και ξαναέβαλα το βύσμα του δέκτη στο case, πάτησα το κουμπί που βρίσκεται πάνω στον δέκτη και έκανα πόλλες επανεκκινήσεις το υπολογιστή μπας και γίνει τίποτα.

Υπάρχει πάντα η απλή λύση να αλλάξω ποντίκι αλλά δεν νομίζω ότι το κουμπί connect καταστρέφει το mouse!!

Τί να κάνω; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ma einai polu aplo...to koubi afto to patas gia na sintoniseis ta wireless...nomizw oti patas to koubi connect kai meta patas to alllo koubi katw apto mouse....logika tha sou doulepsei twra... :D

Δημοσ.

Το κουμπί connect βρίσκεται κάτω από το ποντίκι. Υπάρχει και ένα άλλο κουμπί στον δέκτη του σήματος (μάλλον για να εντοπίσει όσες συσκευές βρίσκονται κοντά του). Έχω πατήσει και τα δύο αλλά πάλι τίποτα...

Thanks anyway..

Δημοσ.

pezei fisika polu megalo rolo poio tha pahseis prwto...prwta patas to koubi sto dekth kai meta perimenei aafto na pathseis to koubi katw apto mouse gia na ginei pair.gia dokimase to etsi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...