Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σφαγιάστηκε ο ΠΑΟ από έναν άνθρωπο της παράγκας (είναι πολλά αυτά που έχει κάνει ο Νίκου) αλλά όχι για όφελος του ΠΑΟΚ.... δεν διεκδικούσε τπτ κοινό ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.... από άλλον έχασες τα πρωταθληματα.... άλλος ευνοήθηκε όχι ο ΠΑΟΚ

ναι ρε φιλε,αλλα δε μιλαμε για 1 περιστατικο. σε 2 παιχνιδια με τον παοκ,εχω χασει 2 πρωταθληματα ελεω διαιτησιας,κ σε ενα τον καλυτερο μου προπονητη,παλι ελεω διαιτησιας!

τωρα ερχεται κ μας δινει ενα πεναλτυ που ολοι συμφωνουμε οτι ενας διαιτητης μπορει να το δωσει,κ αρχιζετε τις κραυγες για σουπερ παραγκα κλπ!

2 χρονια συνεχομενα,που κρινοταν το πρωταθλημα στην τουμπα, ολοι ουρλιαζατε (και καλα κανατε),για την ιστορια του παοκ.μια σας κερδισαμε,μια οχι.

ολα αυτα τα περιστατικα,οδηγουν ΣΤΟ ΟΤΙ καμια συμμετοχη σε σφαγιασμο του παοκ δεν εχουμε εμεις...ακομα κ στο μπασκετ,με τις κατεβασμενες καλτσες,με αλλον παιζατε!αντιθετα,εμεις εχουμε αδικηθει πολλες φορες με εσας,ασχετα αν δεν ηταν απολυτα για δικο σας οφελος.

εμένα το αυτοκίνητό μου έχει αθηναικές πινακήδες (Υ) και όσες φορές πηγαίνοντας στο γήπεδο περνάω δίπλα από μεγάλες παρέες ΠΑΟΚτσήδων χωρίς να έχω διακριτικά του ΠΑΟΚ επάνω μου (κασκόλ, μπλούζα κτλ) ποτέ δεν είχα πρόβλημα... ούτε να με στραβοκοιτάξουν ρε φίλε...

εγω παντως απο εκεινο το παιχνιδι,εκτος της ευρωπαικης κουπας,πηρα για σουβενιρ ενα σπασμενο παρμπριζ 1000 ευρω,ετσι, για να εχω να θυμαμαι τα καλοπαιδα!

ειλικρινά δε θεωρώ ότι σπάγανε αμάξια αθηναίων αλλά αμάξια παναθηναικών..

επειδη δυστυχως επεσα σε μια τετοια παρεα,ηταν καμια 100αρια μαζεμενοι,με κασκολ παοκ,που φωναζαν "φουτανα αθηνα,τον παοκ μας προσκυνα"! δεν ειναι ιδιαιτερα αντιπαναθηναικο συνθημα ετσι,μαλλον τοπικιστικο ειναι,συνδυαζομενο δε με το κλασσικο μαμιεται ο παο κ η αθηνα! (κ οχι η λεωφορος)! (Ασχετο: ειναι ηλιθιο να βριζουμε περιοχες ρε παιδια...ξερω πολλους παναθηναικους στον πειραια ας πουμε!τελος παντων,παμε παρακατω)!

γιατί αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ ένα τρόπαιο Αθήνα και βολτάραν οι δικοί μας στο κέντρο της Αθήνας η στο πασαλιμάνι τότε οι κάφροι θα σπάγανε όπου βλέπανε πινακήδες Θεσ/κης γιατί θα θεωρούσαν ότι πρόκειται για οπαδούς δικούς μας....

1)στο σεφ,στο φιναλ4,δε σας πειραξαν

2)φιλαδελφεια,περνουσα απο ομονοια,με καμια 1000αρια παοκτσηδες να πανηγυριζουν το κυπελλο, κ παλι κανεις δεν τους πειραξε.

3)εχω ανεβει πανω απο 10 φορες στη θεσσαλονικη,κ εχω αντιμετωπισει πανω απο 20 φορες ενα ιδιοτυπο ρατσισμο,με υποτιμητικες φρασεις για εμενα κ την αθηνα. οσο ζω εδω,δεν εχει τυχει να υπαρξω μπροστα σε αντιστροφο περιστατικο...

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σας η ανακοινωση που εβγαλε η παε παοκ (...) :

μπλαμπλαμπλα....Η άριστη συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, μπλαμπλαμπλα

!!!

και μετα στο καπακι πρωτοσελιδο σπορ του βορρα:

"ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ"

!!!!

παιζουν με τη νοημοσυνη μας ή μου φαινεται??????

οσο για τα αντιεθνικα συνθηματα που τοσο ευαισθητοποιουν τους παοκτσηδες ας κοιταξουν πρωτα να σταματησουν να τα λενε οι ιδιοι (πχ στους ξανθιωτες "τουρκοι πομακοι γαμ... ολη η θρακη"

κ τελος επειδη δεν ζουμε σε αλλη χωρα και εχουμε ανεβει στη Θεσσαλονικη ξερουμε πολυ καλα το κλιμα που επικρατει. ακομα και μια γιαγουλα οταν της ειπα οτι ειμαι Αθηναιος με κοιταξε λες και της ειπα οτι της σκωτοσα τη μανα. αφηστε λοιπον τα "αν επαιρνε ο παοκ το κυπελλο στην Αθηνα τα ιδια θα γινοντουσαν"

Δημοσ.

αυτό το παραμύθι με τη γιαγιά καλό φαίνεται... έχει και δράκο;

@antreaslam

σε κάποια συμφωνούμε, σε άλλα διαφωνούμε...

δεν είναι φυσικά απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα,

ειδικά όταν συζητάμε για θέματα που (τουλάχιστον) ενδόμυχα κρύβουν ένα φανατισμό

με τον οποίο μας έχουν ποτίσει το κεφάλι... και αυτό συμβαίνει ένθεν κι ένθεν

δε το παω παραπέρα γιατί απλά θα αναλλωθούμε στα ίδια και τα ίδια χωρίς ιδιαίτερο νόημα,

εξάλλου είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε ξανά την ευκαιρία...

Δημοσ.

ρε συ ντουντου,δεν ειπα οτι πρεπει να συμφωνουμε σε ολα,αλλα καπου εξαιτιας των νευρων που εχετε για την ομαδα σας,ξεσπατε επι δικαιων κ αδικων,τους παιρνει ολους η μπαλα,κ γινεστε αδικοι!

υπαρχουν καποια ντε φακτο γεγονοτα,στα οποια οποιος δεν ειναι τυφλος,δε γινεται να διαφωνησει. απο κει κ περα,για ολα τα υπολοιπα,μπαινουμε σε διαλογο,ναι...

οσο για το οτι

εξάλλου είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε ξανά την ευκαιρία...

ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο...

Δημοσ.
αυτό το παραμύθι με τη γιαγιά καλό φαίνεται... έχει και δράκο;

μπουγατσα με δρακο...

Δημοσ.

Ρε ντουντου, τι παιδευεσαι?

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

Σαλονικιος = καφρος.

Βλεπε παραδειγμα με τη γιαγια που κατεβασε καντηλια μολις ειδε Αθηναιο.

Ευτυχως που δεν περνουσαν εξω απο κανα κρεοπωλειο με κανα μουστακαλη χασαπη...

Ακομα κι οταν κανουν καποιοι φασαριες, το κανουν με επιπεδο, που ποτε εμεις οι Σαλονικιοι δεν θα φτασουμε...

Δημοσ.

καλα nmtray οτι να ναι γραφεις. ουτε για καντηλια εγραψα ουτε για καφρους. τεσπα αν θες πουλα τρελα

Δημοσ.

Σωστα,

σε στραβοκοιταξε η γιαγια...

Η φανατικη Παοκτσου γιαγια που εχει τρελλαθει με την ποδοσφαιρικη παραγκα...

Εγω πουλαω τρελλα?

Δημοσ.

μα δε μιλαω για παοκ! απλα σε ολη την πολη υπαρχει κλιμα "αντι-αθηναικο". αυτο εννοουσα. διαφωνεις?

Δημοσ.

Διαφωνω...

Υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι.

Τωρα, αν εσυ θεωρεις οτι υπαρχει αντι-αθηναικο κινημα, ειναι δικο σου προβλημα.

Και για να μην λεμε ότι μας συμφερει:

Τα κριτηρια ειναι περισσοτερο κομματικα...

Αν θες, δες κι αυτην την πλευρα.

Δλδ, τι εννοεις μεριδα?

50 ατομα?

100?

1000?

10000?

Για να καταλαβω...

Δημοσ.

καλα το να μιλαμε για κινημα ειναι υπερβολικο. εγω μιλησα για κλιμα. η γιαγια ειναι απλα ενα παραδειγμα. δεν ειπα οτι ισχυει για ολους τους κατοικους της πολης. απλα σε σχεση με αλλες πολεις τις Ελλαδα στην Θεσσαλονικη επικρατει το πιο αρνητικο κλιμα απεναντι στην Αθηνα (γνωμη μου παντα)

Δημοσ.

Οκ, καλα θα ηταν τοτε να μην μιλαμε για ολους τους Σαλονικιους...

Αν θες μιλα για τους Παοκτσηδες (εκει σιγουρα εχεις παραπανω δικιο - αλλα οχι απολυτο παλι).

Παντως, οντως τρεχετε σαν τα κουνελια κει κατω... :grin:

Πλακα, οκ?

Δημοσ.

το παρακατω μου μηνυμα δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ληφθει ως αθλητικο, παροτι σε θεμα για τον ΠΑΟΚ, αλλα ως κοινωνικο-πολιτικο.

Ξερω επισης οτι θα αποθαρρυνω καποιους να το διαβασουν εξαιτιας της εκτασης του, ομως δεν μπορω τα παρακατω να τα εκφρασω απλουστερα και διαφορετικα.

καλα το να μιλαμε για κινημα ειναι υπερβολικο. εγω μιλησα για κλιμα. η γιαγια ειναι απλα ενα παραδειγμα. δεν ειπα οτι ισχυει για ολους τους κατοικους της πολης. απλα σε σχεση με αλλες πολεις τις Ελλαδα στην Θεσσαλονικη επικρατει το πιο αρνητικο κλιμα απεναντι στην Αθηνα (γνωμη μου παντα)

οσο κι αν καραγουσταρω προσωπικα την Αθηνα σαν πόλη και για οτι σου προσφερει, θα ηθελα να σε πληροφορησω οτι αντιαθηναϊκο κλίμα, δεν ειναι στην Θεσσαλονικη πιο εντονο σε σχεση με αλλες πόλεις στην Ελλαδα. Πηγαινε σε τιποτα νησια του Αιγαιου, ακομα και στην Κρητη, πηγαινε σε χωρια της Ηπειρου, πηγαινε στην Θρακη και ρωτησε τους την γνωμη τους για την Αθηνα και τους αθηναιους.

Και αυτοι ομως που ειναι "αντιαθηναιοι" δεν εχουν τιποτα προσωπικα με τους κατοικους της Αθηνας ή μαλλον της ευρυτερης μητροπολιτικης Αθηνας-Αττικης. Εχουν με την απαραδεκτη ελληνικη πολιτικη οπου συγκεντρωνει και υπεργιγαντωνει ενα κεντρο, εις βαρος ολης της υπολοιπης περιφερειας. Νιωθεις την ανηποφορη εγκαταληψη και ελειψη οραματος-μελλοντος. Κατι που πολλοι κατοικοι της Αττικης πιο σωστα και οχι μονο της Αθηνας ειδικα, το αντιλαμβανονται και το καταλαβαινουν.

Το θεμα με τον επαγγελματικο και σε καμια περιπτωση ερασιτεχνικο αθλητισμο ειναι πολυ βαθυτερο. Ειναι ενας τομεας της ζωης ο οποιος ανεκαθεν χρησιμοποιοταν με σκοπο να περασει πολιτικες να ασκησει πιεσεις και να εξυπηρετησει συμφεροντα. Στο παρελθον, στην ρωμαϊκη περιοδο ειχαν τους μονομαχους και τις αρματοδρομιες στην Ρωμη για να υπνωτιζουν τον λαο και οι αυτοκρατορες να ασκουν ανενοχλητοι την πολιτικη τους. Αρκουσε βλεπετε το "αρτον και θεαματα". Στο βυζαντιο ο Ιπποδρομος ηταν σημαντικο κεντρο της πολιτικης ζωης. Αρκει να θυμιθουμε τους βένετους, τους πράσινους κλπ και την δυναμη αυτων των ομαδων απεντι στον αυτοκρατορα.

Σημερα σε διαφορες ολυμπιαδες, παγκοσμια κυπελα, καθε λογης αθληματος, κατοικοι αδυναμων κρατων βλεπουν μια ευκαιρια να αναδειχθουν παγκοσμιως, να νιωσουν "δυνατοι" και οι αντιστοιχες πολιτειες απολαμβανουν την αποκρυψη που τους παρεχει ο αθλητισμος ωστε να μειωνεται η πιεση απο τους πολιτες, απεναντι τους. Τα "δυνατα" κρατη απο την αλλη θελουν παντοκρατορια και στον αθλητισμο εκτος ολων των υπολοιπων τομέων της ζωης, ωστε να περνουν το μηνυμα στους υπολοιπους του "who's the boss" και να μην αφηνουν τους μικρους ουτε καν ψυχολογικα να νιωσουν εστω και για λιγο "ανωτεροι".

Ο σημερινος ελληνικος επαγγελματικος αθλητισμος ειναι μια μικρογραφια της παγκοσμιας ιστοριας του αθλητισμου και η ειρωνεια της υποθεσης ειναι οτι οι σημερινοι οπαδοι (ο όρος "φίλαθλοι" νομιζω ειναι τελείως αδόκιμος) του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακου, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ εχουν περισσοτερα κοινα μεταξυ τους παρα διαφορες.

Κατα βασην ειναι ατομα που προερχονται απο χαμηλα οικονομικα στρωματα, βιοπαλεστες, πολλες φορες ανεργοι, απο υποβαθμισμενες περιοχες και μακρια απο τα κεντρα ληψη αποφασεων. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι οι φανατικοτεροι προερχονται απο το Κερατσινι και την Κοκκινια στον Πειραια, τον Κολωνο, την Αλεξανδρας και τα Πατησια στην Αθηνα, την Φιλαδελφεια, την Ν.Ιωνια ή την Μεταμορφωση στα προαστια της Αθηνας, την Νεαπολη, την Σταυρουπολη και γενικοτερα τις δυτικες συνοικιες της Θεσσαλονικης. Δεν θα εχετε ακουσει πολλες φορες νομιζω, στρατιες οπαδων απο την Κηφισια, την Εκαλη, την Βουλιαγμενη ή το Πανοραμα Θεσσαλονικης, να εκδραμουν 500χμ βορεια ή νοτια για να υποστηριξουν την ομαδα τους-ιδεα τους.

Για τον οπαδο του ΠΑΟΚ, "κωλοαθηναιος και Αλβανος" ειναι το καλοαναθρεμενο απο την Εκαλη, την Δροσια και την Ανοιξη, αφου αυτοι θα εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να γινουν οι πολιτικοι αρχοντες της Ελλαδος και να συνεχισουν την πολιτικη του βολεματος. Οφελουνται απο τους ιδιωτικους στρατους κοκκινων, πρασινων και κιτρινων, για να πιεζουν πολιτικη και δικαστικη εξουσια και να απολαμβανουν ασυλειας απο οικονομικα και πολιτικα εγκληματα.

Για τους οπαδους του ΠΟΚ "Βουλγαρος και Τουρκος" ειναι ο καθε τυχοδιοκτης πολιτικος του Βοριοελλαδιτικου Ελ Ντοραντο, ο οποιος εκμεταλλευτεται αθλιες κοινωνικο-οικονομικες καταστασεις χρησιμοποιοντας διχαστικες-εθνικιστικες εξαρσεις για την εξυπηρετηση ιδίων συμφερωντων. Ο πολιτευτης του πολιτικου Βοριοελλαδιτικου Ελ Ντοραντο γνωριζει ποσο αδοκιμο και λανθασμενο εθνικα και οικονομικα ειναι "τα συνορα στα Τεμπη" και "το κρατος των Αθηνων" που φωναζουν για να εξαψουν και αποπροσανατολισουν πληθη προς αλιευση ψηφων. Γνωριζει επισης και πόσο αδυνατη και ατοπη ειναι σημερα η διαιρεση της Ελλαδος σε Βορρα και Νοτο και ετσι βγαινουν και οι διχαστικες κορωνες με περισσή ευκολια.

Και στις δυο περιπτωσεις το πληθος πολωνεται, φανατιζεται και βλεπει αδελφια και συναδελφους, σαν εχθρους ή τον κινδυνο που ερχεται.

Αυτοι οι οπαδοι ή χουλιγκανς ανηκουν στην ιδια κοινωνικη ταξη, ανεξαρτητως χρωματος φανελλας. Δυστυχως γι'αυτους, παροτι σωματικα ενηλικες, παραμενουν πνευματικα έφηβοι, με παθη, παρορμησεις, ελειψη κρισης και σκεψης. Ακομα παιζουν πολεμο, κλεφτες κι αστυνομους και τρεχουν στην αλανα παιζοντας πετροπολεμο, μονο που τωρα εχουν και μολοτωφ. Αυτη η ελειψη πνευματικης οριμανσης και παραμονης στην εφηβεια, τους εμποδιζει να δουν και την ομοιοτητα τους και τα κοινα τους συμφεροντα. Γινονται ευκολος στοχος και μαζευονται ευκολα ως ανθρωπινο κοπαδι, απο τον νοημονα ποιμενα.

Δημιουργουνται οι νεοι ηρωες. Ο Σαλπιγγιδης, ο Κωνσταντινου και Ο Ντεμης, ο Γκαλης, ο Γιαννακης, ο Σοφο κι ο Κεντερης. Ολοι λατρευουν τα χρυσα τους πόδια, χερια (στην αυλη κι ολοι καθονται στη γη). Και αγωνας για επιβιωση? Δεν πειραζει! Τουλαχιστων για δυο-τρεις ωρες το Σαββατοκυριακο ανεβαινουμε στα ουρανια. Γινεται χρηση σκληρων εθιστικων ναρκοτικων ουσιων, μονο που δεν εχουν χημικη συσταση, αλλα χρωμα φανελας, πνευματικη ιδεολογια και αλλωτε θρησκευτικη. Βλεπετε το οπιο των λαων δεν το κατασκευαζει μονο η θρησκεια, αλλα ενιοτε και ο προεδρος, ο μεγαλομετοχoς, ο βουλευτης και ο υπουργος.

Αντι ομως να χτηπηθει ο εμπορος-προεδρος, πολεμαται το βαπορακι-οπαδος-συνδεσμιτης. Και το κοινο χαιρεται φυσικα με την δηθεν πια καταπολεμηση του εγκληματος.

Με πιο απλα λογια:

- οι ελληνες ειναι υπερχρεωμενοι απο τον τραπεζικο δανισμο,

- αλλα δεν πειραζει, η ομαδαρα θα πατησει τις κοτες.

- Τα εξοπλιστικα υπονομευουν την ποιοτητα ζωης και την παιδεια?

- Ποιος νοιαζεται? Εμεις ριξαμε 3 τεμαχια στους φλωρους.

- Οι μεγαλοεργολαβοι τρωνε με χρυσα κουταλια?

- Ασε ρε φιλε, και την Κυριακη παιζουμε στην νεα γηπεδαρα μας!

- Γηπεδαρα σας? Και για ποσες δεκαετιες τα εγγονια σας θα την πληρωνουν?

- Τι λες ρε μεγαλε? Η ιστορια τους συλλογου ειναι γεματη κουπες. (Ναι! και φάντες μπαστουνια!)

Ξυπνηστε κυριοι και κυριες και ασχοληθειτε με την ζωη σας. Την μικροοικονομια σας και τα προβληματα σας. Ολα τ'αλλα ειναι ηρωινη στις φλεβες σας. Γι'αυτο και σας αρεσει. Ο γκρεμος ειναι και πισω και μπροστα σας και 'σεις ονειρευεστε οτι πατατε σε ευφορη πεδιαδα. Γι'αυτο και οταν πεφτετε νομιζετε οτι και παλι πετατε με διαστημοπλοιο και οτι ποτε δεν θα πεσετε και θα χτυπησετε. Βλεπετε απο ψηλα το πεναλτι, τριποντο και το σπριντ στα 100m.

Εκεινη τη στιγμη ομως, ετσι ξαφνικα(;) χτυπατε με ορμη στη Γη και τοτε...

Καληνυχτα σας...

Δημοσ.
.........

- οι ελληνες ειναι υπερχρεωμενοι απο τον τραπεζικο δανισμο,

- αλλα δεν πειραζει, η ομαδαρα θα πατησει τις κοτες.

- Τα εξοπλιστικα υπονομευουν την ποιοτητα ζωης και την παιδεια?

- Ποιος νοιαζεται? Εμεις ριξαμε 3 τεμαχια στους φλωρους.

- Οι μεγαλοεργολαβοι τρωνε με χρυσα κουταλια?

- Ασε ρε φιλε, και την Κυριακη παιζουμε στην νεα γηπεδαρα μας!

- Γηπεδαρα σας? Και για ποσες δεκαετιες τα εγγονια σας θα την πληρωνουν?

- Τι λες ρε μεγαλε? Η ιστορια τους συλλογου ειναι γεματη κουπες. (Ναι! και φάντες μπαστουνια!).............

καταπληκτικο μηνυμα!λες μεσα πολλα σωστα πραγμτα,κ πολλες αληθειες..

ομως,το να εισαι οπαδος μιας ομαδας,δε σημαινει οτι δεν ασχολεισαι με την ατομικη σου οικονομια,μετα προσωπικα σου προβληματα,με την κοινωνια κ το τι συμβαινει γυρω σου,με την παιδεια κ το ασφαλιστικο...

ναι ρε φιλε,γουσταρω για 3 ωρες το σαββατοκυριακο,να ξεφυγω απο τα προβληματα μου,να ξεχασω τα αγχη μου,να βγαλω την ενταση μου (ειρηνικα ετσι?),να ασχοληθω με κατι που μου αρεσει,κ να κανω ('η να δεχτω)την πλακα στους φιλους μου...αυτο ειναι για μενα,ΥΓΕΙΑ,κ οχι ναρκωτικο!

χαιρομαι που υπαρχει κατι που μπορει να με κανει να ξεχασω ολες τις δυσκολες καταστασεις της ζωης μου...να ξεφυγω απο τη μιζερια μου,τη γκρινια κ τη μουρμουρα...αλλωστε,μετα απο 3 ωρες,παλι εκει θα γυρισω....

ακομα κ οι πιο "κακομεταχειρισμενοι" σκλαβοι, δικαιουνταν απο τα παναρχαια χρονια 3 ωρες διαλλειμα σε μια εβδομαδα...εμενα μου αρεσει να το διαχειριζομαι εκει...εσενα , πχ, σε κοινωνικες-φιλανθρωπικες εκδηλωσεις. της κοπελας μου σε βολτα-καφε.του αλλου,σε μουσικη....

η ζωη,θελει κ την πλακα της...κ ο αθλητισμος,μπορει να μου το προσφερει αυτο οταν ζητω στιγμες χαλαρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...