antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 νομικα,καλυπτεται απολυτα ο οσφπ.ομως, σε λογικη κ αξιοπρεπεια-τιμη-σεβασμο, πιαστηκε οφσαιντ. πολυ χοντρα λογια ειπε ο ψωμιαδης βεβαια,κ τρελλαινει τον κοσμο,αλλα εν μερει εχει δικιο... (αν κ σε αυτες τις περιπτωσεις,η λυση ειναι μια...καποτε μας ειχε παρει με χειροτερο τροπο ο ολυμπιακος τον βολκωφ. πας κ παιρνεις 2 παιχταραδες,κ ο κοσμος ξεχναει τα παντα)!
Kandinsky Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ξαναλέω ότι ο χώρος είναι επαγγελματικός και αυτά γίνονται. Όπως είπε και ο ίδιος ο παίκτης, σκέφτηκε το καλύτερο για την οικογένεια του όπως φαντάζομαι κάνει και ο τίμιος κύριος Ψωμιάδης που τα παίρνει χοντρά απ' τη Νομαρχία. Γιατί να πιστέψω έναν που όπως λέγεται κινείται στα όρια της νομιμότητας (αν δεν τα έχει ξεπεράσει προ πολλού) και όχι την απάντηση των άλλων? Εφόσον ήταν γνωστή η ανάγκη του Ολυμπιακού για παίκτη, ποιός μου λέει ότι όντως δεν εμπλέκεται ο μάνατζερ του παίκτη προτείνοντας τον? Και ο Ολυμπιακός ηλίθιος θα ήταν να αφήσει έναν παίκτη που θεωρεί ότι του κάνει επειδή τον είχε κλείσει στα λόγια ο ΠΑΟΚ χωρίς συμβόλαιο? Σε οιαδήποτε περίπτωση εμπλέκεται φυσικά και ο παίκτης. Ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι έχει και άλλη πρόταση ή όχι?
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Εντάξει, μόλις διάβασα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θεσσαλονίκης. Ε λοιπόν, δεν πρόκειται ποτέ καμία ομάδα της Θεσσαλονίκης να δει άσπρη μέρα. Τους κατακρεούργησε ο διαιτήτής, η Αθηναϊκή αστυνομία άφησε τα αυτοκίνητα να καούν κτλ. Μιλάμε σας δουλεύουν κανονικά και το χειρότερο είναι ότι τα τρώτε κανονικότατα... Άξιοι της μοίρας σας λοιπόν. Ενώ ο αθηναικός τύπος, τι επίπεδο Θεέ μου... λοντον ταιμς και ουασινγκτον ποστ... άλλος πολιτισμός κι εσύ όσο θα πουλάς τουπέ και μούρη συγκρίνοντας τα χάλια σου με την εδώ πάνω ανυπαρξία και θα νομίζεις ότι είσαι και κάτι που έχει αξία γιατί είσαι σε θέση να διεκδικείς/παίρνεις το ελληνικό πρωτάθλημα θα παίρνεις αυτό που σου αξίζει εκεί που δεν υπάρχουν super parages... και μετά θα ορμάς μέσα στο γήπεδο να κυνηγάς παίκτες, προπονητή που φέραν Χ με την "δε τη ξέρει η μάνα της" κτλ κτλ... βέβαια όταν μπαίνουν οι δικοί μας εδώ είναι οι βάρβαροι, οι κομπλεξικοί, οι "30 χρόνια πίσω", οι ταλιμπαν... ενώ εσείς ορμάτε στο γήπεδο αλλά με χάρη... είστε πιο "αεράτοι" ρε παιδί μου... το καβαλάς αλλιώς το κάγκελο, με στυλ, με φινέτσα btw, ο 4ος διαιτητής, ο οποίος είχε την απαίτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ να κάθεται αποκλειστικά στο καρεκλάκι του λες και τον έβαλε τιμωρία η δασκάλα, δήλωσε στο φύλλο αγώνα ότι ζήτησε την αποβολή του επειδή τον έβρισε στα ρουμάνικα....... πριν το σχολιάσω σαν κομπλεξικός που είμαι ας μου πει κάποιος, ξέρει ο Τσαχειλίδης ρουμάνικα???? αυτό τελικά είναι το νέο επίπεδο της super paragas κι εγώ το έψαχνα 5 αγωνιστικές.... διαιτητές με PHD στη μικροχειρουργική, 8 ξένες γλώσσες (ρουμάνικα included), πιάνο (κατά συνθήκη και "πιαν-όλα"), κλαρίνο και βαθιά υπόκλιση (κατά συνθήκη πάλι) κτλ κτλ κτλ 2 καμμένα αυτοκίνητα είδα. Δεν μου κάνει και τόση εντύπωση πια. Αυτοί που τα πάρκαραν (έχοντας και μεγάλη πείρα κυνηγιού αυτοκινήτων με Υ), δεν σκέφτηκαν ότι ήταν λίγο ριψοκίνδυνο;Το ότι τους ανάγκασε η αστυνομία να πάνε εκεί τα αυτοκίνητά τους σου λέει τπτ; Το ότι τόσα χρόνια τα αφήνουν στα διόδια και δεν έχει γίνει το παραμικρό σου λέει τπτ; Δεν κάνανε παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας με τα κασκόλ τους όπως οι βάζελοι το 2000 στην περίπτωση που ατυχώς αναφέρεσαι... Παρκάνε εκεί ύστερα από υπόδειξη της αστυνομίας και η αστυνομία τα άφησε στο έλεος του κάθε φλώρου ενώ οι κάτοχοι ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν μέσα να περάσει η ώρα..... όσο για το "2 καμμένα αυτοκίνητα είδα", τι να πω.... τουλάχιστον δε κρύβεσαι και βγάζεις εύκολα ποιος είσαι και πως σκέφτεσαι σχολιαζετε σας παρακαλω την ανακοινωση που εβγαλε η διοικηση της καε Παοκ για τον Μουλαομεροβιτς? http://www.sport24.gr/html/ent/252/ent.141252.asp αυτη ειναι η απαντηση της Καε Ολυμπιακος http://www.sport24.gr/html/ent/374/ent.141374.asp Arxon η υπόθεση είναι καθαρά λάθος χειρισμοί του ΠΑΟΚ και κανένας που έχει παρακολουθήσει το σηριαλ από την αρχή (εδώ και 2 μήνες κάνουν λάθη στο συγκεκριμένο θέμα) δε πρόκειται να σου πει κάτι διαφορετικό (άσε τον Ψωμιάδη να λέει ότι μαλακίες θέλει - βασικά δήλωση του Ψωμιάδη είναι, όχι επίσημη ανακοίνωση)... κανένας οσφπ και κανένας Αγγελόπουλος δε φταίει... το καλό της ομάδας τους κοιτάνε, βρήκαν έναν ελεύθερο παίχτη και τον κλείσανε... ο Μουλα από την άλλη σαφώς και έχει κάποιες ευθύνες γιατί το ήξερε ότι η ομάδα στηνόταν επάνω του και τον περίμενε να τελειώσει με τα δικαστικά, μιλούσε συνέχεια με τον Μπανε, πάρθηκαν παίκτες σε συνεννόηση μαζί του και ύστερα από δική του παρότρυνση (Σκεπάνοβιτς, Τόμας)... βέβαια όταν του κούνησε τα πενηντάευρα ο Αγγελόπουλος στη μούρη, ξέχασε και φιλίες και προφορικές δεσμεύσεις και ηθικούς ενδοιασμούς και ξύπνησε ο "πορτοφολάς" που κάθε γιούγκος κρύβει μέσα του... τα λάθη πάντως είναι κατά 95% του ΠΑΟΚ
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτός ο Ψωμιάδης είναι ο σημαιάς απ' τον οποίο αγόραζε κατ' αποκλειστικότητα ο αδερφούλης του σημαίες με το κιλό?Όχι, είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ... κατά καιρούς έβγαινε στη tv και τα έχωνε για τη παράγκα και τις εμπλοκές της στην ΕΠΟ τα χρόνια που η παράγκα άκμαζε Αφού όπως λέγεται είχαν χτίσει την ομάδα εδώ και καιρό πάνω στον Μουλαομέροβιτς, γιατί δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο?Γιατί δεν ξέρανε πότε θα τελειώσει η διακαστική διαμάχη με τον πανελλήνιο.. αν δε τελείωνε ούτε αυτή τη φορά θα έπρεπε να κινηθούν προς άλλο παίχτη... ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πλέον... ο Μούλα δεν δεχόταν τον συμβιβασμό τόσο καιρό και τράβηξε πολύ το θέμα αλλά στον ΠΑΟΚ τον περιμένανε μέχρι τώρα... μέχρι που τραυματίστηκε και ο Μάτσε.... Εν κατακλείδι, αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί σε εγκλήματα. Απ' τη στιγμή που ο χώρος είναι επαγγελματικός, δε νομιμοποιείται κανείς να ωθεί τον κόσμο στη βία.είναι... για όσους τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν
antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ntountou,σε παραπεμπω ως απαντηση στο ποστ 66,σχετικα με τις διαφορες μας ... απο κει κ περα,ο 4ος εχει δικιο *(συμφωνα με τον κανονισμο) να ζηταει να κατσει κατω ο προπονητης (εχεις δει κανενα προπονητη με πολλα χρονια κοουτσαρισμα στην ευρωπη,να ειναι μονιμα ορθιος?ουτε καν ο μαλεζανι!!!)! το οτι δηλωσε οτι τον εβρισε στα ρουμανικα,εξηγειτε μονο αν πριν απο καθε παιχνιδι,ο συγκεκριμενος διαιτητης παιρνει μαθηματα...linguaphone,με τις βρισιες της καθε χωρας,πολιτες της οποιας συμμετεχουν στο επομενο παιχνιδι! που ακριβως σε εσφαξε ο διαιτητης στο μεταξυ μας παιχνιδι?στο πεναλτυ που ειναι πεναλτυ? Δεν κάνανε παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας με τα κασκόλ τους όπως οι βάζελοι το 2000 στην περίπτωση που ατυχώς αναφέρεσαι... οφσαιντ παλι!!!! ζηταμε ταπεινα συγγνωμη που σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ διοργανωση που κερδισαμε,ειχαμε το θρασος να πανηγυρισουμε!κανονικα,επρεπε να μπουμε αμεσως στα αμαξια μας κ τα αεροπλανα,να γυρισουμε πισω,κ να πανηγυρισουμε στην αθηνα (μας!!!!!!) μονο! κ οι θεσσαλονικεις παναθηναικοι?αντε ρε με τους βλακες,κ αυτοι να απελαθουν στην αθηνα! Ενώ ο αθηναικός τύπος, τι επίπεδο Θεέ μου... λοντον ταιμς και ουασινγκτον ποστ... άλλος πολιτισμός τελος,για να συμφωνησω σε κατι μαζι σου,εβαλα αυτη σου την προταση... ο αθηναικος τυπος,ειναι πολυ καλυτερος απο το δικο σας,σε ενα πραγμα ... να φοραει τον μανδυα της αντικειμενικοτητας,κ να ασκει απιστευτη προπαγανδα!εσεις ξεχνατε το μανδυα στις δικες σας εφημεριδες....αυτη ειναι η μονη διαφορα!
Critter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ntountou, σχετικα με τις εφημεριδες, αυτα που λες δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα που λεω εγω και ο KWSN. Που κολαει η παραγκα και οτι οι παναθηναικοι μπηκαν στο γηπεδο και διωξανε το μπακε? Εσυ το πας σε τελειως διαφορετικο επιπεδο. Στο οτι μας κοροιδευουν οι εφημεριδες και δεν εχουν κανενα ιχνος πολιτιστικου επιπεδου. Σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνει κανεις. Εμεις αυτο που λεμε ειναι οτι οι εφημεριδες κατα κει μερια καλλιεργουν πολιτικο φανατισμο μεταξυ των 2 πόλεων. Οι Αθηναικες δεν το κανουνε αυτο και δεν εχουν και κανα λογο να το κανουνε. Επι αυτου τι εχεις να πεις?
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ntountou,σε παραπεμπω ως απαντηση στο ποστ 66,σχετικα με τις διαφορες μας ...απο κει κ περα,ο 4ος εχει δικιο *(συμφωνα με τον κανονισμο) να ζηταει να κατσει κατω ο προπονητης (εχεις δει κανενα προπονητη με πολλα χρονια κοουτσαρισμα στην ευρωπη,να ειναι μονιμα ορθιος?ουτε καν ο μαλεζανι!!!)! το οτι δηλωσε οτι τον εβρισε στα ρουμανικα,εξηγειτε μονο αν πριν απο καθε παιχνιδι,ο συγκεκριμενος διαιτητης παιρνει μαθηματα...linguaphone,με τις βρισιες της καθε χωρας,πολιτες της οποιας συμμετεχουν στο επομενο παιχνιδι! που ακριβως σε εσφαξε ο διαιτητης στο μεταξυ μας παιχνιδι?στο πεναλτυ που ειναι πεναλτυ? ok για τον κανονισμό το έχω ακούσει αλλά είναι ένας ακόμα κανονισμός που σπάνια τηρείται στα ελληνικά γήπεδα και πρώτη φορά φτάσαμε στο σημείο να ξεκινάει κόντρα με τον 4ο και τελικά να αποβάλλεται ο προπονητής επειδή τον έβρισε στα ρουμάνικα!!!!με πιάνεις; αποβλήθηκε... anyway, έχουν γίνει πολύ πολύ χειρότερα για το πέναλτυ έδωσε δικαίωμα ο αμυντικός, βούτηξε όμορφα ο άλλος και το δωσε.... για την δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, που θεωρώ το ποδόσφαιρο αντρικό και σκληρό άθλημα αυτό δεν είναι... εξάλλου αμυντικός έπαιζα κι εγώ, ποτέ δεν συμπάθησα αυτούς που κάνανε μακροβούτια σαν γοργόνες.. σχολή Γιαννακόπουλου δλδ, που τον γιούχαραν στην Αγγλία μέχρι που κατάλαβε ότι εκεί δίνουν αυτά που είναι... anyway, για το πέναλτυ ας πούμε ότι (δυστυχώς) δίνουν και σε μένα τέτοια αλλά υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις οφσαιντ όπως εκεί που έβγαινε μόνος ο Τόργκελε και 1-2 ακόμα που δεν ήταν οφσαιντ παλι!!!!ζηταμε ταπεινα συγγνωμη που σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ διοργανωση που κερδισαμε,ειχαμε το θρασος να πανηγυρισουμε!κανονικα,επρεπε να μπουμε αμεσως στα αμαξια μας κ τα αεροπλανα,να γυρισουμε πισω,κ να πανηγυρισουμε στην αθηνα (μας!!!!!!) μονο! κ οι θεσσαλονικεις παναθηναικοι?αντε ρε με τους βλακες,κ αυτοι να απελαθουν στην αθηνα! αφού ξέρεις πως είναι τα πράματα γιατί το θέτεις τώρα αυτό;δλδ αν το κέρδιζατε στο ΣΕΦ θα περνούσατε απτο πασαλιμάνι για να το γλεντήσετε και όλα θα κυλούσαν φιλειρινικά; τελος,για να συμφωνησω σε κατι μαζι σου,εβαλα αυτη σου την προταση...ο αθηναικος τυπος,ειναι πολυ καλυτερος απο το δικο σας,σε ενα πραγμα ... να φοραει τον μανδυα της αντικειμενικοτητας,κ να ασκει απιστευτη προπαγανδα!εσεις ξεχνατε το μανδυα στις δικες σας εφημεριδες....αυτη ειναι η μονη διαφορα! για εμένα ούτε οι μεν ούτε οι δε προσφέρουν θετικά στις ομάδες παρά μόνο κοιμίζουν τα πρόβατα.. έτσι κι αλλιώς τα πρόβατα τους αγοράζουν.. αλλά ειδικά τα πρωτοσέλιδα πάντα επηρεάζουν πολλούς
Critter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 δλδ αν το κέρδιζατε στο ΣΕΦ θα περνούσατε απτο πασαλιμάνι για να το γλεντήσετε και όλα θα κυλούσαν φιλειρινικά; Οι διαφορα ειναι οτι προφανως οι ολυμπιακοι θα τους σπαγανε τα αυτοκινητα ως ολυμπιακοι έναντι παναθηναικων, ενω εσεις τα σπασατε ως θεσσαλονικεις εναντιων αθηναιων. Μην ξεχνας οτι την πληρωσανε και αμαξια που ειχαν αθηναικες πινακιδες χωρις να εχουν σχεση με τον αγωνα και γενικα τον ΠΑΟ. Οσο αστειο και να σου φαινεται προκειται για μια τεραστια διαφορα...
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Εσυ το πας σε τελειως διαφορετικο επιπεδο. Στο οτι μας κοροιδευουν οι εφημεριδες και δεν εχουν κανενα ιχνος πολιτιστικου επιπεδου.Σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνει κανεις. ναι, ακριβώςΕμεις αυτο που λεμε ειναι οτι οι εφημεριδες κατα κει μερια καλλιεργουν πολιτικο φανατισμο μεταξυ των 2 πόλεων. Οι Αθηναικες δεν το κανουνε αυτο και δεν εχουν και κανα λογο να το κανουνε.Επι αυτου τι εχεις να πεις? EXACTLY.... το κάνει αυτός που έχει λόγο να το κάνει...Π.Χ. συμβαίνει μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Αθήνας, σωστά; καλλιεργούν τον φανατισμό ή μήπως κάνω λάθος; το κάνουν όμως γιατί αυτοί οι 3 έχουν να μοιραστούν κάποια πράματα οπότε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για φανατισμό... δεν καλλιεργούν φανατισμό μεταξύ οσφπ και ατρόμητου που δε διεκδικούν τπτ κοινό... επίσης δεν υπάρχει λόγος να κάνουν το ίδιο για τον ΠΑΟΚ και τον Αρη γιατί σαν μεγέθη είναι μικρότερα επιπλέον, αν ο οσφπ δεν ήταν στον Πειραιά και ήταν στη Κόρινθο ή στο Βόλο να είσαι σίγουρος ότι με το πέρασμα των ετών θα είχαμε μεταξύ Κορίνθου - Αθήνας ή Βόλου-Αθήνας τα ίδια φαινόμενα με τα σημερινά Αθ-Θ/κης γιατί απλά κάποιοι εκμεταλλέυονται το ποδόσφαιρο και το ότι είναι λαικό άθλημα για κερδίσουν (πολιτικοί, εφημερίδες)... και ο πιο εύκολος τρόπος να επηρεάσεις/ελέγχεις τη μάζα είναι να δημιουργείς φαντάσματα και να τα ταιζεις.... μόνο που κάποτε, ο ΠΑΟΚ εν προκειμένω, διεκδικούσε και ένα πρωτάθλημα οπότε υπήρχε και αγωνιστικό μέρος.... τώρα που διεκδικεί απλώς την επιβιωσή του τι έχει μείνει να φαίνεται πολύ; η καλλιέργεια φανατισμού και επειδή είμαστε και μακριά αυτός τροφοδοτείται και με πολιτικές διαφορές, κοινωνικές κτλ....
KWSN_Men Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτός ο Ψωμιάδης είναι ο σημαιάς απ' τον οποίο αγόραζε κατ' αποκλειστικότητα ο αδερφούλης του σημαίες με το κιλό? Αφού όπως λέγεται είχαν χτίσει την ομάδα εδώ και καιρό πάνω στον Μουλαομέροβιτς, γιατί δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο? Εν κατακλείδι, αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί σε εγκλήματα. Απ' τη στιγμή που ο χώρος είναι επαγγελματικός, δε νομιμοποιείται κανείς να ωθεί τον κόσμο στη βία. Αν δεν κάνω λάθος, είναι ο τρίτος, ο αντιμονάρχης.
antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ok για τον κανονισμό το έχω ακούσει αλλά είναι ένας ακόμα κανονισμός που σπάνια τηρείται στα ελληνικά γήπεδα απλα παρατηρησε αυτο που σου λεω. σολιντ, μαλεζανι,μπακε,φερερ,σουμ,σχετικοι κ ασχετοι,σηκωνονται απο τον παγκο για να δωσουν οδηγιες κ ξανακαθονται,δεν ειναι 2 ωρες στο ποδι! τελικά να αποβάλλεται ο προπονητής επειδή τον έβρισε στα ρουμάνικα!!!! εαν πραγματι τον απεβαλε για αυτο,κ οχι γιατι δε συμμορφωθηκε στις υποδειξεις να κατσει κατω,ειναι πραγματι πολυ γελοια αποφαση! για το πέναλτυ έδωσε δικαίωμα ο αμυντικός, βούτηξε όμορφα ο άλλος και το δωσε.... ακριβως ετσι εγινε. που θεωρώ το ποδόσφαιρο αντρικό και σκληρό άθλημα αυτό δεν είναι τι σχεση εχουν το ενα με το αλλο?το ποδοσφαιρο ειναι κατ εξοχην αντρικο αθλημα,αλλα μεσα στην περιοχη,δε μπορεις να παρεμποδιζεις τον αντιπαλο σου. αλλωστε,το πατημα του ποδιου,σημαινει οτι αυτοματα του κοβεις την προσπαθεια.δε χρειαζεται να τον σακατεψεις για να δωθει φαουλ! ποτέ δεν συμπάθησα αυτούς που κάνανε μακροβούτια σαν γοργόνες.. σχολή Γιαννακόπουλου δλδ αυτο ειναι αλλο. ουτε εγω τους συμπαθησα,κ ειναι απο τους κυριους λογους που δεν ηθελα στον παναθηναικο τον καραγκουνη (κ τωρα τον μαντζιο)! ομως,απο την αλλη,εχεις τοσο βλακες διαιτητες,που δε σεβονται τους παιχτες που δεν πεφτουν ευκολα (πχ βαζεχα),οτι ΟΤΑΝ πεσουν κατα πασα πιθανοτητα υπαρχει παραβαση! υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις οφσαιντ όπως εκεί που έβγαινε μόνος ο Τόργκελε και 1-2 ακόμα που δεν ήταν οπως ειπα,δεν το ειδα το παιχνιδι,κ αν αυτο εχει συμβει,εχεις δικιο να φωναζεις. απλα,θα μου αρεσε να ακουσω τη γνωμη σου για διαφορα αλλα πραγματακια,οπως το ακυρωθεν γκολ του βοκολου στην τουμπα(=1 πρωταθλημα μειον), τη ληξη στο 92:30,ενω εχει δειξει 3 λεπτα,απο τον νικου,γιατι εφευγαν 3 με 1 στην αντεπιθεση (τουμπα παλι,=-1 πρωταθλημα ακομα),(κ τα 2 εχουν γινει τελευταιες αγωνιστικες), λεωφορο:πεναλτυ στο μικαελσεν,που ο παιχτης του παοκ φαινεται να λεει οταν το κανει "οχι ρε φουστη μου",ο διαιτητης το αφηνει,αντεπιθεση, κων/νιδης,γκολ(=απολυση του καλυτερου προπονητη της 10ετιας για τον παο,του κυραστα).... αφού ξέρεις πως είναι τα πράματα γιατί το θέτεις τώρα αυτό; δλδ αν το κέρδιζατε στο ΣΕΦ θα περνούσατε απτο πασαλιμάνι για να το γλεντήσετε και όλα θα κυλούσαν φιλειρινικά δηλαδη,εσυ συμφωνεις με το να σπασουμε τα αθηναικα αμαξια? κ δευτερον,σορρυ φιλε μου,αλλα νομιζω ,κ συγγνωμη κ παλι αν σε προσβαλω,οτι δε θα υπηρχαν ΤΟΣΟΙ γαβροι καφροι,να τα βαλουν με το λιγο λιγοτερο 20.000 παναθηναικους (διασκορπισμενους εστω)(αυτοι που ηταν στο γηπεδο,συν τους ντοπιους που θα εβγαιναν να πανηγυρισουν)! κ ναι,εχει δικιο ο κριτερ.αλλο να την πεσουν γαβροι σε εμας,αλλο να την πεσουν θεσσαλονικεις σε εμας.στο 1ο ειναι γιατι εχουμε προσωπικη κοντρα (δεν το δικαιολογω,αλλα τελος παντων,δινω 5% ελαφρυντικα)!στο 2ο,ειναι τουλαχιστον γελοιο.... αλλά ειδικά τα πρωτοσέλιδα πάντα επηρεάζουν πολλούς δυστυχως συμφωνω...κ ειδικα τα "αντικειμενικα" αθηναικα μμε,εχουν διαμορφωσει συνειδησεις,πριν καποιοι να μπορεσουν καν να καταλαβουν τι &πως....
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Οι διαφορα ειναι οτι προφανως οι ολυμπιακοι θα τους σπαγανε τα αυτοκινητα ως ολυμπιακοι έναντι παναθηναικων, ενω εσεις τα σπασατε ως θεσσαλονικεις εναντιων αθηναιων. Μην ξεχνας οτι την πληρωσανε και αμαξια που ειχαν αθηναικες πινακιδες χωρις να εχουν σχεση με τον αγωνα και γενικα τον ΠΑΟ.Οσο αστειο και να σου φαινεται προκειται για μια τεραστια διαφορα... δεν υπάρχει καμμιά διαφορά... γιατί αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ ένα τρόπαιο Αθήνα και βολτάραν οι δικοί μας στο κέντρο της Αθήνας η στο πασαλιμάνι τότε οι κάφροι θα σπάγανε όπου βλέπανε πινακήδες Θεσ/κης γιατί θα θεωρούσαν ότι πρόκειται για οπαδούς δικούς μας.... δλδ πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά στο μυαλό ενός κάφρου ή ότι έχει κρίση; ειλικρινά δε θεωρώ ότι σπάγανε αμάξια αθηναίων αλλά αμάξια παναθηναικών.. εμένα το αυτοκίνητό μου έχει αθηναικές πινακήδες (Υ) και όσες φορές πηγαίνοντας στο γήπεδο περνάω δίπλα από μεγάλες παρέες ΠΑΟΚτσήδων χωρίς να έχω διακριτικά του ΠΑΟΚ επάνω μου (κασκόλ, μπλούζα κτλ) ποτέ δεν είχα πρόβλημα... ούτε να με στραβοκοιτάξουν ρε φίλε... εκείνο το βράδυ όμως κάθε αθηναική πινακίδα στο μυαλό του σουρομένου, φτιαγμένου κάφρου ήταν βάζελος... τόσο απλό... γιαυτό και δε τόλμησα να βγω έξω εκείνο το βράδυ
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 οπως ειπα,δεν το ειδα το παιχνιδι,κ αν αυτο εχει συμβει,εχεις δικιο να φωναζεις. απλα,θα μου αρεσε να ακουσω τη γνωμη σου για διαφορα αλλα πραγματακια,οπως το ακυρωθεν γκολ του βοκολου στην τουμπα(=1 πρωταθλημα μειον), τη ληξη στο 92:30,ενω εχει δειξει 3 λεπτα,απο τον νικου,γιατι εφευγαν 3 με 1 στην αντεπιθεση (τουμπα παλι,=-1 πρωταθλημα ακομα),(κ τα 2 εχουν γινει τελευταιες αγωνιστικες), λεωφορο:πεναλτυ στο μικαελσεν,που ο παιχτης του παοκ φαινεται να λεει οταν το κανει "οχι ρε φουστη μου",ο διαιτητης το αφηνει,αντεπιθεση, κων/νιδης,γκολ(=απολυση του καλυτερου προπονητη της 10ετιας για τον παο,του κυραστα)....αφού ξέρεις πως είναι τα πράματα γιατί το θέτεις τώρα αυτό; σφαγιάστηκε ο ΠΑΟ από έναν άνθρωπο της παράγκας (είναι πολλά αυτά που έχει κάνει ο Νίκου) αλλά όχι για όφελος του ΠΑΟΚ.... δεν διεκδικούσε τπτ κοινό ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.... από άλλον έχασες τα πρωταθληματα.... άλλος ευνοήθηκε όχι ο ΠΑΟΚ
KWSN_Men Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 @Ntountou Ευτυχώς που εγώ έχω χαμηλό επίπεδο, και εσύ μου δικαιολογείς του κάφρους της ομάδας σου. Αλήθεια, πόσα αυτοκίνητα κάψατε αυτό το μήνα; Τα ΄συλλαλητήρια΄ υπολογίζονται; Ευτυχώς εγώ έχω χαμηλό επίπεδο, ενώ εσύ μου λες ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Φόρα ανισχυμένο σωβρακάκι να μην την πατήσεις καθώς περπατάς. Πάρε και λίγο επίπεδο τώρα: http://www.youtube.com/watch?v=s5sIryh4_Xo http://www.youtube.com/watch?v=4i8Fcgc8e70 http://www.youtube.com/watch?v=WVRl8-e5oXQ
ntountou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ευτυχώς που εγώ έχω χαμηλό επίπεδοότι δηλώσεις... κανένα πρόβλημα, είμαι υπέρ του αυτοπροσδιορισμούκαι εσύ μου δικαιολογείς του κάφρους της ομάδας σου.έτσι κατάλαβες, ε?...όσο μπορεί ο καθένας Αλήθεια, πόσα αυτοκίνητα κάψατε αυτό το μήνα;αυτόν τον μήνα λιγότερα από εσάς (παραδόξως)Τα ΄συλλαλητήρια΄ υπολογίζονται;συλλαλητήρια, ντου μέσα στο γήπεδο, φλώρικες επιθέσεις σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, φωτοβολίδες, όλα τα καφριλίκια.... όλα μέσα κανονικά Ευτυχώς εγώ έχω χαμηλό επίπεδο, ενώ εσύ μου λες ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.μάλισταΦόρα ανισχυμένο σωβρακάκι να μην την πατήσεις καθώς περπατάς.σταμάτα πια.... δάκρυσα από τα γέλια Πάρε και λίγο επίπεδο τώρα: http://www.youtube.com/watch?v=s5sIryh4_Xo http://www.youtube.com/watch?v=4i8Fcgc8e70 http://www.youtube.com/watch?v=WVRl8-e5oXQ τώρα αυτο τι σημαίνει;;αν νομίζεις ότι θα χαρακτηριστώ εγώ από το τι κάνει ένας βλάκας επειδή τυχαίνει να μένουμε στην ίδια πόλη είσαι γελασμένος... αν πάντως σκέφτεσαι έτσι συγχαρητήρια πάντως μπορείς άνετα να αναλάβεις εσύ την υπεράσπιση του συγκεκριμένου βλάκα καθώς πριν λίγο δήλωσες ότι ανήκετε στο ίδιο επίπεδο... εμπρός λοιπόν μη διστάζεις.... και μη ξεχάσεις μετά και εκείνον τον ξεδοντιάρη που εκφράζει άποψη... άλλο καλό φυντάνι για να καταλάβεις ότι παντού βρίσκεις τέτοιους και κυρίως βρίσκεις (δυστυχώς) οπαδούς τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.