Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι φωτογραφιες πως σας φανηκαν; Με αυτες δεν φρικαρατε;

2 καμμένα αυτοκίνητα είδα. Δεν μου κάνει και τόση εντύπωση πια. Αυτοί που τα πάρκαραν (έχοντας και μεγάλη πείρα κυνηγιού αυτοκινήτων με Υ), δεν σκέφτηκαν ότι ήταν λίγο ριψοκίνδυνο;

Και κάτι για την ταμπακιέρα θα μας πεις;

Δημοσ.

πες μου ρε γκανταλφ τωρα οτι φρικαρες απο τις φωτογραφιες να τρελαθω!! ισα ισα που τα χθεσινα επεισοδεια ηταν πολυ μικρης εκτασης (ευτυχως) σε σχεση με αλλα που γινονται καθε 3 κ λίγο. (στα μαυροσκουφεια πριν 4-5 μερες μαχαιρωθηκε ανθρωπος)

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια! Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη δεν σας εκανε εντυπωση; ΟΚ συγχαρητηρια...

Δεν θεωρω σωστο να τα προσπερναμε ετσι. Και πριν αρχισετε την κατσαδα τυπου "οταν τα κανετε εσεις καλα ειναι" γιατι δεν ειναι καλα και στεναχωριεμαι οταν γινονται τετοια. Καπου πρεπει να σταματησει αυτο. Και να ξερεις εχω σταματησει κοσμο στην Τουμπα που πηγε να κανει μαλακια...

Δημοσ.

η φραση "οταν τα κανετε εσεις καλα ειναι" ειναι ακυρη αφου σε ολες τις ομαδες υπαρχουν καποιοι που θα τα κανουν.

εντυπωση δεν μου προκαλεσαν τα χτεσινα με την εννοια οτι 1ον ηταν αναμενομενο να υπαρξει προβλημα απο τη στιγμη που αφησαν φιλοξενουμενοι τα αμαξια τους στο παρκινγκ του γηπεδου ενω περναει απο εκει μια τεραστια μαζα οπαδων του γηπεδουχου κ 2ον με τους οπαδους του παοκ υπαρχει προηγουμενο στο συγκεκριμενο θεμα απο την euroleague του 2000

αηδια φυσικα και μου προκαλεσαν. αν το να χτυπας τον αλλο λογω ομαδας ειναι μια φορα μαλακια το να καταστρεφεις ξενη περιουσια ενω εισαι καβατζομενος οτι δεν θα σου πει κανενας τιποτα ειναι δεκα φορες μαλακια

Δημοσ.

Με την ΑΕΚ δεν εγινε τιποτα με τους φιλοξενουμενους. Οσο για τα προηγουμενα, οταν θα ανεβειτε στην Τουμπα να ξερετε θα υπαρχουν προηγουμενα απο το ΟΑΚΑ. Ετσι πανε αυτα δυστυχως... Δεν εχω σκοπο να κανω flame ποστ, αλλα απο αυτην την νοοτροπια πρεπει ολοι να ξεφυγουμε. Δηλαδη αν κραζατε κανεναν που το εκανε, θα ελεγα οκ, αλλα οχι και να μου λετε "ελα μωρε 2 αμαξια ηταν"...

Δημοσ.

κοιτα χθες δεν ημουνα εκει για να ξερω αν κραξανε κανεναν που να το κανε. μπορει κ να γινε. εγω παντως δεν ξερω αν εβγαινα απο το οακα και εβλεπα 20 μαντραχαλαδες να σπανε ενα αμαξι αν θα τους ελεγα να σταματησουν.

ουτε βεβαια προβαλλω ως δικαιολογια το "ελα μωρε 2 αμαξια ηταν". αηδια ηταν το ξαναλεω

Δημοσ.

Ωραια τοτες συμφωνουμε. Παντως επειδη ειμαι και λιγο παραξενος πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ πληρωνει τα δικα του λαθη.Κανενας αλλος δεν φταει που πλεον δεν εχει ειδικο βαρος η φανελα του. Περιμενω αποψεις ΠΑΟΚτσηδων να δουμε τι μπορει να γινει.

Επισης μην ξεχναμε το μπασκετ. Το μπασκετ προοιωνιζει το ποδοσφαιρο. Μικρη ομαδα καταντησαμε, να εχουμε παιχτες χωρις συμβολαια και να μας τους παιρνουν...

ΑΑΑΑΑΑχχχ αυτη η ομαδα θα μας βγαλει την ψυχη...

Δημοσ.
Με την ΑΕΚ δεν εγινε τιποτα με τους φιλοξενουμενους. Οσο για τα προηγουμενα, οταν θα ανεβειτε στην Τουμπα να ξερετε θα υπαρχουν προηγουμενα απο το ΟΑΚΑ. Ετσι πανε αυτα δυστυχως... Δεν εχω σκοπο να κανω flame ποστ, αλλα απο αυτην την νοοτροπια πρεπει ολοι να ξεφυγουμε. Δηλαδη αν κραζατε κανεναν που το εκανε, θα ελεγα οκ, αλλα οχι και να μου λετε "ελα μωρε 2 αμαξια ηταν"...

Τελικά τους άφησε η Αθηναϊκή Αστυνομία ή όχι;

Δημοσ.

Φιλε εγω δεν λω τετοιες μαλακιες. Μονο οι κ@##@# ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ τα λενε που τις διαβαζουν ακομη δυστυχως. Δεν υπαρχει Αθηναικη και Θεσσαλονικιωτικη Αστυνομια.Αν μπαινεις στον κοπο να εχεις επιχειριματα απο τις εφημεριδες του ΠΑΟΚ τι να σου πω... Χειροτερος γινεσαι απο αυτους που τα γραφουν...

Αυτη η ειρωνεια να κοπει, γιατι τωρα φιλε τρολαρεις...

Δημοσ.

Για το πεναλτυ ειναι προσωπικη μου αποψη. Εχω να παρω εφημεριδα Θεσ/νικης εδω και 4 χρονια. Πιστευεις οτι το διαβασα και ειπα να το πω και εδω; Κανεις λαθος...

Και το 3/3 το πιστευω ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι. Δηλαδη ποτε αλλοτε επαιρνες τοσο ευκολα πεναλτυ; Δεν ειναι εδω το μερος να το αναλυσουμε, εδω ειναι μερος του ΠΑΟΚ.

Δημοσ.

Αναφερόμαστε σε αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Προτιμάς να το αναλύσουμε στο thread του Ολυμπιακού;

Το 3/3 ισχύει, μόνο που αν το πρώτο ήταν αμφισβητούμενο, τα άλλο δύο, μαζί και το χτεσινό, μόνο κάποιοι που εθελοτυφλούν και κάποιοι που κάνουν προπαγάνδα δεν βλέπουν ότι του πατάει το πόδι και του ρίχνει και ένα σπρωξιματάκι μετά. Έκανε και τη βουτίτσα του ο Μάντζιος για να το κάνει πιο θεαματικό αλλά ήταν παράβαση.

Δημοσ.

Αυτός ο Ψωμιάδης είναι ο σημαιάς απ' τον οποίο αγόραζε κατ' αποκλειστικότητα ο αδερφούλης του σημαίες με το κιλό?

Αφού όπως λέγεται είχαν χτίσει την ομάδα εδώ και καιρό πάνω στον Μουλαομέροβιτς, γιατί δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο?

Εν κατακλείδι, αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί σε εγκλήματα. Απ' τη στιγμή που ο χώρος είναι επαγγελματικός, δε νομιμοποιείται κανείς να ωθεί τον κόσμο στη βία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...