Arxon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εγω εκτος απο μεγαλο τους αστερι ξερω οτι πολλοι τον λεγανε και παικτη σημαια του Παοκ.
ntountou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ρε παιδια δεν αντεχω θελω να κανω μια ερωτηση. Αν ο Σαλπιγγιδης ειχε ερθει στον Ολυμπιακο και οχι στον ΠΑΟ δεν θα ειχε γινει χαμος στην Θεσσαλονικη με συλλαλητηρια και αλλα τετοια?Φιλικα ρωταω για να μην παρεξηγηθω. Απλα μου φαινεται οτι τωρα μετα απο ενα συντομο ξεσπασμα ξεχαστηκε κιολας...σχετικό είναι... το θέμα είναι πως η πώληση έγινε 15 Αυγούστου που όλοι λείπανε και επίσης ακόμα και ο παίχτης έλειπε στο εξωτερικό (εθνική)... οπότε για ποιες αντιδράσεις μιλάμε?υπό άλλες συνθήκες η μεταγραφή θα έφτανε δύσκολα σε πέρας, προς οποιονδήποτε σύλλογο φυσικά... anyway, το θέμα θεωρείται περασμένο αλλά όχι ξεχασμένο... τα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας είναι πιο μεγάλα και κυρίως ζωτικής σημασίας για το σύλλογο οπότε απασχολούν περισσότερο το κόσμο εγω εκτος απο μεγαλο τους αστερι ξερω οτι πολλοι τον λεγανε και παικτη σημαια του Παοκ.αυτά συμβαίνουν και σε άλλες ομάδες απλά εμείς έχουμε το δυσάρεστο προνόμιο να έχουμε διοικήσεις που κατα καιρούς είτε ξεπουλάνε είτε δεν είναι σε θέση να πληρώσουν και μένουν ελεύθεροι οι μεγάλης αξίας ποδοσφαιριστές μας... γιαυτό το πρόβλημα δεν είναι ο Σαλπι, ο Καφές, ο Οκκάς, ο Γεωργιάδης, ο Βενετίδης, ο Ζαγορ, ο Βρύζας και δε ξέρω γω ποιος άλλος κάθε φορά αλλά η διοικητική μας ανυπαρξία
Arxon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 σχετικό είναι... το θέμα είναι πως η πώληση έγινε 15 Αυγούστου που όλοι λείπανε και επίσης ακόμα και ο παίχτης έλειπε στο εξωτερικό (εθνική)... οπότε για ποιες αντιδράσεις μιλάμε? φιλε μου δεν διαφωνω μαζι σου. Αλλα δεν θελω να φανταστω τι θα κανατε απο τα νησια που εισασταν διακοπες αν ερχοταν στο λιμανι. Και δεν το λεω κακοπροαιρετα, αλλα αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι υπαρχει μια χαζη κοντρα αναμεσα στους Παοκτσιδες και τους Ολυμπιακους.
ntountou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 κοίτα.. είναι κάπως λογικό.. ακόμα και αν δεν λάβουμε υπόψιν το μακρινό παρελθον και σκεφτούμε μόνο τα τελευταία 4-5 χρόνια, υπάρχουν οι περιπτώσεις Γεωργιάδη, Οκκά(1 χρόνο ΑΕΚ), Βενετίδη, Καφέ οι οποίες δημιουργούν ένα πολύ αρνητικό κλίμα.. Δλδ αν το λαμόγιο πουλούσε το Σάλπι στον οσφπ τότε θα έδινε την εντύπωση παραρτηματος και θα ξυπνούσαν τα απωθημένα δεκαετιών.. οπότε οι αντιδράσεις όντως θα ήταν φοβερά υπερβολικές.. Γιαυτό εξάλλου αποκλείστηκε από την αρχή η περίπτωση οσφπ.. ακόμα και ο Σάλπι έθεσε όρο να μη πάει, και καλά έκανε γιατί εκτός από επαγγελματίας είναι και ΠΑΟΚτσάκι και καταλαβαίνει 5 πράγματα.. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια του ΠΑΟΚτση έχει καταπατηθεί/εξευτελιστεί τα τελευταία χρόνια και έτσι εξηγούνται όλες οι ακραίες αντιδράσεις, όπως και αυτή προ 5-6 ημερών που σπάσαν το αυτοκίνητο του Γούμενου στην παραλιακή και πλακώσαν τον μπραβο του.. Κι αν δε βρεθεί λύση θα έρθουν και χειρότερα.. δυστυχώς
Kandinsky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Κρίμα που δεν χτυπήσαμε τον παίκτη να δούμε τί γέλωτας θα έπιπτε εις την πιάτσα. Άραγε, αν τον παίρναμε, θα έβγαινε κι αυτός μετά να λέει τα γραφικά "είχα ανάγκη τα λεφτά και ήχησαν οι σειρήνες"? Δε θα το μάθουμε, μένουμε στο ότι "έθεσε βέτο" (λες και άμα τα σκάγανε στον λιγούρη Γούμενο δεν θα κατέβαινε κι αυτός στου Ρέντη). Όσον αφορά τον Οκκά, από πότε λογίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ που πήγε στον Ολυμπιακό (έστω και μετά παρενθέσεως)?
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Και να πεις πως τους κλέψαμε κι όλας ή τους βρήκαμε στην ανάγκη και τους ρίξαμε! Ευτυχώς που φέτος ειδικά δεν ακουμπήσαμε τον ΠΑΟΚ, γιατί θα είχαμε συλλαλητήρια πάλι. Πέσανε κι οι μάσκες έτσι για το τι πραγματικά ενδιαφέρει το μέσο ΠΑΟΚτζή. Ο Ολυμπιακός να μην αγγίξει κι ούτε έκτακτες εκπομπές έχει ο Θωμαΐδης, ούτε λύσσα και κακό.
Arxon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και να πεις πως τους κλέψαμε κι όλας ή τους βρήκαμε στην ανάγκη και τους ρίξαμε! Ευτυχώς που φέτος ειδικά δεν ακουμπήσαμε τον ΠΑΟΚ' date=' γιατί θα είχαμε συλλαλητήρια πάλι. Πέσανε κι οι μάσκες έτσι για το τι πραγματικά ενδιαφέρει το μέσο ΠΑΟΚτζή. Ο Ολυμπιακός να μην αγγίξει κι ούτε έκτακτες εκπομπές έχει ο Θωμαΐδης, ούτε λύσσα και κακό.[/quote'] εχω αρκετους φιλους στην Θεσσαλονικη απο το πανεπιστημιο φανατικους Παοκτσηδες. Μιλαω συχνα μαζι τους και το μονο που μου λενε ειναι οτι ολη την χρονια το ματς που περιμενουν ειναι αυτο με τον Ολυμπιακο. Ειναι δεδομενο οτι ολες οι ομαδες θελουν να κερδισουν τον Ολυμπιακο αλλα ο Παοκ επειδη θεωρειται η δυναμη της Βορειας Ελλαδας το βλεπει πιο ανταγωνιστικα. Περυσι που χασαμε στο Καραισκακη θυμαμαι οτι το αεροδρομιο ειχε γεμισει λες και πηρανε πρωταθλημα. Εμενα μου αρεσει η κοντρα σε λογικα πλαισια. Αρκει να μην αρχισει οποιαδηποτε πλευρα και τα σπαει παλι.
Gantalf_4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Φιλε αυτα που σου λενε 2-3 δεν εκφραζουν ολους τους Παοκτσηδες, οπως εσυ δεν εκφραζεις ολους τους Ολυμπιακους, σωστα; Το αεροδρομιο γεμισε δυστυχως, και λεω ετσι επειδη καποιοι εδω πανω, κανουν την μια (απλη) νικη, θριαμβο! Ξερετε για ποιους μιλαω, τους εχω κραξει πολλες φορες. Το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν πρεπει να αρκειται σε κανα-δυο νικες επι των Αθηναικων, αλλα να καταλαβει οτι με την δυναμικη του και λιγο μυαλλο μπορει να κανει μεγαλα πραματα. Οχι φετος, οχι ακομη. Τωρα υπομονη...
ntountou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 μα είναι δυνατόν ρε φίλε Arxon να βγάζουμε συμπέρασμα για έναν ολόκληρο λαό από αυτά που κάνουν 400-500 υπερ-φανατισμένοι ?? ή μήπως αν κερδίσει ένας εκ των τριών μεγάλων της Αθήνας τον άλλο, εκτός έδρας, δε συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.. οι βάζελοι περιμένουν την αποστολή στην παιανία για αποθέωση οι γαύροι στου ρέντη και πάει λέγοντας για τους αεκτσήδες.. αλλά πάλι μιλάμε για 500-1000 άτομα το πολύ κάθε φορά.. οπότε μια από τα ίδια είναι για μένα και δε το δίνω καιπολύ σημασία
Arxon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 φιλοι μου σωστα μιλατε εγω δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καλαθι. Το μονο που ηθελα να τονισω οτι ο ΠΑΟΚ βλεπει τον Ολυμπιακο ως κοκκινο πανι. Δεν ειπα οτι ολοι σας πηγατε στο αεροδρομιο...
ntountou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 φιλοι μου σωστα μιλατε εγω δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καλαθι. Το μονο που ηθελα να τονισω οτι ο ΠΑΟΚ βλεπει τον Ολυμπιακο ως κοκκινο πανι. Δεν ειπα οτι ολοι σας πηγατε στο αεροδρομιο...ναι, σίγουρα.. υπάρχει παρελθόν από το οποίο πηγάζουν αυτά τα αισθήματα αγάπης ξέρεις, παλιότερα (1970-1990) που ο ΠΑΟΚ ήταν σε θέση να χτυπά κάθε χρόνο πρωτάθλημα, φαινόταν πολύ πιο φυσιολογική αυτή η αντιπαλότητα/μίσος/έχθρα γιατί ήταν στην πραγματικότητα ομάδες που διεκδικούσαν πρωτάθλημα η μια από την άλλη... και μάλιστα ήταν(και είναι) τα δύο μεγάλα ειδικά βάρη σε νότια και βόρεια Ελλάδα οπότε αύξανε η ένταση... πλέον εδώ και χρόνια που ο ΠΑΟΚ είναι υπό διάλυση και δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα το μόνο που έχει μείνει είναι η αντιπαλότητα/μίσος/έχθρα.. και ειδικά από τους δικούς μας εδω πάνω, φυσικά... οι γαύροι είναι λογικό να ασχολείστε περισσότερο με αυτούς που διεκδικούν να σας πάρουν το πρωτάθλημα και με το αν θα σταυρώσετε καμμια καλή πορεία στο CL ή έστω την πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη
tsakonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Κριμα ρε γμτ ενα Χ το αξιζαμε...παντως καφροι οι ελληνες φιλαθλοι....οι μεν βαζελοι απτα 10 συνθηματα τα 8 ηταν υβριστικα, 1 βουλγαροι και ενα υπερ της ομαδας τους....οι δικοι μας ηλιθιοι εβριζαν το Σαλπιγγιδη....το εξιλαστηριο θυμα της λαμογιας του Γουμενου...τον καλυτερο μας παιχτη περσι....Superleague και @@ ....τπτ δεν αλλαξε και ουτε προκειτε.
ntountou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 δλδ περίμενες να αλλάξει κάτι?? κάνανε καμμιά κίνηση ουσίας μήπως?? να 'χαμε να λέγαμε.... ή καλύτερα, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... ανεκδιήγητος ο τεροβίτσας... απίστευτα εκνευριστικός
tsakonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Aυτο ακριβως ελεγα οταν ακουγα το καλοκαιρι για το νεο μας πρωταθλημα .. τα ιδια σκ@t@.... οπως το πες "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" ... ο τεροβιτσας νταξ απλα ειναι ενας κακος διατητης.....ποτε δε μου αρεσε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.