Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@nmtray2, δεν είπα οτι μόνο ο Παοκ μιλάει για παράγκα και κατεστημένο. Και για να μην επαναλαμβάνομαι ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοω στα πόστ μου με τις λέξεις "αλωθι" και "νοοτροπία".

Το να αλλάξει από μόνο του κάτι στη νοοτροπία των οπαδών είναι δύσκολο. Το να έρθει κάποιος να επενδύσει τα ωραία του λεφτάκια στον ΠΑΟΚ πάλι δύσκολο... Γενικώς δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Γι αυτό μερικοί επιλέγουν το εύκολο, να μιλάνε για παράγκα και κατεστημένα.

Δημοσ.

Παντως τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα ειδικα αμα ξεκινησουν και οι προσφυγες....Ηδη ο Ουντεζε ειναι ενα βημα να φυγει (Ας φυγει....αυτος αλλοι να μην φυγουν)

Δημοσ.
@nmtray2' date=' δεν είπα οτι μόνο ο Παοκ μιλάει για παράγκα και κατεστημένο. Και για να μην επαναλαμβάνομαι ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοω στα πόστ μου με τις λέξεις "αλωθι" και "νοοτροπία".

Το να αλλάξει από μόνο του κάτι στη νοοτροπία των οπαδών είναι δύσκολο. Το να έρθει κάποιος να επενδύσει τα ωραία του λεφτάκια στον ΠΑΟΚ πάλι δύσκολο... Γενικώς δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Γι αυτό μερικοί επιλέγουν το εύκολο, να μιλάνε για παράγκα και κατεστημένα.[/quote']

Δε βλεπω κανενα να μιλαει για παραγκα. Για παραγκα μιλανε οταν δεν εχουν προβληματα και δεν πανε μπροστα (και δεν εννοω να παρει πρωταθλημα). Τωρα ολοι με το Γουμενο τα εχουν και καλα κανουν.

Και οι δημοσιογραφοι ναι , τους παραμυθιαζουν. Οσο το κανουν σε ολες τις ομαδες.

Δημοσ.
Ειπα γω οτι μπορει να παρει πρωταθλημα?

Οταν ρωτας αυτό:

Κατα τα αλλα, θα παρει πρωταθλημα αμα σταματησει την κλαψα?

εγώ απλά σου απαντάω την ερώτησή σου. ΟΧΙ δεν θα πάρει, για τους λόγους που ανέφερα, είτε σταματήσει την κλάψα είτε όχι.. Δεν βλέπω πού μπερδέυεσαι.... :D

Οι ομάδες θέλουν λεφτά, και ο μόνος που τα δινει ειναι ο Κοκκαλης (γι'αυτο κ μας πατησε κατω χτες)

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω εδώ και χρόνια είναι ότι την καραμέλα περί κατεστημένου Αθήνας περισσότερο την αναμασάνε οι οπαδοί/δημοσιογράφοι των ομάδων του τέως ΠΟΚ γιατί πολύ απλά γνωρίζουν ελάχιστα τι συμβαίνει πλέον στον ΠΑΟΚ και προκειμένου να εκφέρουν άποψη και να απαξιώσουν την "περίπτωση ΠΑΟΚ" πετάνε την περίφημη καραμέλα και το θέμα πάντα κλείνει εκεί με συνοπτικές διαδικασίες...

Για τους μη γνωρίζοντες:

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχει πάψει να βλέπει φαντάσματα και γνωρίζει πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει οικονομικοδιοικητικά.. Το ότι σφαγιάζεται η ομάδα σε συγκεκριμένους αγώνες δε περνάει απαρατήρητο.. όπως φυσικά συμβαίνει και σε κάθε ομάδα που σφαγιάζεται.. αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας

Το ότι κυνηγήθηκαν τέως πρόεδροι είναι γεγονός.. Μήπως οδήγησαν την ομάδα πολύ ψηλά και κυνηγήθηκαν άδικα;;;

Όταν εκδιώχθηκε ο Βουλινός η ομάδα ήταν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού..

Όταν εκδιώχθηκε ο Μπατ-μαν η ομάδα ήταν 10η-12η και οικονομικά κατέρεε.. χρωστούσε παντού.. το τι λαμόγιο ήταν ο Μπατ-μαν αποδεικνύεται πλέον από τις περίφημες συνεντεύξεις της Μπουρμπούλια για τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου..

Τώρα που γίνεται κατάληψη για να φύγει ο Γούμενος η ομάδα είναι έτοιμη να διαλυθεί και για μία ακόμη φορά χρωστάει παντού.. ο ανεπάγγελτος αυτή τη στιγμή Γούμενος, που έχει δεχθεί μεγάλα πρόστιμα για χειραγώγηση μετοχών στο χρηματιστήριο, είχε πάρει την ομάδα με 1,5 εκατ Ε με σκοπό να την διαχειριστεί, να ορθοποδήσει μετά την κακιστη διαχείριση Μπατατούδη και να την μεταβιβάσει σε ισχυρό παράγοντα καθώς ο ίδιος δήλωνε δε μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.. Τελικά την ομάδα την κακοδιαχειρίστηκε εξίσου άσχημα με τον Μπατμαν και ενώ έχει βάλει 1,5 εκατ Ε σήμερα αξιώνει 14 εκατ Ε για να την δώσει και να βγει από το αδιέξοδο, να πουλήσει μια ομάδα που την οδήγησε στην χρεωκοπία δλδ ... Ένα ακόμα λαμόγιο/βδέλα στην πλάτη του ΠΑΟΚ με άλλα λόγια..

Ένα ακόμα πρόβλημα είναι η υστερόβουλη κακή πολιτική παρέμβαση κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα.. Οι δύο τελευταίοι πρόεδροι πήραν τον ΠΑΟΚ με τις ευλογίες χοντρού υπουργού του ΠΑΣΟΚ, βουλευτή της πόλης.. Και μην ρωτάτε γιατί τους δεχθήκαμε.. όταν η ομάδα πνιγότανε μας τους παρουσιάζανε σαν τις μοναδικές λύσεις και μάλιστα φερέγγυες.. και γνωρίζεται από που πιάνεται ο πνιγμένος

Ο κόσμος όσες φορές είχε όραμα και πιστευε στην ομάδα ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα.. χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι επι Μπαγιεβιτς η ομάδα έχανε 0-4 στην Τουμπα από την ΑΕΚ και ο κόσμος τραγουδούσε γιατί απλά πιστευε πως ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας και ήθελε υποστήριξη.. αλλά τότε υπήρχε όραμα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κουραστεί εδώ και 20 χρόνια να κάνει τον λογιστή τον διαχειριστή τον νομικό τον δικαστή τον... τον... τον...

το σύνθημα "τα μυαλά μας πονάνε" εδώ και χρόνια περικλείει μέσα του την κατάσταση που βρίσκεται ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ.. που νοιώθει την δυναμική του αλλά δεν μπορεί να την εκφράση γιατί η ομάδα άγεται και φέρεται από ανθρώπους που θέλουν να την εκμεταλλευτούν για χρήμα και άλλα οφέλη..

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πνίγεται από αυτα που ζει εδώ και χρόνια

Για αυτό τα περί κατεστημένου κτλ αφήστε τα στην άκρη.. μόνο αυτά δε σκέφτεται ο ΠΑΟΚτσης τα τελευταία χρόνια

Οι σύνδεσμοι παρουσιάζονται σαν το πιο βρώμικο κομμάτι.. Έλεος ρε παιδιά.. το ότι θα βρεις διάφορα άτομα εκεί μέσα είναι γεγονός, δεν θα καταδικάσουμε όμως τους συνδέσμους για τα πάντα.. Και τουλάχιστον αυτό που βλέπω σήμερα που μιλάμε είναι ότι ενώ η ομάδα μετράει ελάχιστες μέρες πριν βαρέσει κανόνι είναι οι μόνοι άνθρωποι που ανέλαβαν κάποιες πρωτοβουλίες και οδηγούν τα πράγματα σε κάποιες εξελίξεις θετικές.. Και όσοι πάνε στο γήπεδο που γίνεται η κατάληψη θα πάθουν πλάκα με την ωριμότητα και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζεται το θέμα από τους συνδεσμίτες.. θα δεις μέχρι και δίμετρα νταγλάρια με τατουαζ να σφουγγαρίζουν και να φυλάσσουν τις εγκαταστάσεις της Τούμπας σαν το σπίτι τους.. και ΔΕΝ ειμαι συνδεσμίτης ούτε υπήρξα ποτέ

Τέλος, σε ότι αφορά τα ΜΜΕ, έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν αλλά ακόμα κουβαλάνε τα σύνδρομα άλλων εποχών.. και τέλοσπάντων δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεται ένας λαός μιας ομάδας από το τι κάνουν τα ΜΜΕ της πόλης.. και σας διαβεβαιώνω ότι δεν χαίρουν της γενικότερης εκτίμησης του κόσμου του ΠΑΟΚ τα ΜΜΕ της πόλης..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να το ξεθαψω και εγω το θεμα καθως ειμαι Παοκτσης (περα απο το παραδοξο της υπογραφης μου, φταιει που μενω κοντα στο γηπεδο της Καλαμαριας.)

Θελω να ακουσω τις αποψεις σας για τον φετινο ΠΑΟΚ.

Παρακληση: Δεν θα ηθελα να μιλαμε για πρωην ποδοσφαιριστες οσο καλα και αν τα πανε. Ειναι κριμα να αναλωνομαστε σε τακτικες Μπούζα και Πετρουλάκη.

Εμένα η ομαδα στο ματς με την ΑΕΚ μου αρεσε ο τροπος που αμυνθηκε, αλλα μπροστα ηταν ανυπαρκτη. Επισης θελω να δω τους νεους παιχτες τους Περουβιανους γιατι πιστευω οτι ξερουν πολλα κιλα μπαλα. Αυτα προς το παρον...

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου ....Ο Παοκ εχει πολλα προβληματα με Νο1 τα Διοικητικα που επηρρεαζουν αμεσα και το αγωνιστικο.Εξακολουθω να πιστευω οτι ο Παοκ πρεπει να στηριχθει σε νεα παιδια Ελληνες οπως ειναι ο Αραμπατζης και ο Μελισσης και ποσοι αλλοι που ειναι στις ακαδημιες(απο τις καλυτερες της Ελλαδας). Για μενα οι Ξενοι παιχτες δεν πρεπει να ειναι περισσοτεροι απο 4 και αυτοι να ειναι ποιοτικοι , οχι απλα να παιρνουμε ξενους παιχτες για να παιρνουμε...

Στο τερμα εχουμε τον καλυτερο τερματοφυλακα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα..Και το εννοω...Θα δειτε οτι αυτο το παιδι θα παιξει σε πολυ μεγαλη ομαδα και σιγουρα στην Εθνικη Πορτογαλιας.

Στην Αμυνα εξακολουθουμε να εχουμε προβλημα...ουτε ο Ρουμανος μου φανηκε Σοι ουτε ο Περουβιανος...Δεξια εδειξε ο Αραμπατζης οτι θα βοηθησει...αλλα...αριστερα...ο Κωνσταντινιδης...παιζει απλα γιατι δεν εχουμε αλλον...Χαφ ειναι ο ανθρωπος..για μενα πρεπει να βαλει τον Μεγκαχεντ που ειναι ιδιο σουλουπι με Δελλα και καλυτερος με την Μπαλα...Οι πιο ποιοτικοι παιχτες μας ειναι οι αμυντικοι μεσοι...Ζαγορακης,Ηλιαδης,Μπαλαφας...και ο Μελισσης που πιστευω οτι θα ειναι αποκαλυψη...Περιμενουμε και τον Χαραλαμπους που ειναι τραυματιας και ειναι φιλοτιμο παιδι...Ο Βαγγελη ειναι πολυ καλη μοναδα...αλλα αλλοτε παιζει αλλοτε οχι...για μενα ειναι ο μονος δημιουργικος που εχουμε..

τωρα στα επιθετικα χαφ...Ο Χαραλαμπιδης αν εχει διαθεση(μην ξεχναμε οτι ειναι δανεικος) θα βοηθησει...ο Σεγκαρα μου φαινοταν να βαριεται...ο Γκονζαλες μου φανηκε Β Διαλογης ...και εχανε πολυ ευκολα την μπαλα...Λενε παντως οτι δημιουργικα ειναι καλος...να δουμε...

Οι επιθετικοι ειναι ολοι στο ιδιο καζανι....ψηλα παιδια οι 3 δυνατοι ...αλλα αργοι...ο Τσιγκας ειναι πιο ζουζουνι αλλα μην ξεχναμε οτι δεν εχει παιξει σε μεγαλο επιπεδο...μακαρι να παιξει...και ο Τσουλακος....εχω ακουσει πολυ καλα λογια...

Αν ειχαμε Χριστοδουλοπουλο και Σικα ...θα ηταν καλυτερα τα πραγματα μπροστα γιατι ειναι τεχνιτες παιχτες....Στην Αμυνα ...ο Θεος να βαλει το χερι του......Γενικα αν βγουμε Uefa Θα ειναι θαυμα....και βλεπω μεγαλο προβλημα στο σκοραρισμα...

Δημοσ.

The_Player ακομη ειναι νωρις για τους παιχτες. Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι ενω καναμε μεταγραφες, δεν ενισχυθηκαμε εκει που πρεπει. Δεν πηραμε side backs (Πλαγια μπακ) και τωρα πρεπει να παιζει ο Αραμπατζης (10ρι επαιζε στις Σερρες) και τον Κωνσταντινιδη (Πλαγιος επαιζε παντα, αλλα μπακ σχεδον ποτε)

Αποψη μου να παιξουμε με ενα 3-4-3 και να ξεχασουμε τα μπακ. Γενικοτερα με 3 στην αμυνα και οχι με 4.

Δημοσ.

πήγε ρε παίδες κανείς χθες στο γήπεδο.. απότι άκουσα το α' ημιχρονο απλά μπήκε το γκολ αλλά στο β' παίχτηκε και καλό ποδόσφαιρο (αν σκεφτούμε ότι είναι ακόμα τέλη Αυγούστου)

ευτυχώς ακολουθεί διακοπή και θα μπορέσει ο Ντούμι να μπολιάσει περισσότερο τους πολλούς νέους παίχτες που ήρθαν τελευταία...

μάρεσε πολύ η μακρινή πάσα που έβγαλε ο Ζεγκάρα με αριστερό εξωτερικό στον Μπιδι που έφευγε για αντεπίθεση και προέκυψε το 2ο γκολ του Μιετσελ... φοβερός παίχτης ο πολωνός, αλλά όταν έχει τα κέφια του

αααα, και κάτι ακόμη, αν μπορεί κάποιος moderator να αλλάξει τον τίτλο του topic από Παοκ σε Π.Α.Ο.Κ.

ο Player το άλλαξε αλλά εμφανίστηκε μόνο στο δικό του πρώτο μήνυμα...

αλλιώς προτείνω να κλειδωθεί αυτό και να ανοίξουμε ένα καινούργιο...

προσωπικά σπάζομαι τρελά να βλέπω αντί για Π.Α.Ο.Κ. το "Παοκ"

Δημοσ.

Το ειδα ολο το ματς στην ΤV ......το πρωτο ημιχρονο ηταν σαν να επαιζε αστερας συκεων -φοινικας πολιχνης :D ..... παλι καλα που μπηκε το γκολ σποντα........στο δευτερο κατι πηγε να γινει και με το γρηγορο γκολ ανεβηκε λιγο το ματς.....

Δημοσ.

ρε παιδια δεν αντεχω θελω να κανω μια ερωτηση. Αν ο Σαλπιγγιδης ειχε ερθει στον Ολυμπιακο και οχι στον ΠΑΟ δεν θα ειχε γινει χαμος στην Θεσσαλονικη με συλλαλητηρια και αλλα τετοια?Φιλικα ρωταω για να μην παρεξηγηθω. Απλα μου φαινεται οτι τωρα μετα απο ενα συντομο ξεσπασμα ξεχαστηκε κιολας...

Δημοσ.

Boήθησε πολύ το χατ τρικ του Μίετσελ και γενικότερα η νίκη στο ντέρμπυ. Κάθε άτυχο αποτέλεσμα φέρνει στο μυαλό των οπαδών τη σκέψη ότι αν είχαν το μεγάλο τους αστέρι θα πήγαιναν σίγουρα καλύτερα.

Σε γενικές πάντως γραμμές θα είχαμε σίγουρα περισσότερες αντιδράσεις αν ερχόταν στον Ολυμπιακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...