Krokodilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση σε αυτά που γράφεις(στο "γιατι αραγε?" που ρωταω). Υπαρχει: Το οτι ο Ολυμπιακος (επρεπε να) ευνοειται ενω οι αλλες ομαδες να πανε να..... Από εκεί και πέρα, το ότι ελήφθη μια (δύο, δέκα) φαιδρή και άδικη απόφαση τότε, δεν μπορεί να αποτελλεί μέτρο για το τι θα γίνει τώρα, εκτός κι αν θέλουμε σοβαρά να υποστηρίξουμε πως δε θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Γκαρσία επειδή πριν από χρόνια δεν τιμωρήθηκε ένας παίκτης του Ολυμπιακού ή της όποιας "μεγάλης" ομάδας. Εγω απλως ανεδειξα την αδικη συμπεριφορα στους μεν(Ολυμπιακο) και στους δε(ΠΑΟΚ) για τα ΙΔΙΑ παραπτωματα. Δεν μιλησα οτι πρεπει να αθωωθει ο Γκαρσια ή τιποτα αλλο. Αν, πάλι, ρίξει γροθιά στα μουλωχτά -ούτε καν στα ίσια, άλλη ιστορία αυτή- παίκτης του Ολυμπιακού και δεν τιμωρηθεί ή τιμωρηθεί λιγότερο από το Γκαρσία, τότε εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε και μαζί σου κι εγώ θα φωνάζω πως δεν υπάρχει καμία δικαιοσύνη και πως ο Θωμάς μπορεί να βολοδέρνει μεταξύ Β' και Γ' εθνικής, αλλά το πνεύμα του μένει ζωντανό. Ναι ξερεις κατι ομως? Το κακο ειναι οτι καθε φορα τα ιδια λεμε και μενουμε στο παρον και λεμε φρεσκα κουλουρια και ασε το παρελθον γιατι ηταν παρεθλον. Και καθε φορα τα ιδια γινονται ξεχνωντας τα παλια. Πχ αν στο μελλον μετα απο 2-3 χρονια οταν ξεχαστει το θεμα κανει κατι αντικανονικο παικτης του Ολυμπιακου και αθωωθει σκανδαλωδως και μετα κανει παικτης του Αρη πχ κατι ιδιο και τιμωρηθει, παλι εγω θα διαμαρτυρομαι και θα αναφερω το παρεθλον και θα μπαινω σε συγκρισεις αλλα και παλι θα ακουστει αυτο που ειπες, το οτι ξεχαστε το παρεθλον και ας δουμε το μελλον και αν γινει κατι στο μελλον υπερ του Ολυμπιακου τοτε θα το κατακρινουμε. Αυτο ειναι το προβλημα! Κλείνοντας, φιλικά θα μου επιτρέψεις να πω ότι το να χαρακτηρίζεις "ηλίθιο" όποιον δε συμφωνεί μαζί σου είναι ο σίγουρος τρόπος να κλειδωθεί και αυτό το thread έτσι και αποφασίσει ο θιγμένος να απαντήσει ανάλογα. Λαθος κάνεις. Δεν τον χαρακτηρισα αυτον ηλιθιο! Χαρακτηρισα την αποψη που ανεφερε ηλιθια! Τον τροπο που προσπαθησε να περασει την αποψη του ηλιθιο. Και καποιος που λεει ενα ηλιθιο ή χαζο πραγμα δεν ειναι απαραιτητα ηλιθιος. Ηλιθιος ειναι καποιος που συνηθως, τα περισσοτερα δηλαδη απο αυτα που λεει, ειναι ηλιθια και χαζα. Βλακειες και χαζα πραγματα λεμε ολοι μας που και που. Αυτο δεν μας κανει ηλιθιους. Πάντα από τον μικρότερο ξεκινάμ(ν)ε να διορθώσουμ(ν)ε τα πράγματα. Παντα. Και μετα οταν ξαναευνοηθει ο μεγαλος το πνιγουμε και οταν ξανααδικηθει ο μικροτερος λεμε ε καποτε πρεπει να αρχισει να εφαρμοζεται ο νομος. Κλασικα, τοσα και τοσα χρονια αυτο γινεται. Πολύ φοβάμαι φίλτατε Krokodilos πως είναι ακριβώς αυτή η στρεβλή οπαδική νοοτροπία που διέπει και το δικό σου λόγο που μας έριξε στον απόπατο της ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας. Κλαιγόμαστε, ωρυόμεθα και κατεβαίνουμε σε πορείες με πλακάτ και συνθήματα για να στηλιτεύσουμε την ατιμωρησία κι όταν αυτή η τελευταία εφαρμοστεί με εμάς ως αποδέκτες, θυμόμαστε κάθε άλλη περίπτωση που δεν ενεφάνη κι αξιώνουμε ανάλογη παράλογη αντιμετώπιση. Αυτοί είμαστε, αυτά μας αξίζουν! Δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα! Εγω δεν διαμαρτυρομαι για την τιμωρια του Γκαρσια, διαμαρτυρομαι για την ανιση αντιμετωπιση που τυγχανει ο ΠΑΟΚ σε σχεση με τον Ολυμπιακο τοσα και τοσα και τοσα και τοσα χρονια. Και μαλιστα ειναι αυτη η ιδια η ανιση μεταχειριση υπερ του Ολυμπιακου τα τελευταια 11-12 χρονια(και του ΠΑΟ τα προηγουμενα και του ΟΣΦΠ τα αμεσως πιο προηγουμενα και του ΠΑΟ τα πιο προηγουμενα, κλπ, κλπ) που μας έριξε στον απόπατο της ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας. Αυτος ειναι ο πραγματικος λογος. Και οχι αυτο που λες. Οταν καποιος αδικειται συνεχως για τοσα και τοσα χρονια και βλεπει τον αλλον να ευνοειται σκανδαλωδως τι πρεπει να κανει? Να δεχτει την μοιρα του? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Δεν θα περασει. Θα διαμαρτυρεται και θα κλαιγεται. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ολες οι διαμαρτυριες και τα φαντασματα που βλεπουνε οτι τους κυνηγανε εδω στη Θεσσαλονικη ειναι σωστα. Υπερβαλουνε παντα και πολυ μαλιστα αλλα το οτι αδικηθηκαμε χιλιαδες φορες αυτο παραμενει γεγονος. Το οτι του ΠΑΟΚ το ΠΟΚ του εκλεψε αρκετα πρωταθληματα παραμενει γεγονος. Ο ιδιος ο Σιδερης, ο ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ δικαιουνταν και του εκλαπησαν 4-5 πρωταθληματα και αλλα τοσα κυπελλα το 70'. Ακομα και καποιος που δεν εζησε εκεινες τις εποχες, εζησε την πρωτη 5ετια του Ολυμπιακου απο τοτε που αρχισε να παιρνει τα πρωταθληματα και ειδε ενα δειγμα της σαθροτητας που κυριαρχει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και της αδικιας. Οποτε τι να λεμε τωρα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ, μετά από όλο αυτό το κατεβατό, ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιο πράγμα ακριβώς διαμαρτύρεσαι. Επειδή στο σκάνδαλο της αθώωσης του Καρεμπέ δεν προστέθηκε και το σκάνδαλο της αθώωσης του Γκαρσία; Θέλω να πω, έστω πως είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε ανάλογη περίπτωση παίκτης των "μεγάλων" δε θα τιμωρηθεί, ή θα τιμωρηθεί λιγότερο. Τι, ακριβώς, ζητάς ως οπαδός του ΠΑΟΚ; Να γίνει και η ομάδα σου ένα με αυτά που λοιδωρείς; Btw, επειδή αρνούμαι να παρακολουθήσω το όνειδος της Αθλητικής Κυριακής, αληθεύει ότι στα φερέφωνα των "μεγάλων" προστέθηκε και ντουντούκα του ΠΑΟΚ;
Krokodilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ, μετά από όλο αυτό το κατεβατό, ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιο πράγμα ακριβώς διαμαρτύρεσαι. Επειδή στο σκάνδαλο της αθώωσης του Καρεμπέ δεν προστέθηκε και το σκάνδαλο της αθώωσης του Γκαρσία; Οχι. Διαμαρτυρομαι για την ανιση μεταχειριση που τυγχανουν ολες οι αλλες ομαδες σε σχεση με αυτη που εχει η ομαδα του Ολυμπιακου(και του Παναθηναικου). Και για το 2 μετρα και 2 σταθμα που εφαρμοζεται στην Ελλαδα στις διαφορες αποφασεις. Και για το οτι ευνοουνται απο την διαιτησια και για το οτι ευνοουνται απο τις αθλητικες αποφασεις. Για αυτο διαμαρτυρομαι. Θέλω να πω, έστω πως είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε ανάλογη περίπτωση παίκτης των "μεγάλων" δε θα τιμωρηθεί, ή θα τιμωρηθεί λιγότερο. Τι, ακριβώς, ζητάς ως οπαδός του ΠΑΟΚ; Να γίνει και η ομάδα σου ένα με αυτά που λοιδωρείς; 1ο: Αν ο Ολυμπιακος (και ο Παναθηναικος) οπως γινεται εως τωρα, συνεχισουν να ευνοουνται τοτε ΝΑΙ θελω να ευνοειται και ο ΠΑΟΚ οπως και ολες οι αλλες αδικημενες ομαδες. Οποτε καταληγουμε στο οτι ολες οι ομαδες θα ευνοουνται. Αρα ατοπο, αρα αυτο που θελω ειναι καμια ομαδα να μην πρεπει να αδικειται ουτε να ευνοειται. 2ο: Αν σταματησει η ευνοια του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου, τοτε να μην ευνοηθει ουτε ο ΠΑΟΚ. Οποτε αυτο που βασικα θελω ειναι ενα τελειως δικαιο πρωταθλημα. Και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αυτο, διαμαρτυρομαι. Btw, επειδή αρνούμαι να παρακολουθήσω το όνειδος της Αθλητικής Κυριακής, αληθεύει ότι στα φερέφωνα των "μεγάλων" προστέθηκε και ντουντούκα του ΠΑΟΚ; Οχι αυτο εγινε μονο για το παιχνιδι Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ μια φορα. Και βρηκαν ατομο για αυτο το παιχνιδι. Τον Ορφανο! Για να μην επεκταθω: οσο ΠΑΟΚτσης ειναι αυτος, αλλο τοσο ΠΑΟΚτσης ειναι ο γνωστος Τακης Τσουκαλας πχ.
Carthago Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλη η ειρωνια αλλά δεν το επιασες τι εννοουσε ο Carthago. Πιστευω οτι εννουσε αλλα ακομα και να μην το εννοουσε, το λεω εγω: Ενω ο Γκαρσια εκανε κατι το ιδιο βλακωδες με αυτο που εκανε ο Καρεμπε, ο Καρεμπε τιμωρηθηκε με 0 αγωνιστικες πρωτοδικα για τις γροθιες και τα κεφαλοκλειδωματα(και οχι με 4 οπως λενε οι "εξυπνοι" αφου οι 3 ηταν λογω της κοκκινης καρτας που δεχτηκε) και μονο επειτα απο εφεση καποιου που ξεχναω το ονομα εφαγε 1 αγωνιστικη και για τις γροθιες και τα κεφαλωκλειδωματα, ενω ο Γκαρσια τρωει πρωτοδικα με 3. Γιατι αραγε? Και επισης ενω και οι τυφλοι ειδαν τα καμωματα του Καρεμπε, ο διαιτητης, οι βοηθοι του και ο παρατηρητης δεν τα ειδαν και δεν γραφτηκε τιποτα στο φυλλο αγωνα! Γιατι αραγε? Επισης ενω ο Καρεμπε κληθηκε μετα το σαλο που προκληθηκε απο την αρχικη αθωωση του απο τον αθλητικο δικαστη λογω του οτι δεν γραφτηκε τιποτα στο φυλλο αγωνα, και με βαση το βιντεο του αγωνα, τελικα του επιβληθηκε μονο 1 αγωνιστικη αφου οπως ειπωθηκε δεν ληφθηκε υποψη το βιντεο. Στον Γκαρσια γιατι δωθηκαν 3 αγωνιστικες ομως και οχι 1 λογω του βιντεο? Γιατι αραγε? Στον Ζε ελιας επιβληθηκε ποινη 5 αγωνιστικων και μετα απο εφεση εγιναν 0(μηδεν)! Στον Γκαρσια γιατι δεν μειωθηκε καθολου η ποινη? Γιατι αραγε? Αδερφε +1000000000000000 με καλυψες.
Carthago Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Τραγική η ομάδα σήμερα... Οντως τραγικοι ημασταν φιλε μου. Το οτι ο Μπσλαφας ητσν ισως ο κορυφαιος παικτης του ΠΑΟΚ αυτο τα λεει ολα απο μονο του. Ευτυχως τουλαχιστον που δεν χασαμε αν και αυτο λιγη σημασια θα ειχε με το κωλο συστημα των play-off.Παντως επειδη ετυχε να παω στο χθεσινο ματς εχω να πω κανα 2 πραγματακια. +1 στην ολη παρουσια των φιλαθλων και των 2 ομαδων. Μου θυμισε σκηνικο Αγγλιας η ολη φαση οπου φιλαθλοι και των 2 ομαδων συμβιωνουν πριν και μετα το ματς χωρις το παραμικρο. (Φευγοντας μονο καποιο ερπετο ξεπεταχτηκε απο τον 5ο και μπινελικωνε τον κοσμο που περνουσε απο κατω). +1 επισης στην πολη των Σερρων. Ωραια πολη (Δεν εχω ξαναπαει), επιβεβαιωνει ολα οσα μου λεγαν γνωστοι που σπουδασαν εκει. -1 στην ολη φαση με τα εισητηρια.Αν και λειτουργουαν κανονικα τα εκδοτηρια παλι ειμασταν ο ενας πανω στον αλλον στις κερκιδες. Ναι μεν φταει ο ΠΑΟΚ για την ολη σταση του αλλα και συ ρε Θεοδωριδη αφου δεν μπορεις να το γεμισεις, δωσε κατι παραπανω. +1000000000000000000000000000 στο φαγητο που φαγαμε. Τα ωραιοτερα ψητα που χω φαει. Ημασταν 11 ατομα και δωσαμε την ιδια παραγγελια 3 φορες (Ναι ειναι αληθεια) πληρωνοντας μονο 165 ευρω. Στο τελος ρετσινα και κοψιδια εφευγαν απο την μυτη. Για να μην κανω διαφημηση θα πω μονο οτι ημουνα στο μερος οπου φωναζαμε .....τανα Αθηνα τελειωνει η ρετσινα, Αθημα ..ριολα τελειωνει η κοκα-κολα (Ετυχε να ξεμεινουν απο ρετσινες και ξενερωσαμε λιγακι):οΡ By the way,,, τι να παθε ρε σεις ο Δροσος??? Ασχημα τα πραγματα. Διαβασα το πρωι οτι παει εξωτερικο για καποιους μηνες για να δωσει εκει την μεγαλη μαχη.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Χαχαχα, τι να επαθε ρε Carthago??? 4 ομαδες σε 3 χρόνια άλλαξε, μονο εσεις πιστεψατε οτι θα μείνει... Τα χρεη δεν τα πλήρωσε, οι μισοι σας παικτες εχουν συμβολαιο μαζι του και οχι με τον παοκ, μετοχες δεν είχε, αυτος φευγει κυριος και ο παοκ βυθιζεται. Φετος δεν πεφτει αλλά απο του χρόνου δεν σας βλεπω καλα, καθόλου καλα. * Ο Δρόσος είχε καποιο πρόβλημα με την καρδιά του αλλά εγω δεν πιστευω με τιποτα οτι είναι τόσο σοβαρο. Ο ανθρωπος ειναι μεγάλο λαμογιο.
Carthago Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Χαχαχα, τι να επαθε ρε Carthago??? 4 ομαδες σε 3 χρόνια άλλαξε, μονο εσεις πιστεψατε οτι θα μείνει... Τα χρεη δεν τα πλήρωσε, οι μισοι σας παικτες εχουν συμβολαιο μαζι του και οχι με τον παοκ, μετοχες δεν είχε, αυτος φευγει κυριος και ο παοκ βυθιζεται. Φετος δεν πεφτει αλλά απο του χρόνου δεν σας βλεπω καλα, καθόλου καλα. * Ο Δρόσος είχε καποιο πρόβλημα με την καρδιά του αλλά εγω δεν πιστευω με τιποτα οτι είναι τόσο σοβαρο. Ο ανθρωπος ειναι μεγάλο λαμογιο. Δεν λεω οχι ρε φιλος. Δικιο εχεις αλλα αν το καλοσκεφτεις μολις πριν απο λιγες μερες λιποθυμησε στο γηπεδο και στο καπακι εκατσε στο νοσοκομειο για λιγες ημερες. Καπως ετσι ξεκιναει για ολους ο ακατανομαστος
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε και εγώ μπορει να εχει οντως προβληματα υγείας αλλά να ξέρεις ότι ο Δροσος δεν εχει πληρώσει τιποτα. Σε λίγο καιρό μπορεί να σκάσει βομβα για 700-800 χιλιάδες ευρώ οφειλές και αυτα να πρέπει να τα δώσει ο παοκ. Οτι ο Δροσος θα εφευγε το καλοκαίρι το θεωρούσα δεδομένο απλως το προβλημα υγείας επεσπευσε την αποχώρηση του.
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Για κλοτσιές το παιχνίδι σήμερα. Κυριολεκτικά.
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εντελώς... Ελπίζω να βάλουμε goal κάτω να τελειώνουμε με γαύρο.
kosmasgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ημουν στο γήπεδο σήμερα. Τρομερή ατμόσφαιρα όπως πάντα Πρώτο ημίχρονο απόλαυση ο ΠΑΟΚ φοβερή μπάλα και κίνηση στο γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο χάλι μάυρο. Μπήκε δυνατά ο Οσφπ στο 2ο αλλά μετά το 70 έβλεπες ξυλοκόπημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.