Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο βγηκε στο φως(ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ-δες λινκ) μια φωτογραφια παρμενη απο μια αλλη καμερα(παρακαμερα οπως λεει και ο ΠΡΠΠ:-() της NOVA απο αυτες που εδειξαν τον αγωνα Θρασυβουλος-ΠΑΟΚ.

Και δειχνει τον Δαλουκα που φαινεται οτι βλεπει καθαρα την φαση:

H Π@ΡΝΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

Δαλουκα βλεπεις?:lol:

daloukas.jpg

Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι φωτομονταζ και δεν ειναι πραγματικη, αλλα βασιζομαι στην κριση μου και μονο καθως ουτε φαινεται να εχει κατι το ψευτικο αλλα και: (παροτι ειμαι χαλια και καιγομαι με πυρετο:eek:) καθησα και την επεξεργαστηκα με 2 plugins στο photoshop αλλα δεν εδειξε ουτε οτι εχει χρησιμοποιηθει το clone tool ουτε οτι τα pixels εχουν τιποτα "ιδιομορφιες".

Οποτε πρεπει να ειναι αληθινη.:fear:

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι φωτομονταζ και δεν ειναι πραγματικη, ....................................

Οποτε πρεπει να ειναι αληθινη.:fear:

διχασμενη προσωπικοτητα?

Δημοσ.
διχασμενη προσωπικοτητα?

:whistle: Τι δεν καταλαβαινεις?

Ειπα καθαρα οτι κατι μου λεει οτι η φωτο ειναι ψευτικη. Αυτο το κατι ειναι η διαισθηση μου.

Αλλα οταν το photoshop και τα ματια και η λογικη μου(καθως δεν βλεπω κατι περιεργο/υποπτο στην φωτο, πχ το πρωτο που εξετασα ηταν οι μαυρες γραμμες στο χορτο αλλα αυτες ειναι απλα οι σκιες) μου λεει οτι ειναι αληθινη τοτε μαλλον τεινω να πιστεψω τα στοιχεια και οχι την διαισθηση μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3 αγωνιστικες τιμωρια στον Παμπλο Γκαρσια για το χτυπημα στον Ντιογκο.

Εγινε ηδη εφεση του ΠΑΟΚ και πιθανοτατα η ποινη θα μειωθει.

Δημοσ.
3 αγωνιστικες τιμωρια στον Παμπλο Γκαρσια για το χτυπημα στον Ντιογκο.

Εγινε ηδη εφεση του ΠΑΟΚ και πιθανοτατα η ποινη θα μειωθει.

Εφεση δεν εγινε ακομη. Μαλλον αυριο αλα οπως και να χει δεν θα παιξει με την Ξανθη.

Δημοσ.

Απών από τους επόμενους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ θα είναι οριστικά ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου, ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, έχοντας εκτίσει ήδη μία αγωνιστική την τιμωρίας του στο ματς με την Ξάνθη.

Ελλας Ελλας η χωρα της πουστιας. Τελος

Δημοσ.

Πραγματικά κρίμα...το μπουκέτο ήταν ποιητικό απαύγασμα, μια ομορφιά που χαιρόσουν να την βλέπεις και όφειλε η ελληνική δικαιοσύνη να του απονείμει παράσημο τιμής κι ανδρείας, αντί να τον καταστήσει αποδέκτη αυτής της εξευτελιστικής κι αναμφίβολα εξουθενωτικής τιμωρίας. Ντροπή κι αίσχος να κόβουν από αυτό το εξαίσιο ποδοσφαιρικό τέκνο το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης στους γηπεδικούς χώρους. Ο φασισμός δεν θα περάσει!

Δημοσ.
Πραγματικά κρίμα...το μπουκέτο ήταν ποιητικό απαύγασμα, μια ομορφιά που χαιρόσουν να την βλέπεις και όφειλε η ελληνική δικαιοσύνη να του απονείμει παράσημο τιμής κι ανδρείας, αντί να τον καταστήσει αποδέκτη αυτής της εξευτελιστικής κι αναμφίβολα εξουθενωτικής τιμωρίας. Ντροπή κι αίσχος να κόβουν από αυτό το εξαίσιο ποδοσφαιρικό τέκνο το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης στους γηπεδικούς χώρους. Ο φασισμός δεν θα περάσει!

Καλη η ειρωνια αλλά δεν το επιασες τι εννοουσε ο Carthago.

Πιστευω οτι εννουσε αλλα ακομα και να μην το εννοουσε, το λεω εγω:

Ενω ο Γκαρσια εκανε κατι το ιδιο βλακωδες με αυτο που εκανε ο Καρεμπε, ο Καρεμπε τιμωρηθηκε με 0 αγωνιστικες πρωτοδικα για τις γροθιες και τα κεφαλοκλειδωματα(και οχι με 4 οπως λενε οι "εξυπνοι" αφου οι 3 ηταν λογω της κοκκινης καρτας που δεχτηκε) και μονο επειτα απο εφεση καποιου που ξεχναω το ονομα εφαγε 1 αγωνιστικη και για τις γροθιες και τα κεφαλωκλειδωματα, ενω ο Γκαρσια τρωει πρωτοδικα με 3.

Γιατι αραγε?;)

Και επισης ενω και οι τυφλοι ειδαν τα καμωματα του Καρεμπε, ο διαιτητης, οι βοηθοι του και ο παρατηρητης δεν τα ειδαν και δεν γραφτηκε τιποτα στο φυλλο αγωνα!

Γιατι αραγε?;)

Επισης ενω ο Καρεμπε κληθηκε μετα το σαλο που προκληθηκε απο την αρχικη αθωωση του απο τον αθλητικο δικαστη λογω του οτι δεν γραφτηκε τιποτα στο φυλλο αγωνα, και με βαση το βιντεο του αγωνα, τελικα του επιβληθηκε μονο 1 αγωνιστικη αφου οπως ειπωθηκε δεν ληφθηκε υποψη το βιντεο. Στον Γκαρσια γιατι δωθηκαν 3 αγωνιστικες ομως και οχι 1 λογω του βιντεο?

Γιατι αραγε?;)

Στον Ζε ελιας επιβληθηκε ποινη 5 αγωνιστικων και μετα απο εφεση εγιναν 0(μηδεν)! Στον Γκαρσια γιατι δεν μειωθηκε καθολου η ποινη?

Γιατι αραγε?;)

Δημοσ.

Το 5000 πχ ο Περίανδρος χτύπησε τον Παυσανία εκτός φάσης ,ο διαιτητής Αρχιμήδης δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα,το επεισόδιο το είδαν όλοι οι οπαδοί αλλά δεν το γραψε .

Γιατί άραγε;;)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τελικά ο Περίανδρος τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστηκές,και στην έφεση έγιναν 0.

Γιατί άραγε; ;)

Ο Γκαρσία γιατί να τιμωρηθεί διαφορετικά απο τον Περίανδρο;

Γιατί άραγε; ;)

Μήπως η Μίλαν φοβάται μη βγει ο ΠΑΟΚ CL;

Μήπως φοβάται η Ρεάλ;

Μήπως όλη η Ευρώπη φοβάται ότι ο Μήνος θα αποκτήσει θέση στο πανελ της αθλητικής κυριακής;

Δημοσ.
Το 5000 πχ ο Περίανδρος χτύπησε τον Παυσανία εκτός φάσης ,ο διαιτητής Αρχιμήδης δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα,το επεισόδιο το είδαν όλοι οι οπαδοί αλλά δεν το γραψε .

Γιατί άραγε;;)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τελικά ο Περίανδρος τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστηκές,και στην έφεση έγιναν 0.

Γιατί άραγε; ;)

Ο Γκαρσία γιατί να τιμωρηθεί διαφορετικά απο τον Περίανδρο;

Γιατί άραγε; ;)

Μήπως η Μίλαν φοβάται μη βγει ο ΠΑΟΚ CL;

Μήπως φοβάται η Ρεάλ;

Μήπως όλη η Ευρώπη φοβάται ότι ο Μήνος θα αποκτήσει θέση στο πανελ της αθλητικής κυριακής;

Μηπως η ειρωνια προερχεται απο το γεγονος οτι δεν μπορεις να απαντησεις σοβαρα σε αυτα που ειπα?

Η ειρωνια ειναι ενας ευκολος τροπος να ξεφυγεις απο το θεμα και να μην απαντησεις και να κερδισεις καποιες εντυπωσεις. Ομως δεν παυει να παραμενει ενα φθηνος και ηλιθιος τροπος αποφυγης της πραγματικης συζητησης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση σε αυτά που γράφεις.

Η μη τιμωρία του Καρεμπέ ήταν απαράδεκτο γεγονός, ενδεικτικό μιας κατάστασης που, αν δεν υφίσταται πλέον, τουλάχιστον θα θέλαμε να ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει με τη μορφή που λειτουργούσε στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, το ότι ελήφθη μια (δύο, δέκα) φαιδρή και άδικη απόφαση τότε, δεν μπορεί να αποτελλεί μέτρο για το τι θα γίνει τώρα, εκτός κι αν θέλουμε σοβαρά να υποστηρίξουμε πως δε θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Γκαρσία επειδή πριν από χρόνια δεν τιμωρήθηκε ένας παίκτης του Ολυμπιακού ή της όποιας "μεγάλης" ομάδας.

Αν, πάλι, ρίξει γροθιά στα μουλωχτά -ούτε καν στα ίσια, άλλη ιστορία αυτή- παίκτης του Ολυμπιακού και δεν τιμωρηθεί ή τιμωρηθεί λιγότερο από το Γκαρσία, τότε εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε και μαζί σου κι εγώ θα φωνάζω πως δεν υπάρχει καμία δικαιοσύνη και πως ο Θωμάς μπορεί να βολοδέρνει μεταξύ Β' και Γ' εθνικής, αλλά το πνεύμα του μένει ζωντανό.

Κλείνοντας, φιλικά θα μου επιτρέψεις να πω ότι το να χαρακτηρίζεις "ηλίθιο" όποιον δε συμφωνεί μαζί σου είναι ο σίγουρος τρόπος να κλειδωθεί και αυτό το thread έτσι και αποφασίσει ο θιγμένος να απαντήσει ανάλογα.

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι φίλτατε Krokodilos πως είναι ακριβώς αυτή η στρεβλή οπαδική νοοτροπία που διέπει και το δικό σου λόγο που μας έριξε στον απόπατο της ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας. Κλαιγόμαστε, ωρυόμεθα και κατεβαίνουμε σε πορείες με πλακάτ και συνθήματα για να στηλιτεύσουμε την ατιμωρησία κι όταν αυτή η τελευταία εφαρμοστεί με εμάς ως αποδέκτες, θυμόμαστε κάθε άλλη περίπτωση που δεν ενεφάνη κι αξιώνουμε ανάλογη παράλογη αντιμετώπιση.

Αυτοί είμαστε, αυτά μας αξίζουν!

Δημοσ.

Πάντα από τον μικρότερο ξεκινάμ(ν)ε να διορθώσουμ(ν)ε τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...