MiltoZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 όχι, εγώ καλύφθηκα, δικαίωμα σου να σκέφτεσαι έτσι και μαγκιά σου που το παραδέχτηκες. Σωστός. Και εφόσον εκφράζει τις απόψεις των περισσοτέρων Παοκτζίδων, δικαίωμα όλων των υπολοίπων να συμπεραίνουμε ότι η πλειοψηφία των Παοκτζίδων είναι κάφροι.
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ειναι οσο καφροι ειναι οι οπαδοι του ΠΟΚ μαχαιρώνοντας θανάσιμα και μερικούς αντιπαλων ομάδων μέρα μεσημέρι στην Αθήνα έτσι για να δείχνουν τον πολιτισμό τους. Κατα τα άλλα αυτό δεν είναι καφριλίκι , αλλά ο πανυγηρισμός 50 ατόμων στο Βενιζέλος για την μπουνιά στον ντιόγκο είναι καφρίλα. τσακονας κανα γήπεδο πας πουλόπον ?
Krokodilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πολυ γενικευση πεφτει.:-( Σωστός. Και εφόσον εκφράζει τις απόψεις των περισσοτέρων Παοκτζίδων, δικαίωμα όλων των υπολοίπων να συμπεραίνουμε ότι η πλειοψηφία των Παοκτζίδων είναι κάφροι. Και επειδη ειπε οτι εκφραζει τις αποψεις των περισσοτερων ΠΑΟΚτσηδων εσυ το θεωρεις αυτο ως νόμο και ως αληθες? Μαλιστα.... μαχαιρώνοντας θανάσιμα και μερικούς αντιπαλων ομάδων μέρα μεσημέρι στην Αθήνα έτσι για να δείχνουν τον πολιτισμό τους. Κατα τα άλλα αυτό δεν είναι καφριλίκι , αλλά ο πανυγηρισμός 50 ατόμων στο Βενιζέλος για την μπουνιά στον ντιόγκο είναι καφρίλα. Παροτι δεν ξερω τι εννοεις ακριβως, μαλλον απο οτι θυμαμαι υπηρξε καποτε μια συγκεντρωση(φιλιας) μεταξυ καφρων του Παναθηναικου και καφρων του Ολυμπιακου και κατα την συγκεντρωση αυτη μαχαιρωθηκε ενας εκ των του Παναθηναικου. Ε και τι με αυτο ρωταω εγω??????? Φυσικα και εχεις δικιο στο οτι εκει που δεν τους συμφερει οι οπαδοι/φιλαθλοι του Ολυμπιακου(και οχι μονο βεβαιως) δεν γενικευουν και απλα λενε οτι τετοιους καφρους εχουν ολες οι ομαδες, ενω στην περιπτωση του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσια και με τα επεισοδια, αρχιζουν τις βλακειες οτι ο λαος του ΠΑΟΚ εχει αποδειξει οτι ειναι ο πιο καφρος μεταξυ των οπαδων ενω οτι αυτοι ειναι πλεον προβατακια κλπ, οπως ειπωθηκε στο φορουμ του ΟΣΦΠ πριν λιγο καιρο. Φυσικα αυτα ειναι γελοιοτητες και αναξια σχολιασμου! Τα εχω αναλυσει ολα στο τοτε τοπικ και δεν χρειαζεται να τα επαναλαβω. Αλλά! Αλλά παρολα αυτα εγω λεω τα πραγματα με το ονομα τους και δεν προκειται να γενικευσω. Και αυτο που εγινε με το μαχαιρωμα, προερχεται απο ζωα/καφρους. Και δεν εκφραζει τις πεποιθησεις και την νοοτροπια των οπαδων του Ολυμπιακου ως συνολο. Εξαιρεσεις με ζωα υπαρχουν παντου! Σε ολες τις ομαδες. Τωρα παροτι δεν ξερω λεπτομερειες αυτος που μαχαιρωθηκε τα ηθελε και τα επαθε. Δεν γινεται να τον λυπηθω. Αν πας σε τετοιες συγκεντρωσεις τοτε καλα να παθεις! Εκτος αν βρεθηκε τυχαια εκει αν και πρεπει καποιος να ειναι πολυ φελλος για να πιστεψει κατι τετοιο.
Carthago Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 AXAXXAXAXAXAXAXAXA ο πιτσιρικάς το πιασε το νόημα Το κορυφαιο το είδα στην 7 στον αγώνα με λεβαδειακό. Εκει που καθόμασταν κανα 20λεπτο πριν αρχίσει ο αγώνας έρχεται ενα μαύρο κοράκι στα κάγκελα 6-7 και πιάνεται και δεν μπορούσε να φύγει. Δεν έιχα κινητό να τραβήξω όμως. Γέμισε κοράκια η Τούμπα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου Ρε κοσμα και γω εκει διπλα ημουνα. Αν θυμασαι εναν μακακα που φωναζε αστο να ψοφησει το γαμοπουλι. Δεν ηταν κορακι αλλα καργα Corvus monedula (Bel) οι οποιες σε μεγαλους αριθμους αποτελουν καρκινο στο οικοσυστημα. Δεν αφηνει ουτε αβγο στις φωλιες ενω το πουλεν του ειναι να τρωει νεοσσους. Επισης μακακια το χειροκροτημα των τριγυρω μετα την απελευθερωση
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πολυ γενικευση πεφτει.:-( Και επειδη ειπε οτι εκφραζει τις αποψεις των περισσοτερων ΠΑΟΚτσηδων εσυ το θεωρεις αυτο ως νόμο και ως αληθες? Μαλιστα.... Παροτι δεν ξερω τι εννοεις ακριβως, μαλλον απο οτι θυμαμαι υπηρξε καποτε μια συγκεντρωση(φιλιας) μεταξυ καφρων του Παναθηναικου και καφρων του Ολυμπιακου και κατα την συγκεντρωση αυτη μαχαιρωθηκε ενας εκ των του Παναθηναικου. Ε και τι με αυτο ρωταω εγω??????? Φυσικα και εχεις δικιο στο οτι εκει που δεν τους συμφερει οι οπαδοι/φιλαθλοι του Ολυμπιακου(και οχι μονο βεβαιως) δεν γενικευουν και απλα λενε οτι τετοιους καφρους εχουν ολες οι ομαδες, ενω στην περιπτωση του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσια και με τα επεισοδια, αρχιζουν τις βλακειες οτι ο λαος του ΠΑΟΚ εχει αποδειξει οτι ειναι ο πιο καφρος μεταξυ των οπαδων ενω οτι αυτοι ειναι πλεον προβατακια κλπ, οπως ειπωθηκε στο φορουμ του ΟΣΦΠ πριν λιγο καιρο. Φυσικα αυτα ειναι γελοιοτητες και αναξια σχολιασμου! Τα εχω αναλυσει ολα στο τοτε τοπικ και δεν χρειαζεται να τα επαναλαβω. Αλλά! Αλλά παρολα αυτα εγω λεω τα πραγματα με το ονομα τους και δεν προκειται να γενικευσω. Και αυτο που εγινε με το μαχαιρωμα, προερχεται απο ζωα/καφρους. Και δεν εκφραζει τις πεποιθησεις και την νοοτροπια των οπαδων του Ολυμπιακου ως συνολο. Εξαιρεσεις με ζωα υπαρχουν παντου! Σε ολες τις ομαδες. Τωρα παροτι δεν ξερω λεπτομερειες αυτος που μαχαιρωθηκε τα ηθελε και τα επαθε. Δεν γινεται να τον λυπηθω. Αν πας σε τετοιες συγκεντρωσεις τοτε καλα να παθεις! Εκτος αν βρεθηκε τυχαια εκει αν και πρεπει καποιος να ειναι πολυ φελλος για να πιστεψει κατι τετοιο. Εννοείται ότι μια ενέργεια κάποιου δεν εκφράζει σύνολο οπάδων αλλά στην περίπτωση του Παοκ παρουσιάστηκε ώς σύνολο οπαδών. Δικαιολογία δεν είναι οτι οποιος πάει σε συγκεντρώσεις μαχαιρώνεται κιόλας. Τελος πάντων τζάμπα συζητάμε. Σήμερα έχει cl και εμείς ασχολούμαστε με Supaleague Ρε κοσμα και γω εκει διπλα ημουνα. Αν θυμασαι εναν μακακα που φωναζε αστο να ψοφησει το γαμοπουλι. Δεν ηταν κορακι αλλα καργα Corvus monedula (Bel) οι οποιες σε μεγαλους αριθμους αποτελουν καρκινο στο οικοσυστημα. Δεν αφηνει ουτε αβγο στις φωλιες ενω το πουλεν του ειναι να τρωει νεοσσους. Επισης μακακια το χειροκροτημα των τριγυρω μετα την απελευθερωση Σαν κοράκι μου φάνηκε Τι δηλαδή αυτα τα πουλιά είναι ύπουλα ? Πάντως πολύ γέλιο Περίπου 20 θέσεις απο τα κάγκελα ήμουν
Carthago Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σαν κοράκι μου φάνηκε Τι δηλαδή αυτα τα πουλιά είναι ύπουλα ? Πάντως πολύ γέλιο Περίπου 20 θέσεις απο τα κάγκελα ήμουν Μιλαμε δεν μενει τπτ ορθιο. Πριν απο αρκετα χρονια ηταν επικυρηγμενες (Ναι καλα ακουσες) απο το υπουργειο γεωργιας. Πολλοι κυνηγοι σκοτωναν αρκετες για να βγαλουν τα εξοδα τους (Φυσιγγια, βενζινες κτλ). Παντως για να κανω και λιγο χιουμορ παρατηρησε οτι πανω απο το την τουμπα πετανε μονο τετοια ασπρομαυρα πουλια μην τυχον πατησει κανα καναρινι, κοκιννολαιμης ή πρασινος καγκουρογαμοσαυρος και βεβηλωσει το ναο.Εξσλλου, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
god4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγώ δεν έχω γράψει πουθενά ότι αντιπροσωπεύω τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....μίλησα για μένα και για τους περισσότερους ΠΑΟΚτσηδες που γνωρίζω... υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που δεν ξέρω τι πιστεύουν. σε poll που έχει μπει σε site (όχι ΠΑΟΚτσηδικο) το 49% πιστεύει ότι ο γκαρσια έκανε μαγκιά και το 51% ότι έκανε βλακεία...οι ψήφοι είναι 3.200 περίπου.
Krokodilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγώ δεν έχω γράψει πουθενά ότι αντιπροσωπεύω τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....μίλησα για μένα και για τους περισσότερους ΠΑΟΚτσηδες που γνωρίζω...υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που δεν ξέρω τι πιστεύουν. σε poll που έχει μπει σε site (όχι ΠΑΟΚτσηδικο) το 49% πιστεύει ότι ο γκαρσια έκανε μαγκιά και το 51% ότι έκανε βλακεία...οι ψήφοι είναι 3.200 περίπου. Σε μια τετοια ζωοκοινωνια που ζουμε μου κανει μεγαλη εντυπωση που το poll δεν εδειξε ποσοστο πανω απο 80% υπερ της μαγκιας. Φυσικα τετοια poll δεν δειχνουν σχεδον τιποτα απολυτως! Για πολλους λογους στατιστικης φυσεως.... Επισης ποιο ειναι το σαιτ που αναφερεσαι?
teo64x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Offtopic, αλλά έχετε προσέξει ότι το thread του ΠΑΟΚ είναι το μόνο thread ομάδας, που δεν είναι sticky;
teo64x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εμ... Εννοώ από όσα φαίνονται συχνά τουλάχιστον. Δεν είδα άλλα thread πέρα από αυτά που είναι sticky και αυτό του ΠΑΟΚ... Whatever
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Anyway, δεν μπορω να σας βαλω στην επιχειρηματικη λογικη οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω περισσοτερα. Το κρατικό κανάλι, ΔΕΝ είναι επιχείρηση για να έχουν νόημα τα υπόλοιπα που γράφεις. Ξαναδιάβασε το ποστ μου ακριβώς πάνω από το δικό σου. Offtopic, αλλά έχετε προσέξει ότι το thread του ΠΑΟΚ είναι το μόνο thread ομάδας, που δεν είναι sticky; Έχει και η Λάρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.