Cromb Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Φίλε bouga, αν ο πάοκ-άρης έπαιρναν α 50 τελευταία πρωταθλήματα μερικές εφημερίδες όπως πρωταθλητής- ηχώ τα ίδια θα έλεγαν για κατεστημένα της Αθήνας. Συμφωνώ με αυτά που λές για τα μυαλά δημοσιογράφων και οπαδών (κυρίως το δεύτερο) που δεν αφήνουν τον παοκ να βρίσκεται εκεί που θα πρεπε. Επειδή έχω ζήσει αρκετά στη θεσσαλονίκη θεωρώ τα μυαλά των φιλάθλων εκεί πιό "κολλημένα" από αυτά των φιλάθλων του ολυμπιακού για παράδειγμα. Και αυτό πηγάζει κατα τη γνώμη μου από το κόμπλεξ που κουβαλάνε απέναντι στην αθήνα και το οποίο γίνεται αντιληπτό σε κάθε επαφή με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Έτσι, χωρίς να βλέπουν τα κακά της ομάδας τους, εχουν κατευθείαν έτοιμη την καραμέλα οτι δεν τους αφήνει να προκόψουν το κατεστημένο της Αθήνας. Κάνε διοίκηση, κάνε ομάδα, παίξε μπάλα χωρίς να τιμωρείσαι 10 αγωνιστικές την περίοδο λόγω οπαδών και μετα αν αδικηθείς θα βγώ κι εγώ στους δρόμους να φωνάξω. Και μη μου πείτε οτι μερικά "ηγετικά" στελέχη του παοκ-οργανωμένων δεν αναμασάνε το ίδιο παραμύθι για το αθηναικό κατεστημένο επειδή τους συμφέρει αυτή η κατάσταση. Μη μου πείτε οτι δε ξέρουν πως αυτοί είναι η μεγαλύτερη πληγή του πάοκ? edit: εκτός από τον ajax που είναι πρώτος στην καρδιά μου η ομάδα που συμπαθώ περισσότερο από τις υπόλοιπες είναι ο παοκ. Στεναχωριέμαι να τον βλέπω έτσι.
Bougas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 το κατεστημενο της αθηνας φταιει που οτι παιχτες βγαζουν πχ λαγος κτλ. τον πουλανε στις αθηναικες ομαδες για την οικονομα? ας αποφασισουν να επενδυσουν σοβαρα στο ποσοσφαιριο και ας αφησουν την καραμελα <ορισμενοι> απο τους θεσσαλονικιους.
nmtray2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δλδ απ'οτι διαβαζω, αυτο ειναι το προβλημα? Αν το ξεπερασουμε, θα παμε και μπροστα? Δεν καταλαβα.
Bougas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 αν το ξεπερασετε αυτο,κατα την ταπεινη μου αποψη,θα λυσετε το μεγαλυτερο μερος του προβληματος. και μετα προχωρατε σε εναν καλο προεδρο-φιλαθλο-παοκτζη,και θα εχετε μια πολυ καλη και ανταγωνιστηκη ομαδα. και σαφος ενα πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα!
nmtray2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Να ρωτησω τοτες γιατι δεν ειμαστε οι μονοι που μιλανε για παραγκα?
Bougas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ναι,αλλα ειστε οι μονοι που κανετε σαν τις χηρες στο κρεβατι!
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ρε συ bougas τι λες τωρα? τι κανουν οι χηρες στο κρεβατι? δηλαδη μας τι λες και απο πανω που βγαλαμε 1-2-5-10 παιχτες και τους πουλησανε? με τι λεφτα να τους κρατησουνε? τους παιχτες τους ρωτας? οταν θα εχουμε τα λεφτα τοτε ελα να μας την πεις αν δεν εχουμε ομαδα....
nmtray2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Αν θελετε να βοηθησετε να πειτε κατι για το τοπικιον ουτον. Το να απαξιωνεις ειναι ευκολη υποθεση και δεν θελει στοιχεια.
Cromb Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Να ρωτησω τοτες γιατι δεν ειμαστε οι μονοι που μιλανε για παραγκα? Ακριβώς εδώ χάνεις το νόημα φίλε nmtray2. Δηλαδή αν ο Πας Γιάννενα μιλάει γα κατεστημένο και παράγκα και δεν ασχολείται με τα διοικητικά του προβλήματα τι θα βγεί? Θα δώσει απλά άλωθι για τον τρόπο διοίκησης μερικών προέδρων και τους τραμπουκισμούς ορισμένων "φανατικών υποστηρικτών" της ομάδας. Νοοτροπία, διοίκηση, ομάδα πρέπει να φτιάξει κάποιος και μετά να φωνάζει για παράγκες και κατεστημένα. Το λάθος που κάνει ο φίλαθλος του παοκ είναι ακριβώς να πιστεύει οτι εξαιτίας του κατεστημένου δεν έχει ομάδα ο πάοκ. Το κατεστημένο σου δίνει το πρωτάθλημα που κρίνεται στις λεπτομέρειες, δε κάνει τον Πας Γιάννενα να πάρει διηπειρωτικό.
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ρε φιλε, ο Παο αν δεν μιλουσε για παραγκα θα επαιρνε πρωταθλημα? *να θυμησω κατι dvd και κρασια. Μου τη δινει το οτι ακουγεται οτι μονο οι παοκτσηδες κλαιγονται για κατεστημενα (και Δεν ειμαι παοκτσης μαμωτο)
xalva Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 το κακο του Παοκ και μπορει και αλλων ομαδων ειναι οτι δεν κοιταει τον εαυτο του και τα ριχνει στους αλλους...διαιτησιες,παραγκες και λοιπα.... Αν δεν κοιταξουμε να κανουμε καλη ομαδα και να τη στηριξουμε δε θα παμε μπροστα.... Για τον ιδιοκτητη... γιατι ενας πλουσιος να αγορασει τον Παοκ και μετα απο καμια στραβη να τον κυνηγανε...πορειες, καταληψεις κλπ.. (βλεπε Μυτιλιναιο, Κοντομηνα) Και επισης υπαρχουν πολλοι φιλαθλοι που πληρωνουν 20-30 ευρω και κανουν πολυ μεγαλυτερο κακο στον Παοκ παρα οι διαιτησιες και οι αντιπαλοι.... με ζημιες, και τιμωριες που τρωει η ομαδα εξαιτιας τους. Και επιτελους ας σταματησει η καραμελα "να φυγει αυτος απο την ομαδα, θα βρεθει αλλος να αγορασει τον Παοκ γιατι ειναι γωνιακο μαγαζι". Για ποιο λογο να ερθει να αγορασει καποιος τον Παοκ; για τις ζημιες; τις αποχες; τισ απειλες; Ας στηριξουμε αυτον που εχουμε, οποιος και ειναι αυτος. Αν πηγαινουμε στο γηπεδο, αω στηριζουμε την ομαδα, αν αγοραζουμε εισιτηριο και ο πιο φτωχος να ειναι ο ιδιοκτητης κατι μπορει να κανει. Και ας μην περιμενουμε πραγματα που δεν γινονται γιατι απογοητευμομαστε περισοτερο. Ας στρωσουμε την ομαδα μας με πιτσιρικαδες που παιζουν καλο ποδοσφαιρο για τη φανελα... και μετα θα ερθουν και οι διακρισεις. μονο ετσι μπορει να παει μπροστα η ομαδα. Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουν ολοι μ'αυτην
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Λεφτας επιχειριματιας που να μην τον νοιαζει η επενδυση του δεν υπαρχει. Ακομα και ο Κοκκαλης που τον ολυμπιακο τον έχει για αλλα εξω-οικονομικα συμφέροντα, τωρα τελευταια που υπάρχει μαρούλι δεν τον χαλάει καθόλου. Φετος παίζατε με τον Ολυμπιακο και κανετε επεισόδια, και καταφέρατε τί? Να παίξετε με αδειες κερκίδες με ΠΑΟ και να χάσετε και απο αυτον. Το θεμα δεν ειναι μονο να φυγει η διοικηση αλλα να ερθει καποια αλλη καλυτερη. Εμας (αεκ) οταν λεγαμε να φυγει ο Τροχανας εσκασαν μυτη κατι ασχετες διοικησεις της μιας βραδιας, για να καταλείξουμε στον Ψωμιάδη (βλέπε φωτό αβαταρ) οπου ο τυπος κατάφερε να καταχρεώσει την ομαδα οσο δεν παει και να βγαζει τιμολόγια 2δις δρχ εξοδα ΚΑΦΕ. Ναι τον καφέ που πίνουμε, όχι τον παιχτη. Υπαρχει καποιος που να θελει τον Παοκ και να ειναι σοβαρος? Μεχρι στιγμης δε νομίζω. Αλλα ο σοβαρος ανθρωπος γιατι να μπλεξει με τη σαπιλα του ποδοσφαιρου? Πειτε μου ενα λογο! *ΜΟΝΟ* για προβολη. Να χωνει τα λεφτα του και να τρωει η ομαδα 2 αγωνιστικες με κενες κερκίδες? Ο μονος που προσπαθει να κανει μια σοβαρη προσπάθεια να διωξει την βια και τη σαπιλα ειναι ο Ντεμης, και πολυ καλα κανει που τους καρφωνει ολους. Που πας ρε φιλε και σπας το αμαξι του κοσμου? Πετας πετρες σε κεφάλια? ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΑΛΗΤΗ. Να διαλυθούν ολοι οι οργανωμενοι πρέπει κανονικα. Και αντι να τον υποστηρίξει καποιος παει ο βλακας της Ερασιτεχνικης και υπερασπίζεται στο δικαστηριο τον κατηγορούμενο που χτυπησε τον Ντεμη... Κατι τετοια βλεπουν οι σοβαροι επενδυτες κ σιγα μην παει λοιπον καποιος σοβαρος να ακουμπισει τα λεφτα του για να παρει τον ΠΑΟΚ που ειναι μεγαλη ομαδα... Αν θελει να διαφημισει λιγο τον εαυτο του θα παρει καμια πιο μικρη και θα κανει παιχνίδι, να μην υπάρχουν και απαιτησεις απτο λαο...
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ρε φιλε' date=' ο Παο αν δεν μιλουσε για παραγκα θα επαιρνε πρωταθλημα? *να θυμησω κατι dvd και κρασια.Μου τη δινει το οτι ακουγεται οτι μονο οι παοκτσηδες κλαιγονται για κατεστημενα (και Δεν ειμαι παοκτσης μαμωτο)[/quote'] Φιλε ο Παο πηρε πρωταθλημα επειδη του ανοιξε να μην πω τί όσο δεν πάει, με κατι γκολ στις καθηστερίσεις τις τελευταιες αγωνιστικές, + το οτι πρωτη χρονια της ΝΔ, κατι επρεπε να αλλαξει.... Οσο για τον Ολυμπιακο, δε νομιζω οτι αμφιβαλλει κανεις οτι εχει την καλυτερη ομαδα, ειναι η δεν ειναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ φετος για να τρωνε 3αρες απτον Ολυμπιακο? Φυσικα και ειναι, και τα αποτελεσματα σαν αποτελεσματα αντικατοπτρίζουν ΠΛΗΡΩΣ την διαφορα κλασης. Αλλο αν εκατσαν ετσι ενω θα μπορουσαν να κατσουν αλλιως, πχ η ΑΕΚ το πρωτο παιχνιδι μπορουσε να το παρει 2-0 και αντι να γινει ετσι εχασε 1-3. Τωρα κατι κρασια και κατι DVD ειναι της πλάκας και τα κοροιδευουν και οι ιδιοι οι φιλαθλοι της ομαδας. Αλλα οταν παει και χανει ο ΠΑΟΚ με κατω τα χερια και απτους 2 μεγαλους και κερδιζει την ΑΕΚ, η ΑΕΚ (και οι 2 αλλοι μεγαλοι αν ηταν στη θεση της) δεν βγηκε να πει τιποτα, ενω ο παοκ συνεχως πιπιλιζει την καραμελα της Αθηνας, και το κατεστημενο κλπ κλπ. Προπερσυ η ΑΕΚ κερδιζε 0-2 και εχασε 3-2 στην Τουμπα και πηγε ο ΠΑΟΚ για champions league... Εκει το κατεστημενο πως και δεν "ξηγηθηκε" να περασει η ΑΕΚ τελικα απο Τουμπα?... Αν ειχε ερθει 0-2 βεβαια μετα θα εφαιγε το κατεστημενο...
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Οταν πηρε ο παοκ πρωταθλημα το 87 ημουν αθηνα (1 λυκειου αν θυμαμαι καλα). Και ολοι λεγαν οτι πηρε πρωταθλημα επειδη "Η θεσ/νικη ηταν πολιτιστικη πρωτευουσα και τους το δωσανε". Μου φαινεται οτι αν επαιρνε πρωταθλημα κανα 2-3 φορες σερι θα μιλουσαν ολοι για κατεστημενα και παραγκες και στημενα. Κανω λαθος? Να σου θυμησω την 3ωρη εκπομπη του αλφα τοτε που αδικηθηκε ο οσφπ στην Ξανθη? 3 ωρες δεν ελεγαν και τιποτε αλλο και εδειξαν τα βιντεο καμμια 50ρια φορες. Κανω λαθος? Κατα τα αλλα, θα παρει πρωταθλημα αμα σταματησει την κλαψα?
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Οταν πηρε ο παοκ πρωταθλημα το 87 ημουν αθηνα (1 λυκειου αν θυμαμαι καλα).Και ολοι λεγαν οτι πηρε πρωταθλημα επειδη "Η θεσ/νικη ηταν πολιτιστικη πρωτευουσα και τους το δωσανε". Μου φαινεται οτι αν επαιρνε πρωταθλημα κανα 2-3 φορες σερι θα μιλουσαν ολοι για κατεστημενα και παραγκες και στημενα. Κανω λαθος? Να σου θυμησω την 3ωρη εκπομπη του αλφα τοτε που αδικηθηκε ο οσφπ στην Ξανθη? 3 ωρες δεν ελεγαν και τιποτε αλλο και εδειξαν τα βιντεο καμμια 50ρια φορες. Κανω λαθος? Κατα τα αλλα' date=' θα παρει πρωταθλημα αμα σταματησει την κλαψα?[/quote'] Τοτε ημουν 7 χρονων και δεν θυμαμαι! Εσυ πιστευεις ρεαλιστικά οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει πρωτάθλημα? Η' μαλλον να το πω αλλιως, πιστευεις οτι με το δυναμικο που εχει μπορει να ανεβει πανω απτην 4η θεση? Γιατι εγω βλέπω οτι περα απτον Ολυμπιακο που ειναι πολυ μπροστα, οι αλλοι 2 ειναι 1 κλαση ανωτεροι απο ΠΑΟΚ. Γιατι οκ καλους παιχτες εχει ο ΠΑΟΚ αλλα θελει να πεσουν πολλα λεφτα σε παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα στο ελληνικο πρωταθλημα, οπως ενας Στολτιδης ας πουμε, ενας Λυμπεροπουλος κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.