Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά αμφιβάλλω για το κατά πόσο δεν μπαίνει μέσα η ΕΡΤ από τα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αν πράγματι ήταν εμπορικά συμφέρουσα η πρόταση, θα την προσέγγιζαν οι προτάσεις των ανταγωνιστών. Υπάρχουν από παλιότερα ρεπορτάζ που εξηγούν πώς και γιατί μπαίνουν μέσα.

Γενικά, όσο χρηματοδοτούμε την ΕΡΤ όσοι τη βλέπουν και δε τη βλέπουν, ετσιθελικά, δε θα έχει καμία ανάγκη να ακολουθήσει λελογισμένη οικονομική πολιτική. Για tv license, όπως στην Αγγλία, ας πούμε, ούτε λόγος.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και φυσικα δεν αναφερουμε το οτι η προεδραρα τους εφτιαξε γηπεδαρα ΠΑΛΙ με λεφτα του κοσμακη,οταν το ενταξε στο Ολυμπιακο προγραμμα...

Δημοσ.

Και εννοειται οτι κανενας απο σας δεν εχει αποδειξεις για ολα αυτα και απλα στηριζεστε σε ρεπορταζ που σας συμφερουν. Και λεω σε ρεπορταζ που σας συμφερουν γιατι υπαρχουν και αλλα που λενε το αντιθετο αλλα αυτοι ειναι Ολυμπιακαρες και δεν ειναι εμπιστοσυνης. Ενω οσοι δεν ειναι ολυμπιακαρες ειναι αντικειμενοκοτατοι...

Τελος εγω απλα εδωσα μια λυση στον προβληματισμο του Κροκοδειλου ο οποιος σκεφτοτανε τελειως λαθος για το πως οριζεται το πόσο αξίζει καποιος στο χωρο του ποδοσφαιρου.

Α!και στην τελικη αν θεωρειτε οτι εδωσε τα λεφτα το κρατος για το γηπεδο, οπως χαριζει εκτασεις στο Βατοπεδι κτλ, τοτε ψηφιστε ΚΚΕ ή αντε κανα Συριζα για να εχετε δικαιωμα να μιλατε. Οταν τους ψηφιζετε για να χτιζουν γηπεδα στον ολυμπιακο μην ζητατε και τα ρεστα μετα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι άδικο να επιτίθεσαι σε κάποιον που παραθέτει, έστω, μια πληροφορία σχετική με την κουβέντα.

Κι επειδή συζήτηση κάνω, πάρα μα πάρα πολύ θα ήθελα να δω ένα ρεπορτάζ που να εξηγεί (έστω όπως εξηγεί το ρεπορτάζ του Βήματος που παρέθεσα) το πώς και γιατί είναι συμφέρον για την ΕΡΤ να δίνει αυτόν τον πακτωλό χρημάτων.

Αμάν πια με την επιθετικότητά σας, τσακώνεσαι με τον KWSN, έχεις νεύρα και δεν μπορούμε να πούμε λέξη;

Α! Και που ΄σαι; Εκτός κι αν έχεις κανένα κληρονομικό χάρισμα και ξέρεις τι ψήφισα ή έστω αν ψηφίζω, τις εξυπναδούλες περί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ άφησέ τες για αλλού. Είχαμε τον omni να μας ζητάει δελτίο πολιτικών φρονημάτων, δε μας χρειάζεται και δεύτερος. Ευχαριστώ θερμά.

Δημοσ.

Πρωτον δεν ξερεις τι ψηφιζουμε οποτε μην προτρεχεις.

Δευτερον βρες μου πρωτα εσυ ενα ρεπορταζ που να τα αρνειται ολα αυτα με επιχειρηματα(οχι Πρωταθλητης η Φως των Σπορ,ουτως η αλλως αυτοι ασχολουνται με την παικτουρα τον Ντιογο,Ζε Ελιας,Τζιοβανι κλπ).

Δεν ειχα σκοπο να μπω σε αυτο το τρυπακι,αλλα οταν ακουω και τους γαυρους να μιλανε για κρατικες χορηγιες οταν ηταν οι πρωτοι διδαξαντες παει πολυ.

Δημοσ.

Κι επειδή συζήτηση κάνω, πάρα μα πάρα πολύ θα ήθελα να δω ένα ρεπορτάζ που να εξηγεί (έστω όπως εξηγεί το ρεπορτάζ του Βήματος που παρέθεσα) το πώς και γιατί είναι συμφέρον για την ΕΡΤ να δίνει αυτόν τον πακτωλό χρημάτων.

Με τα νουμερα που αναφερει το ρεπορταζ οτι εισπρατουν τα καναλια απο τη διαφημηση κτλ, δηλωνουν οτι και ο Alpha που ειναι ιδιωτικο καναλι βγαινει ζημιωμενος (με τα 4εκ στον ολυμπιακο).Το λεει αλλωστε και το αρθρο. Όταν λοιπον βλεπει ο Alpha οτι δινει στο ολυμπιακο 4 μυρια και εχει 2,5 συνολικη χασουρα πως ειναι δυνατον να του κανει την επομενη χρονια προταση για 5,2? Και ποση μεγαλη ειναι η διαφορα του 5,2 απο το 5,5 αν ισχυει το κατώτερο ποσό απο αυτα που λενε οτι δινει η ΕΡΤ? Και απο τη στιγμη που το αρθρο βασιζεται σε φημες και ο δημοσιογραφος δεν εχει μπροστα του το συμβολαιο ποιος μου λεει οτι τα ποσα αυτα ισχυουν και δεν βγαζουν απλα βρωμα? Μην ξεχναμε οτι και για τα συμβολαια των ποδοσφαιριστων, τα ποσα που μαθαινουμε ειναι αυτα που αφηνουν οι διοικησεις να μαθευτουν...Ειναι όμως αληθινα ή απλα δημιουργουν εντυπωσεις?

Αμάν πια με την επιθετικότητά σας, τσακώνεσαι με τον KWSN, έχεις νεύρα και δεν μπορούμε να πούμε λέξη;

Μα δεν τσακωνομαι με σενα...Απλα χρονια τωρα οι Βορειοι μας βριζουν και μας αποκαλουν προνομιουχους την ώρα που αυτοι ενισχυουν και με το παραπανω αυτους που παίρνους τις αποφασεις. Συγχυζομαι με τους υποκριτες.

Α! Και που ΄σαι; Εκτός κι αν έχεις κανένα κληρονομικό χάρισμα και ξέρεις τι ψήφισα ή έστω αν ψηφίζω, τις εξυπναδούλες περί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ άφησέ τες για αλλού. Είχαμε τον omni να μας ζητάει δελτίο πολιτικών φρονημάτων, δε μας χρειάζεται και δεύτερος. Ευχαριστώ θερμά.

Αναφερομαι γενικα αγαπητε....Ειναι στατιστικως αποδεδειγμενη η υποκρισια του Ελληνα που τη μια κλαιγεται και οταν ερχεται η ωρα της καλπης το ξεχναει. Αυτα ισχυουν ακομα πιο πολυ για τους βορειους οι οποιοι εχουν τα προβληματα που εχουμε ολοι μας και επιπροσθετα θεωρουν τις πολεις τους αδικημενες. Παρολα αυτα δινουν 90% σε αυτους οι οποιοι κατα τους βορειους τους εχουν ξεχασμενους και ασχολουνται με το λεγομενο κρατος των Αθηνων. Υποκρισια μεγατονων.

Δημοσ.
Ρε συ Κροκοδιλε με επιχειρησεις εχεις να κανεις...τι λογικη ειναι αυτη που σκεφτεσαι για το ποιος αξιζει και ποιος όχι?

Με δουλευεις? Δεν ημουν εγω που ανεφερα το θεμα ποιος αξιζει και ποιος οχι. Αυτος στον οποιο απαντησα το ανεφερε.

Εγω απλα ειπα οτι επειδη μια ομαδα παιρνει πρωταθληματα, στα τετοια μας που τα παιρνει. Δεν ειμαστε καθολου υποχρεωμενοι να την πληρωνουμε ολοι!

Σε αυτο εχεις κατι να πεις? Γιατι εγω(που ασχολουμαι φοβερα με το ποδοσφαιρο) να πληρωνω τον Ολυμπιακο? Γιατι ενας που δεν ασχολειται καθολου με το ποδοσφαιρο να πληρωνει τον Ολυμπιακο? Σε αυτο εχεις κατι να πεις?

Δεν χρειαζεται να σκεφτει πολυ κανεις για να καταλαβει οτι η τηλεθεαση στα παιχνιδια του ολυμπιακου ειναι συντριπτικα υψηλοτερη απο αυτη του ΠΑΟΚ

Δεν χρειαζεται να σκεφτει πολυ κανεις για να καταλαβει οτι αυτο που λες ειναι απλως αστηριχτο και μη-αποδεδειγμενο και απλα δικη σου κριση, γιατι πολυ απλα ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ειχε συμβολαιο με την ΝΕΤ για να γινει συγκριση.

Μαθε λοιπον οτι ενας αλλος απλος εξυπνος ανθρωπος, οπως και εσυ αλλωστε, μου ειπε πριν λιγο:

"Δεν χρειαζεται να σκεφτει πολυ κανεις για να καταλαβει οτι η τηλεθεαση στα παιχνιδια του ΠΑΟΚ ειναι συντριπτικα υψηλοτερη απο αυτη του Ολυμπιακου."

;)

και γενικοτερα ο Ολυμπιακος εχει πολυ μεγαλυτερη εμπορικη αξια με αποτελεσμα η ΕΡΤ να βγαζει λεφτα με τα τσουβαλια απο διαφημησεις κτλ. Λες να μοιραζουν ετσι για πλακα λεφτα και να μπαινουν και μεσα?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μα δεν την ξερεις την πρωτοπορια? Πριν μερικα χρονια(δεν θυμαμαι ποσα) η ΕΡΤ, ενα καναλι που χρηματοδοτει το κρατος, δηλαδη εμεις με τους φορους μας, ενα καναλι κρατικο που ειχε(και εχει) και διαφημισεις, ειχε μπει μεσα!!!! Συμφωνα με δηλωσεις των ιδιων! Πως το καταφεραν, ουτε ο Θεος το ξερει.

Προφανως λοιπον και ο ολυμπιακος και ο παο θα παρουν περισσοτερα χρηματα γιατι ΟΝΤΩΣ αξιζουν περισσοτερα εμπορικα.

Ας παρουν οσα θελουν. Αρκει να μην τα πληρωνουμε εμεις! Το καταλαβαινεις αυτο που λεω? Ερχομαστε στο πρωτο ερωτημα που σου ειχα θεσει, οποτε λογικα οταν και αν μου απαντησεις θα ξερω ηδη αν υπονοεις οτι πρεπει να τα πληρωνουμε εμεις ή καποιος αλλος....

Και εννοειται οτι κανενας απο σας δεν εχει αποδειξεις για ολα αυτα και απλα στηριζεστε σε ρεπορταζ που σας συμφερουν. Και λεω σε ρεπορταζ που σας συμφερουν γιατι υπαρχουν και αλλα που λενε το αντιθετο αλλα αυτοι ειναι Ολυμπιακαρες και δεν ειναι εμπιστοσυνης.

Δεδομενο: Εχουμε ενα ρεπορταζ με υπογραφη(υπαρχει επωνυμο δημισιογραφου οποτε αν καποιος απο τους αναφερομενους θιγοταν με αυτα θα του ειχε κανει μηνυση) που λεει οτι ο Ολυμπιακος(και αλλες ομαδες) ειναι ασυμφορες για την ΝΕΤ/ΕΡΤ.

Δεδομενο: Λες οτι "υπαρχουν και άλλα ρεπορταζ που λενε το αντιθετο."

Δεδομενο: Βρηκα παλι καποιον που λεει οτι "ΔΕΝ υπαρχουν και άλλα ρεπορταζ που λενε το αντιθετο."

Στο χερι σου ειναι να αποδειξεις σε αυτον που βρηκα, οτι πραγματι υπαρχουν ρεπορταζ που λενε το αντιθετο. Οτι δηλαδη ο Ολυμπιακος συμφερει στην ΝΕΤ.

Ως τοτε ομως εγω θα πιστευω το πρωτο ενυπογραφο ρεπορταζ που λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι ασυμφορος για την ΝΕΤ και μεσω του χαρατσιου που μας επιβαλλεται γινετε συμφερουσα για την ΝΕΤ. Ας μην πληρωναμε εμεις τα σπασμενα και θα σου ελεγα ποσο κερδοφορος ειναι.

Τελος εγω απλα εδωσα μια λυση στον προβληματισμο του Κροκοδειλου ο οποιος σκεφτοτανε τελειως λαθος για το πως οριζεται το πόσο αξίζει καποιος στο χωρο του ποδοσφαιρου.

Και εγω εδωσα απαντηση στην λυση σου, οπου εδειξα οτι σκεφτοσουνα τελειως λαθος και περιμενω την απαντηση σου στο αρχικο μου αρωτημα. Αυτο το "γιατι" που ρωτησα.

Α!και στην τελικη αν θεωρειτε οτι εδωσε τα λεφτα το κρατος για το γηπεδο, οπως χαριζει εκτασεις στο Βατοπεδι κτλ, τοτε ψηφιστε ΚΚΕ ή αντε κανα Συριζα για να εχετε δικαιωμα να μιλατε. Οταν τους ψηφιζετε για να χτιζουν γηπεδα στον ολυμπιακο μην ζητατε και τα ρεστα μετα.

Εγω που ψηφιζω ακυρο ή πρασινους οικολογους δηλαδη εχω δικαιωμα να μιλαω? Ωραια.

Και λογω του "Οταν τους ψηφιζετε για να χτιζουν γηπεδα στον ολυμπιακο" μεσα στο ολο προηγουμενο πλαισιο της προτασης, υπαρχει μια σαφης υπονοια σου οτι κατι τετοιο γινεται. Οχι το οτι ψηφιζουν μερικοι για να γινει γηπεδο στον Ολυμπιακο με τη βοηθεια οτυ κρατους, αλλα το οτι γινεται γηπεδο στον Ολυμπιακο με την βοηθεια του κρατους.

Βλεπω μια σαφεστατη υπονοια προς αυτο να αιωρειται απο τα σε εισαγωγικα λεγομενα σου, μια υπονοια που μαλλον θα την διαλυσεις λεγοντας οτι παρερμηνευσα τα λεγομενα σου ή οτι απλα δεν εννοουσες αυτο.:-)

Δημοσ.

Απλά πράγματα:

Το κράτος υπάρχει για να τους εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ. Όχι μόνο όσους ψήφισαν το κυβερνών κόμμα, όχι μόνο την πλειοψηφία.

Υπάρχουν τα ιδιωτικά κανάλια γι' αυτές τις δουλειές. Τα κρατικά υπάρχουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όχι για να προσπαθούν να κάνουν ανταγωνισμό στα ιδιωτικά του τύπου "πάω να βγάλω μεγαλύτερη τηλεθέαση από εσάς".

Απαράδεκτη φυσικά η χρηματοδότηση του Ολυμπιακού και του κάθε Ολυμπιακού και απαράδεκτη η Αθλητική Κυριακή που δεν μοιράζει το χρόνο της σε όλες τις ομάδες. Για να μην πω και τα προφανή, ότι δηλαδή οι εκφωνητές είναι εμφανώς προκατειλημμένοι και έχουν πάντα καλεσμένο από την ομάδα που θεωρούν ότι είναι πιο εμπορική (κάποιες φορές αυτή είναι η Λάρισα, είναι εξίσου σπαστικό, ενοχλητικό και κυρίως απαράδεκτο).

Ένα σοβαρό κανάλι υπάρχει, κι αυτό είναι η ΕΤ3.

Δημοσ.

Anyway, δεν μπορω να σας βαλω στην επιχειρηματικη λογικη οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω περισσοτερα.

Πραγματικα διαβαζω ανηκουστα πραγματα για την επιχειρηματικη (και μόνο) λογικη. Στην καθημερινη λογικη καθως και στην οπαδικη μπορει να εχουν βαση αλλα καμμια σχεση με τις οικονομικες θεωριες (μιας και ολοι οι εμπλεκομενοι στο θεμα που συζηταμε ειναι επιχειρησεις ιδωτικου και δημιου δικαιου). Θετετε το θεμα σε τελειως λαθος βαση. Μπορω να γραψω ολοκληρο βιβλιο για να σας εξηγησω αλλα χωρις φυσικη παρουσια δεν ειναι ευκολο να δωσεις σε καποιον να καταλαβει.

Υ.Γ:Krokodeile : Δεν ειπα πουθενα εγω οτι η χρηματοδοτηση σχετιζεται με τα πρωταθληματα. Και μονο που το συζητας αυτο καταλαβαινει κανεις σε ποσο λαθος βαση βαζεις τα θεματα...

Υ.Γ: Δεν λεω τπτ απο ολα αυτα για να μειωσω κανεναν. Ο Καθενας στο αντικειμενο του. Όπως εγω δεν γνωριζω απο πυρηνικη φυσικη και δεν μπορω να σκεφτω με βαση αυτη οτι και να μου λεει ο πυρηνικος φυσικος, ετσι και καποιοι δεν μπορουν να σκεφτουν οικονομικα λογο διαφορετικων εκπαιδευτικων βάσεων (δηλαδη ο φιλολογος δεν μπορει να σκεφτει για δημοσιες επενδυσεις και δημοσιονομικη πολιτικη).

Δημοσ.

Πραγματικα διαβαζω ανηκουστα πραγματα για την επιχειρηματικη (και μόνο) λογικη. Στην καθημερινη λογικη καθως και στην οπαδικη μπορει να εχουν βαση αλλα καμμια σχεση με τις οικονομικες θεωριες (μιας και ολοι οι εμπλεκομενοι στο θεμα που συζηταμε ειναι επιχειρησεις ιδωτικου και δημιου δικαιου). Θετετε το θεμα σε τελειως λαθος βαση. Μπορω να γραψω ολοκληρο βιβλιο για να σας εξηγησω αλλα χωρις φυσικη παρουσια δεν ειναι ευκολο να δωσεις σε καποιον να καταλαβει.

Εγω νομιζω οτι υπεκφευγεις. Υπεκφευγεις να απαντησεις.

Aντι να γραψεις βιβλιο για οτιδηποτε μπορεις να απαντησεις στα συγκεκριμενα ερωτηματα που εθεσα και να αντιπαραθεσεις αποψεις στα συγκεκριμενα πραγματα που ειπα?

Γιατι η τακτικη του να απανταω επιλεκτικα ή να μην απανταω καθολου στα συγκεκριμενα πραγματα που ειπε ο αλλος, αλλά να λεω ξανα τα δικα μου αγνοωντας καποια συγκεκριμενα πραγματα που ειπε ο αλλος προταση προς προταση, ειναι μια τακτικη τραγικη! Και αυτο εκανες εδω περα. Εξυπνη αλλα τραγικη. Περναει γενικα αλλα οχι παντα οπως βλεπεις.

Υ.Γ:Krokodeile : Δεν ειπα πουθενα εγω οτι η χρηματοδοτηση σχετιζεται με τα πρωταθληματα. Και μονο που το συζητας αυτο καταλαβαινει κανεις σε ποσο λαθος βαση βαζεις τα θεματα...

Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις(το ειπα 2 φορες) οτι δεν ημουν εγω που εθεσε αυτη την βαση αλλα ο ομοϊδεατης σου στον χωρο των ομαδων cbr600RR????

Αυτος την εθεσε αυτη την βαση λεγοντας το ανεκδιηγητα γελοίο "ο ολυμπιακος τα αξιζει . παρε 11/12 και τα ξαναλεμε.. τι ειναι εδω δλδ το τοπικ των 7ων , 8ων ? "

Οποτε ουσιαστικα σε αυτον απαντας, λεγοντας του οτι θετει τα θεματα σε τελειως λαθος βαση.;)

Ε το ιδιο ειπα και εγω. Σε αυτον απαντουσα που το πρωτοανεφερε.

Υ.Γ: Δεν λεω τπτ απο ολα αυτα για να μειωσω κανεναν. Ο Καθενας στο αντικειμενο του. Όπως εγω δεν γνωριζω απο πυρηνικη φυσικη και δεν μπορω να σκεφτω με βαση αυτη οτι και να μου λεει ο πυρηνικος φυσικος, ετσι και καποιοι δεν μπορουν να σκεφτουν οικονομικα λογο διαφορετικων εκπαιδευτικων βάσεων (δηλαδη ο φιλολογος δεν μπορει να σκεφτει για δημοσιες επενδυσεις και δημοσιονομικη πολιτικη).

Διαφωνω πληρως. Υπαρχουν πραγματα που ο μεσος φιλολογος δεν μπορει να σκεφτει αλλα υπαρχουν και πραγματα που μπορει.

Και μιλαμε για οτν μεσο φιλολογο κλπ, γιατι υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις.

Τελοσπαντων αυτα ειναι ανουσια, αυτο που εχει σημασια για εμενα ειναι οτι απεφυγες τελειως να απαντησεις συγκεκριμενα στο προηγουμενο μου ποστ παρα μονο απαντησες αοριστα και γενικα.:-(

Δημοσ.
Ρε φιλε θα σε έκραζα τώρα , αλλα απτό 1990 καταλαβαίνω ότι είσαι πιτσιρικάς....

Καλός ο χαβαλές , γουστάραμε, γελάσαμε, αλλα μη λες ότι νάναϊ....

2-0 χάσαμε, παίξαμε αξιοπρεπώς αλλα όχι και τους αλώσαμε

Θα δεις πως θα αρχίσουν οι τσαμπουκάδες σε όλα τα εκτός τώρα.

Δημοσ.
Που θα βρουμε εισιτηρια για το ματς με τον Θρασυβουλα?

Μια σελιδα πριν ειχα και γω αυτη την απορια. Πηρα τηλ σε ΠΑΕ και απο σημερα κυκλοφορουν 1400 εισητηρια. Παντως απ'οτι βλεπω θα μαστε κανα 5χιλιαρο μιας και θα μπορεις να παιρνεις εισητηρια και απο τα εκδοτηρια του γηπεδου

Δημοσ.

AXAXXAXAXAXAXAXAXA ο πιτσιρικάς το πιασε το νόημα ;) B)

Το κορυφαιο το είδα στην 7 στον αγώνα με λεβαδειακό. Εκει που καθόμασταν κανα 20λεπτο πριν αρχίσει ο αγώνας έρχεται ενα μαύρο κοράκι στα κάγκελα 6-7 και πιάνεται και δεν μπορούσε να φύγει. Δεν έιχα κινητό να τραβήξω όμως. Γέμισε κοράκια η Τούμπα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...