Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα τι με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες-χαρτιυγείας αδερφέ..; Εσύ τι γράφεις με νοιάζει. Και πόσο μάλλον όταν διαπιστώνω ότι εσύ εκφράζεις τόσους οπαδούς του Παοκ..

Σε διαγωνισμό συμμετέχουμε; Ποιός θα υποστηρίξει περισσότερο την αλητεία των παικτών (καρεμπε-γκαρσία); Οι γαύροι οπαδοί ή οι παοκτσήδες;

φυσικά και δεν λέω αυτό...δεν κάνουμε αγώνα στο ποιος θα υποστηρίξει περισσότερο τον παίχτη του ,αυτό έλειπε...

εγώ είπα φίλε μου ότι οι περισσότεροι παοκτσηδες ως παοκτσηδες γούσταραν αυτό που έκανε ο Γκαρσία .ως φίλαθλοι όχι.

όπως κι εγώ.

σαν φίλαθλος είμαι κατά τέτοιων πράξεων από όποιον και αν γίνονται.

σαν οπαδός όμως είμαι υπέρ.

αυτό γίνεται με όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων.

μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά θέλω να δω champions league το βραδυ :P

όπως και να έχει αυτή η μπουνιά που έριξε ο Garcia εγώ αλλά και πολλοί συνοπαδοι μου ένοιωσαν ότι έδωσαν μπουνιά σε άλλα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με ολυμπιακό κτλ. γι αυτό ίσως τόσες μέρες μετά ακόμα είναι πολλοί που λένε καλά έκανε ,μέσα σε αυτούς κι εγώ.

offtipic τα πρώτα προβλήματα ως συνδρομητής της forthnet δεν με άφησαν να απαντήσω πιο γρήγορα.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@Manuel ίσως γιατί η δικιά σας η κοσμαρα δεν μας εκφράζει και είναι δικαίωμα μας νομίζω.ο καθένας στην κοσμαρα του λοιπόν.

Ναι, οκ. Έχεις όμως συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα που λες ότι υποστηρίζεις είναι σε άλλον κόσμο από τον δικό σου; Και ότι μόνο κακό κάνεις στην ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις διαδίδοντας (ή εφαρμόζοντας) τέτοιου τύπου ιδέες;

Γενικά άνθρωποι που σκέφτεστε έτσι δεν σας θεωρώ οπαδούς οποιοασδήποτε ομάδας (ούτε τους αντίστοιχους της δικιάς μου). Δε μπορεί να λες ότι υποστηρίζεις κάτι καταστρέφοντας το.

Δημοσ.

εγώ φίλε μου ένα βίντεο έβαλα αν πρόσεξες μόνο...

από εκεί και πέρα σίγουρα ξέρεις κάτι περισσότερο από εμένα οπότε από εδώ και πέρα θα υιοθετήσω συμπεριφορές και σκέψεις οπαδών της αελ μιας και μένω δίπλα ακριβώς από το σύνδεσμο εδώ στη λαρισα και πάω και στο γήπεδο καμιά φορά...

ευτυχώς βρήκα τι να κάνω για να υποστηρίζω μια ομάδα...

θα αρχίσω το κράξιμο στο Δωνη για να μην χάνω χρόνο,και αμέσως μετά θα πω για την διαιτησία.

τέλος από έμενα στο θέμα.καλη σου νυχτα.

εξαλου το insomnia.gr δεν είναι οπαδικο φόρουμ ομάδων α και β εθνικής.

αν θέλει ο φίλος Freakster μόνο κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Δημοσ.
εγώ φίλε μου ένα βίντεο έβαλα αν πρόσεξες μόνο...

από εκεί και πέρα σίγουρα ξέρεις κάτι περισσότερο από εμένα οπότε από εδώ και πέρα θα υιοθετήσω συμπεριφορές και σκέψεις οπαδών της αελ μιας και μένω δίπλα ακριβώς από το σύνδεσμο εδώ στη λαρισα και πάω και στο γήπεδο καμιά φορά...

ευτυχώς βρήκα τι να κάνω για να υποστηρίζω μια ομάδα...

θα αρχίσω το κράξιμο στο Δωνη για να μην χάνω χρόνο,και αμέσως μετά θα πω για την διαιτησία.

τέλος από έμενα στο θέμα.καλη σου νυχτα.

εξαλου το insomnia.gr δεν είναι οπαδικο φόρουμ ομάδων α και β εθνικής.

αν θέλει ο φίλος Freakster μόνο κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Τι θες να πείς δηλαδή με αυτά περί ΑΕΛ ?

Γίνε καλύτερα παοκ και ξεκίνησε το κράξιμο για το Σαλπιγγίδη για να μην χάνεις χρόνο,αμέσως μετά πές για τις κρατικές χορηγίες που δεν σας δίνουν..

Ευτυχώς βρήκες τι να κάνεις για να υποστηρίξεις μια ομάδα..

Οπαδοί που σκότωσαν άνθρωπο,σήκωσαν πανό γι'αυτό το λόγο και το κάνανε σύνθημα ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Και θα πείς να μην σας τσουβαλιάζω όλους.Δεκτόν.Γιατί δεν είπε κανένας σας τίποτα για το πανί αυτό και γιατί δεν το κατεβάσατε.Γιατί συνεχίζεται και με την 1η ευκαιρία φωνάζεται αυτό το σύνθημα?

υ.γ.1] Μην ξεχνάς,όσους επαγγελματικούς τίτλους έχει η ΑΕΛ,έχει όλη η Θεσσαλονική μαζί.

2]Αυτά.Δεν το συνεχίζω.Δεν θα κάτσω να αποδείξω σαν 10χρονο ότι ο μπαμπάς μου είναι πιο γαμηστερός.

Δημοσ.

υ.γ.1] Μην ξεχνάς,όσους επαγγελματικούς τίτλους έχει η ΑΕΛ,έχει όλη η Θεσσαλονική μαζί.

θα σας διαβασει κανενας που δεν ξερει και θα νομιζει οτι η Αελ εχει καμια 10αρια πρωταθληματα και ch l και οι Παοκαρηανοι 5-6

edit... τωρα που υο ξανασκεφτομαι ουτε παιζει να ισχυει αυτο που εγραψε ο dr

Δημοσ.
Τι θες να πείς δηλαδή με αυτά περί ΑΕΛ ?

Γίνε καλύτερα παοκ και ξεκίνησε το κράξιμο για το Σαλπιγγίδη για να μην χάνεις χρόνο,αμέσως μετά πές για τις κρατικές χορηγίες που δεν σας δίνουν..

Ευτυχώς βρήκες τι να κάνεις για να υποστηρίξεις μια ομάδα..

Οπαδοί που σκότωσαν άνθρωπο,σήκωσαν πανό γι'αυτό το λόγο και το κάνανε σύνθημα ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Και θα πείς να μην σας τσουβαλιάζω όλους.Δεκτόν.Γιατί δεν είπε κανένας σας τίποτα για το πανί αυτό και γιατί δεν το κατεβάσατε.Γιατί συνεχίζεται και με την 1η ευκαιρία φωνάζεται αυτό το σύνθημα?

2]Αυτά.Δεν το συνεχίζω.Δεν θα κάτσω να αποδείξω σαν 10χρονο ότι ο μπαμπάς μου είναι πιο γαμηστερός.

θα ασχοληθώ μόνο με το υ.γ.1.τα παραπάνω που γράφεις δεν είναι άξια σχολιασμού.

σέβομαι και το εικονίδιο στην υπογραφή σου οπότε δεν το συνεχίζω.

ΑΛΛΑ.

δε θα κάτσω να ακούω αναλήθειες επειδή εσύ δεν γνωρίζεις την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

όπως ξέρουμε όλοι ,και όποιος δεν το ξέρεις μπορεί να μπει στο site της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑΣ, το επαγγελματικό πρωτάθλημα υπάρχει από την σεζόν 1979-1980

όπου από τότε μέχρι σήμερα τα πρωταθλήματα έχουν ως εξής.

ολυμπιακός 16

παναθηναϊκός 7

Αεκ 4

ΠΑΟΚ 1

λαρισα 1

επίσης στις αντίστοιχες χρονιές τα κύπελλα έχουν ως εξής:

παναθηναικος 10

ολυμπιακός 7

αεκ 5

ΠΑΟΚ 2

λαρισα 2

καστορια 1

οφη 1

πανιώνιος 1

σε όσα έγραψα δεν βλέπω κάπου να παίζει η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.βλέπω πως η λαρισα έχει τους ίδιους τίτλους με τον ΠΑΟΚ.

βέβαια για την λαρισα το ποδόσφαιρο ξεκινάει από την χρονιά 84-85 όπου πήρε και τον πρώτο της τίτλο.

μάθε από κάποιον ότι η ιστορία κάθε ομάδας ξεκινά από την ίδρυση της και μετά και όχι από την στιγμή που πήρε τον πρώτο τίτλο.

έστω ξεκινάει από όταν υπήρχε ένα ενιαίο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν ανακυρησοταν κάποιος πρωταθλητής μια ολόκληρης σεζόν έχοντας παίξει 3 παιχνίδια.δεν αναφέρω τους τίτλους της ΛΑΡΙΣΑΣ και του ΠΑΟΚ γενικά γιατί μπορεί να σοκαριστείς αφού μάλλον δεν στο έχουν πει ακόμα.

τέλος να σου πω πως την ιστορία τις ομάδας μας δεν την μαθαίνουμε στον σύνδεσμο.

αλλά διαβάζοντας.

στον σύνδεσμο μαθαίνουμε άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Δυο σχόλια μόνο.

1)Που διαφώνησες μαζί μου σε όλα αυτά που έγραψες,δεν καταλάβα.Στα λόγια μου ήρθες απλά πήγες από Λειβαδιά.

2)Δεν συμφωνώ στους οργανωμένους οπαδούς/συνδεσμούς και λοιπές μαλακίες.

θα σας διαβασει κανενας που δεν ξερει και θα νομιζει οτι η Αελ εχει καμια 10αρια πρωταθληματα και ch l και οι Παοκαρηανοι 5-6

edit... τωρα που υο ξανασκεφτομαι ουτε παιζει να ισχυει αυτο που εγραψε ο dr

Δες τα αναλυτικά πιο πάνω όπως σωστά τα έγραψε ο god4.

Δημοσ.

Dr_adre, άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του. Νιώθει πολύ σπουδαίος για να μιλάει μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος.

Εδώ που τα λέμε, κι εγώ νιώθω σπουδαιότερος από κάποιον που σαν επιχείρημα για να δικαιολογήσει τα χάλια του, μου δείχνει τα δικά μου.

Δηλαδή αν με είχε απέναντί του, το επιχείρημα θα ήταν "Ναι, ε; Ε, τότε κι εσύ είσαι χοντρός άμα είναι έτσι. Δε σου μιλάω, δε σου μιλάω, δε σου μιλάω!".

Ώριμος άνθρωπος.

Δημοσ.

Δες τα αναλυτικά πιο πάνω όπως σωστά τα έγραψε ο god4.

ο god4 εκανε ενα λαθος. το κυπελλο εγινε επαγγελματικο πριν το πρωταθλημα

απο wikipedia

Up until 1971, teams from all over the country, professional and amateur, had been taking part. Each team first played against clubs from its own association and the winners continued in a panhellenic competition. Since 1972, only teams from the three professional divisions are allowed entry.

Tη χρονια αυτη λοιπον το κυπελλο το πηρε ο Παοκ... 4 χρονια μετα ο Ηρακλης.

Μιλαμε δηλαδη για συνολο 4 κυπελλα

Δημοσ.
αμέσως μετά πές για τις κρατικές χορηγίες που δεν σας δίνουν..

Αν υπονοεις οτι ο ΠΑΟΚ παιρνει κρατικες χορηγιες και το επισημαινεις ως περιεργο γεγονος τοτε που ειναι το προβλημα?

Οταν δινουν στον Ολυμπιακο και στον Παναθηναικο απο 7-8 εκατομμυρια τον χρονο η ΕΡΤ=δημοσιο=εμεις, τοτε καθε διαμαρτυρια για τον ΠΑΟΚ ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα για οτι παιρνει κρατικες χορηγιες ειναι παντελως αστεια.:lol:

Ναι και? Ποιο το point σου εδω περα?

Εγω θα το συνεχισω και θα πω ντροπη σας. Φοβαστε, νομιζω, οτι αν τον αφησετε ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει και θα παρει το πρωταθλημα, και την αλλη χρονια και το νταμπλ και την παραλλη και το ουεφα και μετα και το Champions League και θα αντικαταστησει τον δαφνοστεφανομενο στο να ειναι ισοβιος πρωταθλητης και θα παρει 25 σερι πρωταθληματα και θα κλαιτε ολοι και ολη η Ελλαδα θα γινει ΠΑΟΚ. Το φοβαστε αυτο νομιζω!

Για αυτο και ολες αυτες οι κατηγοριες κατα του ΠΑΟΚ νομιζω. Αλλα δεν θα σας περασει. Ακουστε το: Ο ΠΑΟΚ θα γινει η πρωτη ομαδα στην ευρωπη που θα παρει 2 συνεχομενα Champions League! Και ολοι θα απορουν και θα υμνουν τον ΠΑΟΚ.

Ναι, ναι.....;)

Δημοσ.
Αν υπονοεις οτι ο ΠΑΟΚ παιρνει κρατικες χορηγιες και το επισημαινεις ως περιεργο γεγονος τοτε που ειναι το προβλημα?

Οταν δινουν στον Ολυμπιακο και στον Παναθηναικο απο 7-8 εκατομμυρια τον χρονο η ΕΡΤ=δημοσιο=εμεις, τοτε καθε διαμαρτυρια για τον ΠΑΟΚ ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα για οτι παιρνει κρατικες χορηγιες ειναι παντελως αστεια.

ο ολυμπιακος τα αξιζει . παρε 11/12 και τα ξαναλεμε.. τι ειναι εδω δλδ το τοπικ των 7ων , 8ων ? :-(

Δημοσ.
ο ολυμπιακος τα αξιζει . παρε 11/12 και τα ξαναλεμε.. τι ειναι εδω δλδ το τοπικ των 7ων , 8ων ? :-(

Η πιο ηλιθια αποψη ever.

Τι θα πει τα αξιζει? Η νοικοκυρα που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο, ο οπαδος του Αρη, του ΠΑΟ, της Λαρισας,κλπ, ο φοιτητης που πληρωνει την ΔΕΗ και εχει μεσα ΕΡΤ, ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο, ακομα και αυτος που εχει ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΕ να πληρωνει τον Ολυμπιακο?

Επειδη πηρε 11/12 πρωταθληματα? Στα π@π@ρι@ μας! Δεν πα να παρει και 60 στα 60. Εγω δεν θελω να τον πληρωνω. Να τον πληρωνει ο προεδρος του. Δηλαδη γιατι να ειναι ομαδα του δημοσιου ο Ολυμπιακος. Του χρωσταμε τιποτα? Φυσικα και ΟΧΙ!

Και κατσε να δεις τι θα γινει σε λιγο καιρο αν η ΕΡΤ δωσει τα λεφτα που λενε στον Ολυμπιακο. Ενας δημοσιογραφος ηταν?, νομικος ηταν?, δεν ξερω, εχει/θα κινησει διαδικασιες προς ευρωπαικα δικαστηρια για αυτο το θεμα και πολλοι τον υποστηριζουν. Αν παει εκει ο νομος ειναι με το μερος μας οπως ειπε και η ΕΡΤ θα πρεπει να βρει αλλο χρηματοδοτη εκτος απο εμας για να βρει λεφτα να σας δινει.

Εξαλλου κρατικο(το πληρωνει 100% ο λαος) καναλι ειναι και βαζουν διαφημισεις!:-( Παγκοσμια πρωτοτυπια. Ή αλλιως: "Πως να τα παιρνετε(€€) με χιλια χερια!"

Δημοσ.
ο god4 εκανε ενα λαθος. το κυπελλο εγινε επαγγελματικο πριν το πρωταθλημα

απο wikipedia

Up until 1971, teams from all over the country, professional and amateur, had been taking part. Each team first played against clubs from its own association and the winners continued in a panhellenic competition. Since 1972, only teams from the three professional divisions are allowed entry.

Tη χρονια αυτη λοιπον το κυπελλο το πηρε ο Παοκ... 4 χρονια μετα ο Ηρακλης.

Μιλαμε δηλαδη για συνολο 4 κυπελλα

Για το τυπικό της υπόθεσης,και συγγνώμη για την παρεμβολή σε ένα τόπικ που δεν έχω θέση.

Μέχρι και το 1971 στο κύπελλο συμμετείχαν όλες οι ομάδες της Ελλάδας.

Από το 1972 συμμετέχουν μόνο οι μετέπειτα επαγγελματικές ομάδες της Α΄, Β΄ και Γ΄Εθνικής κατηγορίας ενώ τα ερασιτεχνικά σωματεία συμμετέχουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Σώστο αυτό που λές,αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο από την περίοδο 1979-80 έγινε επαγγελματικό.

Όπως σωστά αναφέρει και το wikipedia.

"το 1979-80 το Ελληνικό ποδόσφαιρο(άρα πριν από αυτήν την περίοδο δεν ήταν) γίνετε επαγγελματικό και η Ε.Π.Α.Ε. έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του. Με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή στις 19 Ιανουαρίου 1979 οι σύλλογοι μετατρέπονται σε ΠΑΕ και γίνονται επαγγελματικοί"

Δημοσ.
Η πιο ηλιθια αποψη ever.

Τι θα πει τα αξιζει? Η νοικοκυρα που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο, ο οπαδος του Αρη, του ΠΑΟ, της Λαρισας,κλπ, ο φοιτητης που πληρωνει την ΔΕΗ και εχει μεσα ΕΡΤ, ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο, ακομα και αυτος που εχει ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΕ να πληρωνει τον Ολυμπιακο?

Επειδη πηρε 11/12 πρωταθληματα? Στα π@π@ρι@ μας! Δεν πα να παρει και 60 στα 60. Εγω δεν θελω να τον πληρωνω. Να τον πληρωνει ο προεδρος του. Δηλαδη γιατι να ειναι ομαδα του δημοσιου ο Ολυμπιακος. Του χρωσταμε τιποτα? Φυσικα και ΟΧΙ!

Και κατσε να δεις τι θα γινει σε λιγο καιρο αν η ΕΡΤ δωσει τα λεφτα που λενε στον Ολυμπιακο. Ενας δημοσιογραφος ηταν?, νομικος ηταν?, δεν ξερω, εχει/θα κινησει διαδικασιες προς ευρωπαικα δικαστηρια για αυτο το θεμα και πολλοι τον υποστηριζουν. Αν παει εκει ο νομος ειναι με το μερος μας οπως ειπε και η ΕΡΤ θα πρεπει να βρει αλλο χρηματοδοτη εκτος απο εμας για να βρει λεφτα να σας δινει.

Εξαλλου κρατικο(το πληρωνει 100% ο λαος) καναλι ειναι και βαζουν διαφημισεις!:-( Παγκοσμια πρωτοτυπια. Ή αλλιως: "Πως να τα παιρνετε(€€) με χιλια χερια!"

Ρε συ Κροκοδιλε με επιχειρησεις εχεις να κανεις...τι λογικη ειναι αυτη που σκεφτεσαι για το ποιος αξιζει και ποιος όχι? Δεν χρειαζεται να σκεφτει πολυ κανεις για να καταλαβει οτι η τηλεθεαση στα παιχνιδια του ολυμπιακου ειναι συντριπτικα υψηλοτερη απο αυτη του ΠΑΟΚ και γενικοτερα ο Ολυμπιακος εχει πολυ μεγαλυτερη εμπορικη αξια με αποτελεσμα η ΕΡΤ να βγαζει λεφτα με τα τσουβαλια απο διαφημησεις κτλ. Λες να μοιραζουν ετσι για πλακα λεφτα και να μπαινουν και μεσα? Σκεψου οτι ο ολυμπιακος δεν εχει μονο τηλεθεαση απο τους οπαδους του αλλα εχει αρκετη τηλεθεαση και απο τους αντιπαλους οπαδους. Το ιδιο ισχυει και για τον ΠΑΟ σε πολυ μεγαλο βαθμο. Τον ΠΑΟΚ δεν καθετε κανενας αντιπαλος να τον δει (πολυ λιγοι)...Προσωπικα ενα ματς εχω δει του ΠΑΟΚ στη ζωη μου, αυτο με την Arsenal εκτος.

Δηλαδη εσυ απαιτεις να αγορασεις 10€ μια μπλουζα απο το Ζαρα και 10€ μια μπλουζα απο τη Μπουτικ της Dolce & Gabbana? Ε!δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Προφανως λοιπον και ο ολυμπιακος και ο παο θα παρουν περισσοτερα χρηματα γιατι ΟΝΤΩΣ αξιζουν περισσοτερα εμπορικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...