kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Στον Σάντος το είπατε; Ο στόχος της ομάδας και επίσημα σε ανακοινώσεις πριν την έναρξη της supaleague είναι η Ευρώπη. Αφήστε να τα λέμε εμείς που πάμε και γήπεδο και γνωρίζουμε
zinas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ναι, τιμή και δόξα... Ακόμα και να γουστάρεις την μπουνιά που έριξε (πράγμα που στα δικά μου μάτια είναι το πλέον κατακριτέο), δεν βλέπεις το κακό που έκανε στην ομάδα? Πρώτον δώσαμε αφορμή στο καθένα να μας λέει κάφρους, δολοφόνους κλπ. Δεύτερον, με μία μεγάλη τιμωρία του Γκαρσία, και δεδομένου ότι ο Βερόν συχνά-πυκνά παίρνει κίτρινες, χάνουμε και τα δύο βασικά μας χαφ. Οπότε το πρόβλημα είναι και αγωνιστικό. ΥΓ. Μεγάλη ατυχία με Μούσλι. Τον χρειαζόμασταν στα επόμενα 5 παιχνίδια, για να μην υπάρχουν απώλειες βαθμών, μιας και πλησιάζει ο δύσκολος δεύτερος γύρος
god4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 φίλε μη με προκαλείς να ποσταρω βιντεο με καρεμπεδες,καστιγιους,βιτολους,ζελιας και άλλα τετοια φυντάνια.έχω ψάξει άρθρα και πρωτοσέλιδα εφημερίδων μετά από τετοια περιστατικά και πίστεψε με δεν έχουν καμιά σχέση με όσα γράφτηκαν για τον garcia. τώρα στο ότι στοίχισε στην ομάδα συμφωνώ...θα πρέπει να στοιχίσει ότι και στον ολυμπιακό με τον ντιογο. και οι δυο δεν θα απολογηθούν? ή μήπως όχι? αλλά αν δούμε και το ματς με την λαρισα όπου έπαιξαν οι σαρδέλες και κερδίσαμε δεν μας επιτρέπει να ανησυχούμε και τόσο μιας και οι επόμενοι 5 αγώνες δεν είναι και οι πιο δύσκολοι. και πάλι ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία τιμή και δόξα στον ΠΑΜΠΛΟ τον ΓΚΑΡΣΙΑ. edit:και μην ανησυχείς φιλαράκι δεν χρειάζεται αφορμή για να μας λένε κάφρους,δολοφόνους,Βούλγαρους,Τούρκους,και το καινούριο τώρα Σκοπιανους.Δε μιλώ για το ΜΠΑΟΚ,ΜΠΑΟΚΙΑ,ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ κτλ γιατί αυτό έχει νομιμοποιηθεί και στα ραδιόφωνα πια.και δε μιλώ οπαδικες εκπομπές,αλλά εκπομπές γενικού αθλητικού περιεχομένου.
zinas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δεν με ενδιαφέρει τι κάναν αυτοί. Εγώ θέλω να είμαι σωστός και περήφανος για την ομάδα μου και του παίχτες μου. Τα ξέρω τα φιντάνια τους, τα έχω βρίσει ουκ ολίγες φορές, και ακριβώς γι αυτό δεν θέλω τα ίδια στην ομάδα μου. Συμφωνώ ότι πρέπει να κληθεί και ο Ντιόγο σε απολογία, και ο Γκαρσία φυσικά. Θέλω την Τούμπα όπου ακούγεται το "έχω τρέλα μεσ' το μυαλό" και όλοι λένε τι γαμάτοι φίλαθλοι είναι αυτοί. Όχι την Τούμπα που ακούγεται το "τιμή και δόξα στον Γκαρσία" και βγαίνει ο κάθε πουρουπουπου και μας κράζει.
god4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 αδερφέ κανε στροφή στην ποιότητα... άμα μου λες ότι βλέπεις τον πουρουπουπου τι συζήτηση να κάνουμε. μην ασχολησε με το τι λέει ο τύπος.άστο το παλικάρι. επίσης άμα δεν σε ενδιαφέρουν αυτοί μην σε ενδιαφέρει και όταν σε λένε δολοφόνο και κάφρο. και τέλος το σύνθημα ακούστηκε 2-3 φορές...δεν ακουγόταν όλη την ώρα όπως σε άλλο γήπεδο όπου ακουγόταν σύνθημα στο ρυθμό του Μακεδονία Ξακουστή πάρα πολλές φορές.
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Οι Αθηναίοι δε κατάλαβαν τι πέτυχε ο ΠΑΟΚ με την μπουνιά του Garcia... Στον αγωνιστικό τομέα σίγουρα τίποτα... Κερδισε όμως τη μαγκιά, τον τσαμπουκά μέσα στο Καραΐσκάκη. Κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και μόνο έτσι παίρνονται τα διπλά εκεί μέσα. Καμιά άλλη ομάδα δεν τόλμησε κάτι τέτοιο. Φυσικά η φετινή ομαδα του ολυμπιακού είναι και η πιο φλορικη εδώ και πολλά χρόνια... γέρασε και ο αρχηγός τους, ούτε να φωνάξει δε μπορεί. Όλες οι άλλες ομάδες κάνουνε τα κακακια τους εκεί. Όπως τα κάνουν επίσης μέσα στην τούμπα. Νομίζω πως τελείωσε αυτό. Αλωθήκατε κόκκινοι.
tsakonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ρε φιλε θα σε έκραζα τώρα , αλλα απτό 1990 καταλαβαίνω ότι είσαι πιτσιρικάς.... Καλός ο χαβαλές , γουστάραμε, γελάσαμε, αλλα μη λες ότι νάναϊ.... 2-0 χάσαμε, παίξαμε αξιοπρεπώς αλλα όχι και τους αλώσαμε
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 και πάλι ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία τιμή και δόξα στον ΠΑΜΠΛΟ τον ΓΚΑΡΣΙΑ. edit:και μην ανησυχείς φιλαράκι δεν χρειάζεται αφορμή για να μας λένε κάφρους,δολοφόνους ε ναι, δεν χρειάζεται άλλη αφορμή, αρκεί αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλά, μερικοί πραγματικά ζείτε στην κοσμάρα σας.
Carthago Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Λετε να σκασουν μυτη και οι περιβοητοι αραβες σημερα-αυριο??? Μιλαμε θα γινει χαμος αμα φυγει απο πανω μας ο νταλκας των χρεων. Και κατι αλλο. Μας ηρθε πριν απο λιγο να κατεβουμε να δουμε το ματς με το Θρασυβουλο το Σαββατο. Τι παιζει με τα εισητηρια??? Θελει μανουρα να πας στη Φυλη??? Δεν εχω ιδεα απο Αττικη και στο μονο που κολλαω ειναι να φαμε 6-7 ωρες στο δρομο και την κινηση.
god4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ε ναι, δεν χρειάζεται άλλη αφορμή, αρκεί αυτή. γτ αν εμείς είμαστε κάφροι και όλα αυτά επειδή υποστηρίζουμε τον ΓΚΑΡΣΙΑ τότε σταματήστε να ακούτε ραδιόφωνα,να διαβάζετε πρωταθλητή,φως φίλαθλο γιατί σε ανάλογες πράξεις παιχτών του ολυμπιακού κυρίως αλλά και άλλων ομάδων δεν τα πολυκαταδικασαν τα γεγονότα...αντιθέτως μάλιστα. @Manuel ίσως γιατί η δικιά σας η κοσμαρα δεν μας εκφράζει και είναι δικαίωμα μας νομίζω.ο καθένας στην κοσμαρα του λοιπόν. @carthago έχει πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ 1500 εισιτήρια για το ματς.μάλλον θα διατεθούν όλα στους συνδέσμους όμως,παρ'ολα αυτά δεν θα είναι μόνο 1500ατομα όποτε μπορείς να βρεις άτομα που θα πάνε και να πάτε όλοι μαζί για να μην χάσεις και τους δρόμους.
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μα τι με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες-χαρτιυγείας αδερφέ..; Εσύ τι γράφεις με νοιάζει. Και πόσο μάλλον όταν διαπιστώνω ότι εσύ εκφράζεις τόσους οπαδούς του Παοκ.. Σε διαγωνισμό συμμετέχουμε; Ποιός θα υποστηρίξει περισσότερο την αλητεία των παικτών (καρεμπε-γκαρσία); Οι γαύροι οπαδοί ή οι παοκτσήδες;
zinas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και πόσο μάλλον όταν διαπιστώνω ότι εσύ εκφράζεις τόσους οπαδούς του Παοκ.. Διαφωνώ. Πάντως +1 στα υπόλοιπα που είπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.