Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικα χθες, Σταυρίδης και Πομπορίδης κατάφεραν και τα έκαναν αχταρμά.

Βαθμολογίες έχουν βγει;

edit: Άκυρο, το βρήκα: Καμία παραπομπή. Ο Σταυρίδης πήρε 7,16 (!!!) και ο Πομπορίδης 7,76.

Να χαρώ εγώ παρατηρητές...

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε αλανια τι εγινε τωρα??? Που εισασταν ρε σεις να πειτε για τα πεναλτυ υπερ του ΟΦΗ, Πανιωνιου και την δικια σας πεναλταρα που εδωσε στο ιδιο ματς??? Αδικηθηκαμε τωρα??? Θελατε στο 3ο λεπτο κοκκινη μες στην τουμπα??? Μια φορα εγινε στον ΓΧ αυτο στο 19 αν θυμαμαι καλα με την ομαδα της Ιντρακομ και ολοι ξερουμε τι εγινε

Δημοσ.

O αρης δεν αλλαξε καν πασες. Είχε 1 φαση στο 1ο και 2 στο 2ο ημιχρονο. Ο αρης ηταν κακιστος.

Ο γχ απαραδεκτος.

Οσοι ειδαν το ματς κ μιλαν για διαιτησια το κανουν για τις εντυπωσεις κ μόνο.

Ο παοκ μπηκε με τρομερο παθος, ηταν καταιγιστικός.

Δημοσ.

Όσοι είδαν το παιχνίδι και δεν βλέπουν διαιτητική (ή και ..οπαδική, όπως θέλει το βλέπει ο καθένας) αλλοίωση, απλά δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο!

Ο Άρης ήταν πράγματι κάκιστος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να χάσει. Τα υπόλοιπα πράγματι είναι για λαική κατανάλωση, για να χαρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για την μεγάλη νίκη, που τους βγάζει από μπελάδες.

Ο αλήτης, με το ..περίσσιο ήθος σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, εκτός του ότι θα ήταν στα αποδυτήρια απ'το 5', θα του είχε κοπεί και η μπάλα, είτε απ'τον σύλλογο, είτε απ'την αρμόδια αρχή. Στην Ελλάδα, ο σύλλογος βγάζει ανακοίνωση εναντίον όσων στράφηκαν κατά της εγκληματικής ενέργειας τους. Να τους χαιρόμαστε..

http://www.youtube.com/watch?v=rRIUozpm25E

Για να μην ξεχάσουμε ποτέ το ήθος του 36χρονου ..διεθνή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήταν εγκληματικό το μαρκάρισμα. Τι συζητάμε τώρα.

Ο Σταυρίδης δεν έδωσε ούτε φάουλ (πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ υπέδειξε) και ο ευαίσθητος Γεωργιάδης που του ευχήθηκε εκ των υστέρων...περαστικά του Καράμπελα, εκείνη την ώρα...σκουπιζόταν. Ούτε να σκύψει να δει τι έκανε. Που ήξερε άριστα τι έκανε.

Καλό είναι να αγαπάμε την ομάδα μας. Επίσης καλό θα ήταν να μην κλείνουμε τα μάτια σε εγκλήματα. Αν αυτό το χτύπημα ήταν κατά λάθος, τι να πω.

Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι οπαδός του Άρη. Η Αθλητική Κυριακή έχει καταντήσει αηδία για πολλούς λόγους, αλλά δε φταίει στον ΠΑΟΚ η Αθλητική Κυριακή που πήγε ο Γεωργιάδης να κόψει τη μπάλα του άλλου.

Δημοσ.
Ήταν εγκληματικό το μαρκάρισμα. Τι συζητάμε τώρα.

Ο Σταυρίδης δεν έδωσε ούτε φάουλ (πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ υπέδειξε) και ο ευαίσθητος Γεωργιάδης που του ευχήθηκε εκ των υστέρων...περαστικά του Καράμπελα, εκείνη την ώρα...σκουπιζόταν. Ούτε να σκύψει να δει τι έκανε. Που ήξερε άριστα τι έκανε.

Απλά να επισημάνω, ότι η "ευχή" του ..ατόμου, που θέλει να λέγεται ποδοσφαιριστής, έγινε σήμερα το μεσημέρι και αφού είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα και αφού είχε καταδικαστεί ακόμα και από τον ΠΣΑΠ.

Επίσης, στην "ευχή" αναφέρεται: "Στον χθεσινό αγώνα, με μια δυνατή, αλλά χωρίς πρόθεση ενέργειά μου, τραυμάτισα έναν συνάδελφο ποδοσφαιριστή κι αυτό με στενοχωρεί αφάνταστα. Ζήτησα από τον ίδιο προσωπικά συγγνώμη και του εξήγησα ότι δεν είχα καμία πρόθεση να τον τραυματίσω κι ότι ήταν μια ατυχής στιγμή."

O Kαράμπελας σε σημερινές του δηλώσεις διέψευσε κατηγορηματικά ότι το συγκεκριμένο ..άτομο επικοινώνησε μαζί του, ενώ στο σχετικό βίντεο που παρέθεσα φαίνεται ότι μετά το τάκλιν, δεν πάει καν να δει αν έχει χτυπήσει ο παίκτης..

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στον αγώνα του πρώτου γύρου τραυμάτισε πάλι άθελα του, στο τελευταίο 5λεπτο, με το σκορ στο 3-1, τον Αουρέλιο αφήνοντας τον εκτός για 2 περίπου μήνες, ενώ και σε παλιότερο 'φιλικό' παιχνίδι των δυο ομάδων ήταν πρωταγωνιστής και σ'αλλο σοβαρό τραυματισμό αντιπάλου (Πανόπουλος).

Αλλά είπαμε, "είναι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική πορεία και άριστο χαρακτήρα και για το λόγο αυτό φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα μας" και "Οποιαδήποτε επίθεση στο πρόσωπό του, ισοδυναμεί με επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Αυτά..

Δημοσ.

Τι κράτησα εγώ από το χτεσινό ματς (ήμουν στην 2):

1)30,000 οπαδούς όταν έχουμε κάνει 4 σερί ήττες... (ΠΑΟΚ κυλάει στις φλέβες μας)

2)ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ Π__Α ΝΑ ΚΑ___ΣΩ, ΑΜΟΡΟΣΟΟΟ, ΑΜΟΡΟΣΟΟ (ακόμα το σιγοτραγουδώ)

3)Την εμφάνηση του ΠΑΟΚ μας, που είχα να τον δω από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (2-0 με Αραμπατζή πέρσι)... Καιρό είχα να μην κλάψω τα 40 ευρώ μου.

4)Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε επίτηδες ο Γιώργος αυτός. Έχει ξαναδώσει ρε παιδιά τέτοια δείγματα??? Κάτι θα υπάρχει από πίσω (μάνα ή Χριστοπαναγία φαντάζομαι). Και πάλι όμως ντροπή, είναι κατάπτιστη αυτή η ενέργεια...

5)Βαρύ αλλά, Gavrancic δεν φέρνει λίγο σε (αήμνιστο) Αρίστο;;;;

6)Χριστοδουλόπουλος... Παικτάρα ο Λάζαρος...

7)344,200 ευρώ και έρχεται και ο gay σε 2 βδομάδες!

8)Έπρεπε να βάλει και λίγο Sergio Conceicao για να γουστάρει το παλικάρι...

Δημοσ.

'νταξ, κομίτης είμαι, δεν πρόκειται να γράψω ξανά στο topic του ΠΑΟΚ, αλλά είδα το τάκλιν στο youtube και συμφωνώ με τον snoob... Το τάκλιν του ΓΧ ήταν εγκληματικό και το έκανε εσκεμμένα. Ο ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης, ο ΠΣΑΠ, κάποιος τελοσπάντων, έπρεπε να του κόψει την μπάλα και όχι να βγαίνει ανακοίνωση για να συναιτήσει αυτόν και τον άλλον τον δολοφόνο τον Τζιμπούρ... Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι σηκώνεται και φεύγει μετά το τάκλιν, αν είχε ήθος - όπως λένε - έπρεπε να πάει μόνος του στα αποδυτήρια... Τι να πω, ντροπή του, ντροπή των αρμοδίων που τον άφησαν ατιμώρητο... Φοβάμαι ότι το κακό είναι ότι όλο και κάποιος από τους παίκτες του ΑΡΗ θα σάλεψε με αυτό που έγινε και θα τον περιμένουν να του "κόψουν" το πόδι με την πρώτη ευκαιρία. Αν όχι κάποιος άλλος, τουλάχιστον ο Καράμπελας θα είχε κάθε δίκιο (όχι ότι είναι δικαιολογία αυτό).

Δημοσ.
Τι κράτησα εγώ από το χτεσινό ματς (ήμουν στην 2):

1)30,000 οπαδούς όταν έχουμε κάνει 4 σερί ήττες... (ΠΑΟΚ κυλάει στις φλέβες μας)

2)ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ Π__Α ΝΑ ΚΑ___ΣΩ, ΑΜΟΡΟΣΟΟΟ, ΑΜΟΡΟΣΟΟ (ακόμα το σιγοτραγουδώ)

3)Την εμφάνηση του ΠΑΟΚ μας, που είχα να τον δω από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (2-0 με Αραμπατζή πέρσι)... Καιρό είχα να μην κλάψω τα 40 ευρώ μου.

4)Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε επίτηδες ο Γιώργος αυτός. Έχει ξαναδώσει ρε παιδιά τέτοια δείγματα??? Κάτι θα υπάρχει από πίσω (μάνα ή Χριστοπαναγία φαντάζομαι). Και πάλι όμως ντροπή, είναι κατάπτιστη αυτή η ενέργεια...

5)Βαρύ αλλά, Gavrancic δεν φέρνει λίγο σε (αήμνιστο) Αρίστο;;;;

6)Χριστοδουλόπουλος... Παικτάρα ο Λάζαρος...

7)344,200 ευρώ και έρχεται και ο gay σε 2 βδομάδες!

8)Έπρεπε να βάλει και λίγο Sergio Conceicao για να γουστάρει το παλικάρι...

+10000000000000000000000000

ΠΑΟΚ αρρώστια για πάντα

Δημοσ.

Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί *, επρεπε να παιζει με 10 ο παοκ από το 5' και μετα να δοθει και το πεναλτι (το είπαν και σε αθλητική εκπομπή στο Μακεδονία χθες τα μεσανυχτα), μάλλον θα γινότανε 0-1. Κατά πάσα πιθανότητα θα ορμούσαν όλοι μέσα αφού βγάλανε τα κάγκελα και θα κατοχυρωνόταν 0-2 στο άρη. Τώρα επειδη ΔΕΝ τόλμησε ο διαιτητής έχουμε αυτό το αποτέλεσμα :-D:-D

(* den eimai paok :) )

Δημοσ.

Ανακοίνωση φίλων ΠΑΟΚ "Internet"

Σας ενημερώνουμε ότι ο Γ.Χ. είδε το σκουλήκι που πήγε να κάνει φωλιά στην Τούμπα και το ΠΑΤΗΣΕ

Και τα γνωστά τώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο λοιμωδών για απολύμανση και πάλι επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους

Δημοσ.
Ρε αλανια τι εγινε τωρα??? Που εισασταν ρε σεις να πειτε για τα πεναλτυ υπερ του ΟΦΗ, Πανιωνιου και την δικια σας πεναλταρα που εδωσε στο ιδιο ματς??? Αδικηθηκαμε τωρα??? Θελατε στο 3ο λεπτο κοκκινη μες στην τουμπα??? Μια φορα εγινε στον ΓΧ αυτο στο 19 αν θυμαμαι καλα με την ομαδα της Ιντρακομ και ολοι ξερουμε τι εγινε

Για κάτσε ρε μεγάλε...

Το ότι δε σου έδωσε ένα καθαρό πέναλτυ με τον οφη (τα άλλα 2 δεν ξέρω για το 1ο, δνε καταλαβα για το 2ο), σημαίνει ότι δεν έπρεπε να κρεμάσουν το δελτίο του ΓΧ στο ΤΑΒΑΝΙ, και να ξαναπαίξει ποδοσφαιρο όταν ψηλώσει και το φτάνει?

αν έγινε φάση που σηκώνει αποβολή, τότε, και στο 1ο λεπτό να δωθεί, τι σημαίνει στο 3ο?

Και καπάκια η έμμεση απειλή "μια φορά έδωσε κόκκινη και θυμάστε τι έγινε"...

(Παρεμπιπτόντως αν θυμάμαι καλά, τότε ήταν 2η κιτρίνη,και οι 2 για θεατρο. Εχει μεγάλη διαφορά από το να προσπαθεί ένας 35αρης να κόψει το πόδι ενός παιδιού στα 2)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...