Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αντεχω την λογικη οτι φταει η αστυνομια για ολα παντα! Ειναι δυνατον να πηγαινω τουμπα χαριλαου κτλ τκλ και να τους βλεπω ολου με μια ρετσινα στο χερι????? Ειναι δυνατον το μονο πραγμα που θελοθν να κανουν να ειναι βρισουν και να δημιουργησουν ενταση????

Τι ειναι αυτα ρε??? Και θελουμε και ποδοσφαιρο? Και Ευρωπες και μπουρδες???? Αντε σπιτια μας ολοι!!! Μα ΟΛΟΙ! Και μεις εδω πανω και σεις εκει κατω! Δεν ειμαστε ικανοι να εχουμε το ποδοσφαιρο που καποιοι ονειρευομαστε! Και δεν ειμαστε ικανοι γιατι προφανως δεν μας αξιζει!

Δημοσ.

Η αστυνομία είναι σαν τον ΟΤΕ...τα ακούει, όπως και να έχει, φταίει-δε φταίει, από συνήθεια και κεκτημένη ταχύτητα.

Όχι πως είναι ανεύθυνη ή δεν έχει κάνει κι η ίδια τα μύρια όσα κατά καιρούς, αλλά είναι ενοχλητικό να τον παίζουν οσίες Μαρίες οι ποδοσφαιροπατέρες σε κάθε περίπτωση. Είναι τραγικό να ρίχνουμε πρώτα το ανάθεμα στα Στρουμφ για τη μη αντίδρασή τους, βγάζοντας λάδι την αρχική δραση και τους φορείς της.

Αφού λοιπόν η καταστολή δεν επιτυγχάνει τους στόχους της, είτε από αδυναμία, είτε από ανικανότητα, είτε από συνειδητή αδιαφορία, ας χαρούνε τώρα τα πουλάκια μου τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για να δούνε τη θεατρική παράσταση.

Δημοσ.

Τα της αστυνομιας τα γνωριζω καλα!!! Εχουν λερωμενη την φωλια τους και αυτοι!!! Και πολυ μαλιστα! Αλλα καποτε πρεπει να θυμηθουμε και την 'ευθυνη του πολιτη'! Διοτι υπαρχει! Το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν ενα αστυνομοκρατουμενο πρωταθλημα! Αλλα αν ειναι αυτος ο τροπος να μπορεσω να παρω την οικογενεια μου...τους φιλους μου....τα παιδια μου .....στο γηπεδο ε τοτε ας γινει!

Ειναι τοσο απλο να φτιαξουν το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα καποιοι...αλλα δυστυχως δεν θελουν!

Δημοσ.

Και γιατί να θέλουν;

Όταν δε θα βγάζουν μεταξύ τους τα μάτια τους οι οπαδοί και θα στρεψουν το ενδιαφέρον τους στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, θα είναι οι πρώτοι που θα δείρουν για το άθλιο θέαμα και το ευτελές προϊόν που τους παρέχουν και μάλιστα πανάκριβα.

Δημοσ.
Και γιατί να θέλουν;

Όταν δε θα βγάζουν μεταξύ τους τα μάτια τους οι οπαδοί και θα στρεψουν το ενδιαφέρον τους στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, θα είναι οι πρώτοι που θα δείρουν για το άθλιο θέαμα και το ευτελές προϊόν που τους παρέχουν και μάλιστα πανάκριβα.

Συμφωνω απολυτως! Αν και θα ηθελα η αντιδραση να ειναι να μην ξαναπατησουν στο γηπεδο και οχι να δειρουν!

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει; Προτείνεις τη λύση του να μην ξαναπάμε στο γήπεδο ΕΜΕΙΣ ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τα επεισόδια; Για τα επεισόδια κατηγορείς ποιούς ακριβώς;

Αν και επειδή είμαστε στο τόπικ του ΠΑΟΚ, καλύτερα να το συζητήσουμε αλλού.

Δημοσ.
Δεν έχω καταλάβει; Προτείνεις τη λύση του να μην ξαναπάμε στο γήπεδο ΕΜΕΙΣ ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τα επεισόδια; Για τα επεισόδια κατηγορείς ποιούς ακριβώς;

Αν και επειδή είμαστε στο τόπικ του ΠΑΟΚ, καλύτερα να το συζητήσουμε αλλού.

Για τα επεισοδια κατηγορω αυτους που τα κανουν! Τα παιδακια με τις ρετσινες στα χερια που ελεγχονται απο κατι συνδεσμους μην πω τι.....και πανε στο γηπεδο για ολους τους αλλους λογους εκτος απο το να δουν την ομαδα τουσ!

Αυτους κατηγορω!!!!!!!!

Το πως θα λυθει αυτο? Ειναι πολυ απλο! Τους βλεπουν τοσα χρονια!!! Να τους απκλεισουν την εισοδο στο γηπεδο! Να πανε επιτελους στο γηπεδο ΟΛΟΙ αυτοι που θελουν πραγματικα να πανε να δουν την ομαδα τους...

Τοσο απλο...αλλα και τοσο συσκολο για καποιους!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eφυγε!!!!!!!!

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=64963

Νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ θα δει πολυ καλυτερες μερες.

Η ομαδα χωρις καμια βοηθεια ειναι απροσμενα καλη.

Τωρα ηρθε η ωρα του κοσμου....να την στηριξει.

Στο ματς με τον Ιωνικο δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια να μην παει ο κοσμος.

Η ομαδα χρειαζεται χρημα και στηριξη...

Δημοσ.

Eσεις δεν ησασταν ΠΑΟΚΙΑ που βαλατε στην Τ(ρ)ουμπα το πανο: ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΩΤΙΔΑ??

Παοκ εκει που αξιζεις. Στα τοπικα της συμπρωτευουσας.

Δημοσ.

rodeliari το εμετικο αυτο πανό το κρεμασε ενας παοκτσης και του την πεσαν οι υπολοιποι. μην κρινεις εναν ολοκληρο λαο απο εναν ηλιθιο.

υ.γ. δεν ειμαι παοκ

Δημοσ.

rodeliaris με πρόλαβε ο Μίκα......

ΞΕΚΟΛΛA!

Δες που είμαστε στη βαθμολογία με 25 εκατομμύρια ευρώ χρέος...τι να τους πεις εσύ.... e? ? ?

Θα σου λeγα τώρα ποιος αξίζει τι αλλα έχει χάρh που σέβομαι τους κανόνες του forum.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παοκια. θα τους παρουμε παλι τα εσωρουχα το σαββατο.δεν ειναι και δυσκολο.τεσσερα γκολ τρωνε σε καθε αγωνα ....

Δημοσ.
γεια σας παοκια. θα τους παρουμε παλι τα εσωρουχα το σαββατο.δεν ειναι και δυσκολο.τεσσερα γκολ τρωνε σε καθε αγωνα ....

Σου προτείνω να παίξεις στοίχημα στο ίντερνετ και να ρίξεις κανα τριχίλιαρο στο διπλό.Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται,πίστεψέ με!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...