Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεποντας το αντιστοιχο post για τον Παναθηναικο, ειπα να ανοιξω ενα θεματακι για την αγαπημενη μας ομαδα(ειμαστε κοντα στο 15% εδω μεσα).

Ο Παοκ πραγματικα περναει κρισιμες ωρες καθως Διοικητικα βρισκεται σε ενα αδιεξοδο για ακομα μια φορα....Αγοραστες εμφανιζονται απο το πουθενα(απο Ρωσια,εφοπλιστες.....κτλ) και αποτελεσμα μηδεν καθως η υπαρχουσα κατασταση (Γουμενος - Παγωνης) προσδοκα να βγαλει κερδος απο την αγορπωλησια...(και καλα κανει ...επιχειρηματιες ειναι στο κατω κατω)..

Βαρεθηκα να βλέπω την αγαπημενη μου ομαδα στην ιδια κατασταση συνεχεια...Φετος ειδικα με μια ομαδα απο νεαρους παικτες ειχα τη προσδοκια οτι θα αλλαγουν τα πραγματα...γιατι πραγματικα αυτα τα παιδια εχουν μελλον..

Η μεγάλες πληγες του Παοκ κατα τη γνωμη μου ειναι 2.

1.Ο ΛΑΟΣ

Μπορει να τον βοηθαει μπορει να ματωνει για την ομαδα ομως ειναι και η μεγαλη πληγη του...Χρονια τωρα καθε λογης συνδεσμιτες εμπλεκονται συνεχεια στις δουλειες της διοικησης βαζοντας το χερι στο λαιμο του καθενος που μπορει να εχει ολη την καλη διαθεση να προσφερει....Ομως επειδη για 2-3 χρονια ακολουθουσα την ομαδα σε παρα πολλα παιχνιδια...και ειδα τα θεματα των συνδεσμων απο κοντα...ενα εχω να πω...Ολοι αυτοι που ηγούνται των συνδεσμων (εκτος εξαιρεσεων φυσικα) , ειναι ανθρωποι που βγαζουν χρηματα , ειναι κατωτερης ποιοτητας και τα ναρκωτικα πανε συννεφο στους συνδεσμους....Αυτοι ειναι που προκαλουν ζημια...συνεχεια εδω και πολλα χρονια...

2.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Οι πολιτικοι θελουν το σωματειο εγκλωβισμενο ....ωστε να το εκμεταλλευνονται ψηφοθηρικα (αυτο συμβαινει και με αλλες ομαδες) καθως ο Παοκ εχει παρα πολλες ψηφους....να δωσει....Αυτοι εστειλαν συστημενους προεδρους (Βλεπε Μπατατουδης)...για να ελεγχουν τη κατασταση...

Κατα τη γνωμη μου Μια ειναι η λυση:

Nα παρει ενας Λεφτας Επιχειρηματιας την ομαδα που να μην τον νοιαζει τιποτα οσον αφορα το οικονομικο.και την εξαρτηση απο τους "Παοκτσηδες Πολιτικους"...Να διαλυσει τους συνδεσμους....! Ναι το λεω και το εννοω και να μην προσδοκα να γεμιζει το γηπεδο για τουλαχιστον 2-3 χρονια....να φερει τον υγιη Παοκτση στο γηπεδο (και πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι αυτοι)....και να κανει μια μακροχρονια επενδυση.....που ειμαι σιγουρος οτι με τις συγκεκριμενες ενεργειες θα πετυχει...καθως και το γηπεδο ειναι φιλετακι με πολλα εσοδα αλλα και το γηπεδο θα γεμιζει ....Ολα τα αλλα ειναι αγωνιστικα θεματα....

Αυτα ...περιμενω τις αποψεις σας απαντες Παοκτσηδες...

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειμαι παοκτσης (καλαμαρια) αλλα μου φαινεται οτι ξεχνας οτι οι εκαστοτε προεδροι "χρειαζονταν" τους συνδεσμους.

ΕΙναι κατι που δεν προκειται να ξεκολλησει απο τις ομαδες και αν καποιος προεδρος προσπαθησει να τους διαλυσει θα εχουμε παλι πολεμο.

Δημοσ.

Για αυτο επιμενω οτι ο προεδρος πρεπει να εχει ειδικο βαρος και να μην χρειαζεται απο κανεναν στηριξη....Πρεπει να ειναι ακαμπτος και να καθαρισει ολη αυτη τη σαπιλα....Μονο ετσι με ξεκινημα απο την αρχη θα μπορεσει να επανελθει ο Παοκ

Δημοσ.

αρε ΜΠΑΟΚ...!!!!

αν δεν αλλαξετε διηκηση και μυαλα μαγκες,ομαδα δεν θα κανετε.

παρασηρεστε πολυ ευκολα απο τους δημοσιογραφους σας.

χωρις παρεξηγηση,απλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Δημοσ.
Ενω οι αλλοι φιλαθλοι ειναι σκετα λελουδια ε?

Μαλλον δεν καταλαβες τι σου εγραψε ο απο πανω

Αν δεν αναφερεσαι στον αποπανω,σορρυ.μαι μπαντ

Δημοσ.
Να διαβαζουμε Πρωταθλητη και Ηχω για να ανοιγουν τα ματια μας?

τουλαχιστον αυτες οι κολοφυλλαδες δεν μας παραμυθιαζουν με αθρα τυπου:

το κατεστημενο της θεσσαλονικης που δεν μπορουμε να κανουμε πορεια στην ευρωπη.

Δημοσ.

τωρα ξεφευγεις.....το τοπικ δεν μιλαει για το κατεστημενο.......πιστεψε με ο κοσμος του παοκ εχει ματια και βλεπει.ξεχνας μου φαινεται τις αμετρητες εκπομπες για τη διατησια τις παραγκες κτλ.μην τα ξαναλεμε παλι.ολοι ξεραμε τι γινεται.το τι γραφουν οι εφημεριδες δε σημαινει οτι ολα τα ασπαζομαστε.πολλα ομως ειναι η πραγματικοτητα.εσυ σαν φιλαθλος του ολυμπιακου δεν κανονιζεις τα κουμαντα του κοκκαλη.οποτε δε φταις εσυ και μην προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν ειναι ελεφαντας.απλα αρκεσου στο οτι εχετε την καλυτερη ομαδα γιατι εχετε φραγκα και λαο.εμεις εχουμε μονο το λαο.

και οι μοναδες μας στην ομαδα καλες ειναι αλλα η ομαδα οχι οσο θα μπορουσε.

Δημοσ.
τουλαχιστον αυτες οι κολοφυλλαδες δεν μας παραμυθιαζουν με αθρα τυπου:

το κατεστημενο της θεσσαλονικης που δεν μπορουμε να κανουμε πορεια στην ευρωπη.

Κι αυτο σημαινει οτι δεν σας παραμυθιαζουν για τιποτα.

Πχ για την ευρωπαικη πορεια που ειναι παντα θεμα γκαντεμιας.

Δημοσ.

δεν ειναι ολοι οι φιλαθλοι του παοκ ετσι,απλα ενα αρκετα μεγαλο κομματι.

και για αυτο πιστευω οτι φταινε οι δημοσιογραφοι,τυπου αλεξης νικηφοριδης,αλλα και τα μυαλα των συγκεκριμενων οπαδων.

Δημοσ.
Πχ για την ευρωπαικη πορεια που ειναι παντα θεμα γκαντεμιας.

ποιος ολυμπιακος υποστηριξε αυτο?

ειμαστε ζωα,αλλα οχι και τοσο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...