tromeros dennis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 κοιταξα στο ebay για hub και κανουν καπου στα 10€. τι λετε; και που ειναι η διαφορα αναμεσα σε hub και switch??
ChPaNaG Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 γενικότερα το switch είναι καλύτερο από ένα hub, αλλά επειδή στην περίπτωση σου μιλάμε για 2 pc δεν υπάρχει διαφορά. Το hub απλά προωθει πακέτα ενω το switch κάνει κάποια πράγματα παράπανω (αναγνωρίζει mac addresses και τις αντιστοιχει στις πόρτες του......).
tromeros dennis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ααα οκ καταλαβα! και με 10€ περνω κανενα hub της προκοπης;
ChPaNaG Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αυτό μπορείς να το δικαιολογήσεις; Για ποιό λόγο να ισχύει αυτό; Δια 3 θα πάει το bandwith. Το καλώδιο ethernet έχει πολύ μεγαλύτερο bandwith απο οποιαδήποτε ADSL (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Εξάλλου το μοίρασμα στην ουσία δεν υπάρχει. Το κάθε PC τραβά internet ανάλογα με τις ανάγκες του. Πχ' date=' αν εγώ ανοίξω downloader manager, έχω πάρει όλο το bandwith και ο πατέρας μου δεν μπορεί να κάνει ούτε browsing. Μόνο με netlimiter μπορείς να ορίσεις όρια και να μοιράσεις δίκαια το bandwith. Μιλάω βέβαια για home use τόσο σε hardware επίπεδο όσο και software. Γιατί στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις αλλάζουν τα πράγματα (βλ. Cisco routers κλπ)[/quote'] Προφανώς καθε pc τραβά ανάλογα με τις αναγκες του, εγω μιλούσα στην σχεδον απίθανη περίπτωση κάθε pc να χρειαζεται το full bandwidth για να μην δώσω σχετική απάντηση . Όσο για το δια 3 που λες ενώ εγώ θεώρησα ότι σε αυτην την περιπτωση 8α μειρασθει δια 4 γραψε λαθος
ChPaNaG Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε hub/switch αλλά αν υποθεσεις οτι υπάρχουν switch με 12? πιθανοτατα ενα hub με 10? ειναι μια χαρα, αλλά καλύτερα παρε καμία άποψη απο κάποιον που έχει ήδη χρησιμοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.