Προς το περιεχόμενο

Αρχάριος σε overclocking, κάτι έχω κανει λάθος

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά, τελικά αποφάσησα να δοκιμάσω και εγώ λίγο overclocking. Έψαξα έμαθα και έπραξα....:

Το σύστημα τρέχει σε 133Μz η cpu και 167Mz η ram με τον διαιρετη στο auto. (4:5)

1.Ανεβάζω το FSB στα 140 αφήνοντας τον διαιρέτη στο auto. Δεν κάνει boot και κάνω reset.

2.To βάζω στο default, δεν κάνουν boot τα windows λόγω ενώς error?!? Με τ τα πολλά ξεκινήσανε.

3.Βάζω cpu 139Mz και διαιρέτη 5:6 -> ram 166.8Mz. Τρέχει. Βάζω 3DMark03 και μετά από λίγο μου πετάει error (......lost focus!).

4.Τελικά έχω ρίξει τα πάντα σε default και ακόμια πιο κάτω!!! αλλά ακόμα το 3DMark03 μου πετάει το ίδιο error!!:confused:

Τι μλκ μπορεί να έχω κάνει???

Δημοσ.

δοκιμασε να ανεβασεις τα volt της cpu σου οχι πανω απο +0,2V για ευνοητους λογους εκτος αν θες να ψησεις κανενα αυγουλακι...

Δημοσ.

Συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός... απλά ρωτάω γιατί εφόσον έχω επιστρέψει στις αρχικές ρυθμίσεις εξακολουθεί το 3DMark03 να μου πετάει λάθος (βέβαια τώρα 2 φορές στην σειρά ολοκληρώθηκε)

Δημοσ.

Το μήνυμα Lost Focus που πετάει το 3D Mark03 σημαίνει ότι κάποιο πρόγραμμα/pop-up πετάχτηκε/απασχόλησε την CPU στο "προσκήνιο" όσο έτρεχε το 3D Mark03.

Με άλλα λόγια, κλείσε MSN Messenger, Web Browser, και ότι άλλα προγράμματα τρέχεις, πρωτού αρχίσεις το 3D Mark.

Δημοσ.

"File 'textures/high/Corridor_as.0000.dds' is corrupted"

Αυτό το error είναι από τον υπερσυγχρονισμό; 3-4 φορές που μου έβγαλε τέτοιο error αναφερόταν σε διαφορετικό αρχείο, και άλλες 2 φορές κόλλησε το πρόγραμμα σε μια μαυρη οθόνη!!! Η κατάσταση είναι για κλάμματα...

Οι μετατροπές δεν είναι μεγάλες όμως....

FSB cpu 133 -> 139

RAM σε default FSB (νομίζω τουλάχιστον)

Vcore 1,5 -> 1,55

FX 5900 XT core 400 -> 445

FX 5900 XT ram 700 -> 790

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...