Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Όσοι εχουν δοκιμασει την εκδοση 2002 στα win xp θα παρατηρησαν οτι στην επιλογη speed disk στα xp δεν μας δινεται μια αναφορα για το ποσο τοις εκατο ειναι μη κατακερματισμενος ο δισκος κατι που γινεται με την ιδια επιλογη στα win me.Μηπως υπαρχει τροπος που δεν εχω βρει να γινεται κατι τετοιο και στα win xp? Επισης δεν υπαρχει η επιλογη για βελτιστοποιηση του συστηματος στα wp ή μηπως κανω λαθος?
G.O.S. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 File Platano ap' oso exo paratirisei ontos den exei tin epilogi system doctor,exei mono tin epilogi windoctor..alla noomizo oti den ftaine ta winxp,apla to 2002 den exei aftes tis epiloges giati prin ligo kairo pali me winxp eixa to utilities 2001 kai mou evgaze to system doctor.Na sou po tin alithia den to dokimasa se palaiotero leitourgiko alla den nomizo na iparxei kapoia diafora.<BR>Etsi ki allios to windoctor me to system doctor kanane akrivos tin idia douleia..opote mikri i apoleia,tora oson afora to pososto sto speed disk ekei tha simfoniso oti logika tha eprepe na to deixnei..
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Εγω τα δοκιμασα και σε win me και σε win xp και οι επιλογες ειναι διαφορετικες!!!
Petza Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Egw pali exw egatastisi to Norton SystemWork 2002 sta ME<BR> <BR>Sto tab Find and fix problems exei ta parakatw<BR>1)System doctor<BR>2)UnERase wizard<BR>3)Disk doctor<BR>4)Win Doctor<P>Twra giati den to exei sta XP..........
Erazer_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Padia apo oti ida sto site tis etairias <BR>to diskdoctor den egatistate sta winxp kata kapio tropo ine 2 enswmatomenes ekdosis diaforetikes gia kathe os
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.