pagalo Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα προγραμματάκι στην Access, στο οποίο αποθηκεύω και κάτι φωτογραφίες σαν object. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από φορματ στον υπολογιστή δε μπορώ πλέον να δω τις φωτογραφίες. Στην θέση τους εμφανίζει απλά το όνομα και τον τύπο της φωτογραφίας. Αυτό επίσης το έκανε και παλαιότερα και ο μόνος υπολογιστής στον οποίο δούλευε, από 3-4 που το δοκίμασα, ήταν ο δικός μου. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορεί να διορθωθεί? Ευχαριστώ
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μήπως έχεις αλλάξει τη διαδρομή του συνδεδεμένου αρχείου;
adi32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 λογικα αυτο θα εγινε αν οχι κοιτα μηπως δεν εχεις εγκαταστησει σωστα την Access
pagalo Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Η εικόνα ειναι embedded και δεν εχει αλλάξει το path.
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μήπως είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία των εικόνων και πρόκειται για πρόβλημα μνήμης; Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο παρακάτω site μπορεί κάτι χρήσιμο να βρεις http://accdevel.tripod.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.