GiorgosH Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει αναζήτηση για λέξεις μέσα σε αρχεία του Word? Έχω πάνω απο 6,000 αρχεία κ θέλω με ένα πρόγραμμα να μπορω να βρω ποια αρχεία περιέχουν ποιες λέξεις.. Ξέρετε αν γίνεται, εάν δεν έχω ορίζει 'λέξεις - κλειδιά' στο Word? Η εφαρμογή του Google που κάνει αναζήτηση έχει τέτοια επιλογή?
Nikb Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Την αναζήτηση των win δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ έτσι... Χρησιμοποίησε την. Κάνει θαύματα... Έναρξη... εύρεση... (Στο όνομα βάλε *.Doc)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εννοεί στα περιεχόμενα των αρχείων,όχι στα filenames.
crc2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 η αναζήτηση όπως σωστά λέει και ο φίλος Nikb γράφεις επάνω στο όνομα αρχείου το *.doc για να ψάξει σε όλα τα αρχεία του WORD και απο κάτω που ζητάει μια λέξη η φράση γράφεις την λέξη που σε ενδιαφέρει !!!
Nikb Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Η απόλυτη επιβεβαίωση του κανόνα ότι η πλειονότητα των χρηστών δεν χρησιμοποιεί πάνω απο 10% των δυνατοτήτων των προγραμμάτων που έχουν εγκατεστημένα στο υπολογιστή τους πόσο μάλλον σε κάτι τόσο απλό όπως είναι η αναζήτηση… Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου απέξω από αυτόν τον κανόνα…
accipio Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Γίνεται και μέσα από το Word. Στην καρτέλα Άνοιγμα, πάνω δεξιά κάνε κλικ στο Εργαλεία και από εκεί στο Αναζήτηση.... Στη νέα καρτέλα στο πεδίο Αναζήτηση κειμένου γράφεις τη λέξη/το κείμενο που θες να βρεις και στο Αναζήτηση σε ορίζεις σε ποιο φάκελο θες να ψάξει, ενώ δεξιά στο Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ορίζεις τι τύπος αρχείων του Office σε ενδιαφέρει.
GiorgosH Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Το δοκιμάζω τώρα guys. Ευχαριστώ πολυ. Φαίνεται αρκετά αργό πάντως. Μήπως το Util του Google είναι γρηγορότερο? ΄Το έχει δοκιμάσει κανείς? (Όχι δεν είμαι κολλημένος με το google :P:P)
diofot Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 msn desktop search Δε σου λέω τίποτα. Μου έλυσε τα χέρια. Μιλάμε για πολύ γρήγορα αποτελέσματα σε τεράστιο όγκο δεδομένων.
GiorgosH Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Έχει επιλογή να επιλέγεις σε ποιους φακέλους θα ψάχνεις? Γιατί το θέλω για netword drive. Επίσης δεν έχει τίποτα ad-aware etc?
ntg_net Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εκτος οτι το κανουν τα WindowsXP Pro(τουλαχιστον ,δε ξερω για Home) αυτο που ζητας , σε ανεβαζω και ενα πολυ καλο free εργαλειο που χρησιμοποιω εγω http://rapidshare.de/files/20164421/Xteq_X-Find_1.0.rar.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.