Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα αναζήτησης μέσα σε έγγραφα Word

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει αναζήτηση για λέξεις μέσα σε αρχεία του Word?

Έχω πάνω απο 6,000 αρχεία κ θέλω με ένα πρόγραμμα να μπορω να βρω ποια αρχεία περιέχουν ποιες λέξεις..

Ξέρετε αν γίνεται, εάν δεν έχω ορίζει 'λέξεις - κλειδιά' στο Word?

Η εφαρμογή του Google που κάνει αναζήτηση έχει τέτοια επιλογή?

Δημοσ.

Την αναζήτηση των win δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ έτσι...

Χρησιμοποίησε την. Κάνει θαύματα...

Έναρξη... εύρεση...

(Στο όνομα βάλε *.Doc)

:)

Δημοσ.

η αναζήτηση όπως σωστά λέει και ο φίλος Nikb γράφεις επάνω στο όνομα αρχείου το *.doc για να ψάξει σε όλα τα αρχεία του WORD

και απο κάτω που ζητάει μια λέξη η φράση γράφεις την λέξη που σε ενδιαφέρει !!!

Δημοσ.

Η απόλυτη επιβεβαίωση του κανόνα ότι η πλειονότητα των χρηστών δεν χρησιμοποιεί πάνω απο 10% των δυνατοτήτων των προγραμμάτων που έχουν εγκατεστημένα στο υπολογιστή τους πόσο μάλλον σε κάτι τόσο απλό όπως είναι η αναζήτηση…

Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου απέξω από αυτόν τον κανόνα…

:)

Δημοσ.

Γίνεται και μέσα από το Word. Στην καρτέλα Άνοιγμα, πάνω δεξιά κάνε κλικ στο Εργαλεία και από εκεί στο Αναζήτηση.... Στη νέα καρτέλα στο πεδίο Αναζήτηση κειμένου γράφεις τη λέξη/το κείμενο που θες να βρεις και στο Αναζήτηση σε ορίζεις σε ποιο φάκελο θες να ψάξει, ενώ δεξιά στο Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ορίζεις τι τύπος αρχείων του Office σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το δοκιμάζω τώρα guys. Ευχαριστώ πολυ.

Φαίνεται αρκετά αργό πάντως. Μήπως το Util του Google είναι γρηγορότερο? ΄Το έχει δοκιμάσει κανείς? (Όχι δεν είμαι κολλημένος με το google :P:P:P)

Δημοσ.

msn desktop search

Δε σου λέω τίποτα. Μου έλυσε τα χέρια. Μιλάμε για πολύ γρήγορα αποτελέσματα σε τεράστιο όγκο δεδομένων.

Δημοσ.

Έχει επιλογή να επιλέγεις σε ποιους φακέλους θα ψάχνεις? Γιατί το θέλω για netword drive.

Επίσης δεν έχει τίποτα ad-aware etc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...