Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο Internet.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι δυνατόν με αυτή την φθηνή καρτούλα να δώ αν υπάρχει κάποιο ασύρματο δίκτυο στην περιοχή που μένω?Είτε είναι με ίντερνετ ή χωρίς?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174014&Nav_Section_Id=908&Catalog_Id=16&Product_Id=311884&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Oκ ευχαριστώ να είσαι καλά.Ρε παιδιά παίζει κανένας από θεσσαλονίκη να μου δανείσει μία κάρτα που δεν χρειάζεται να κάνω το search και να αν είναι η την αγοράζω η παίρνω μια δική μου καινούρια?

Δημοσ.

βασικά ακριβή είναι. Βρήσκεις και με 20€. Άντε στην τελική να πάρεις κανά stick. Πάρε το λάπτοπ κανενός γνωστού σου και πήγαίνε το σπίτι σου να δεις... Και να μπεις στο ασύρματο, αργά ή γρήγορα θα σε πάρουν χαμπάρι και θα το κειδώσουν...

Δημοσ.
βασικά ακριβή είναι. Βρήσκεις και με 20?. Άντε στην τελική να πάρεις κανά stick. Πάρε το λάπτοπ κανενός γνωστού σου και πήγαίνε το σπίτι σου να δεις... Και να μπεις στο ασύρματο, αργά ή γρήγορα θα σε πάρουν χαμπάρι και θα το κειδώσουν...

μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια εδω διπλα ειναι ενας και εχει ανοιχτο το ρουτερ και ειναι μπατε σκυλοι αλεστε κριμα ομως που το ανακαλυψα μετα που εβαλα dsl και δεσμευτηκα για 6μηνες :P

Δημοσ.

kai auto einai oraio kata tin gnomi sou tha itheles na isoun esy o asxetos me to router kai na empainan oi alloi tsampa. den nomizo gia auto min koroideueis file mou tous mi sxetikous giati otan protovgikan ta wifi kai ta dsl oloi mas eixame kanei lathoi tora an den to ekmetaleutikan kapoioi allou papa euaggelio.

P.S na ksereis an mpeis sto router tou allou xoris tin egkrish tou einai "poiniko adikima" kai dioketai sto leo giati enas eksypnakias pige na kanei to idio se mas pou eimaste "dhmosio" tora trexei....kai den ftanei

Δημοσ.

Άντε να δούμε πότε θα γίνεται νόμιμα με wimax αυτό...Ξέρεις φάση(εφόσον έχεις τον εξοπλισμό)πας σε κάποιο κατάστημα με είδη τηλεπικοινωνιών και του λές :

"Μια κάρτα Wimax TADEnet για δύο μήνες,τάδε ταχύτητα flatrate κτλ."

Καλή μαγκιά θα είναι αν είναι έτσι.Αλλά μου φαίνεται πολύ όνειρο.Αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά.

Tέσπα ξέρει κανείς αν αυτές οι καρτούλες παίρνουν καλώδιο για προέκταση(δηλ να τοποθετήσεις κάπου αλλού την κεραία) και αν ναι τι είδους και που το βρίσκω.Δεν ξέρω γιατί αλλά με έπιασε μια μανια για Wireless.Θέλω να αποκτήσω σχέση με το αντικείμενο.

Δημοσ.
μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια εδω διπλα ειναι ενας και εχει ανοιχτο το ρουτερ και ειναι μπατε σκυλοι αλεστε κριμα ομως που το ανακαλυψα μετα που εβαλα dsl και δεσμευτηκα για 6μηνες :P

koita kai ego to wireless anoixto to exo giati polli apla den exei sindethi pote kaneis pano tou. an do kanenan na sindeete tha to klidoso kai tha telionei i ipothesi. opote min to denete kobo pos an breite ena router lisate to thema internet. (aloste an einai entelos asxetos tha arxisi ta parapona gia xamiles taxitites ston isp kai kapia stigmi tha tou to poun na to klisi i na to klidosei)

Δημοσ.
Άντε να δούμε πότε θα γίνεται νόμιμα με wimax αυτό...Ξέρεις φάση(εφόσον έχεις τον εξοπλισμό)πας σε κάποιο κατάστημα με είδη τηλεπικοινωνιών και του λές :

"Μια κάρτα Wimax TADEnet για δύο μήνες' date='τάδε ταχύτητα flatrate κτλ."

Καλή μαγκιά θα είναι αν είναι έτσι.Αλλά μου φαίνεται πολύ όνειρο.Αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά.

Tέσπα ξέρει κανείς αν αυτές οι καρτούλες παίρνουν καλώδιο για προέκταση(δηλ να τοποθετήσεις κάπου αλλού την κεραία) και αν ναι τι είδους και που το βρίσκω.Δεν ξέρω γιατί αλλά με έπιασε μια μανια για Wireless.Θέλω να αποκτήσω σχέση με το αντικείμενο.[/quote']

nai iparxoun kai kerees pou exoun san kalodio ethernet gia epektasi kapoiu sta 4-5 metra an thimame sosta oste na tin pas ekei pou thes.ixa dei ena katastima se ena periodiko me tetoia alla den thimame pou.pragmati ama breis alon kai mpeis pou den einai klidomeno tote o allos oso kai xazos na ine ama esi tou allazeis ta fota tha katalavei oti kati ginetai.ektos an mpeneis gia na deis kana email mono kai etsi mikra pragmata.den einai 20 mb grammi gia na min fanei i diafora.

Δημοσ.
De@th L0rd Πάρε κάνα τέτοιο ρε συ !

TRUST NB-7300P WIFI HOT SPOT FINDER

PER.592079.jpg

LOL ρε! Του πεινασμένου τα καρβελοόνειρα (φιλικά πάντα ).Κοίτα να δείς τι έβγαλαν για τους πεινασμένους του ίντερνετ.Εύχομαι ειλικρινά Wert να ξεμπλέξεις κάποια στιγμή με το ίντερνετ γιατί σε βλέπω ότι ταλαιπωρήσαι καιρό!Που μένεις ?Eμένα στο χωρίο περάσαν ADSL.

Δημοσ.
LOL ρε! Του πεινασμένου τα καρβελοόνειρα (φιλικά πάντα ).Κοίτα να δείς τι έβγαλαν για τους πεινασμένους του ίντερνετ.Εύχομαι ειλικρινά Wert να ξεμπλέξεις κάποια στιγμή με το ίντερνετ γιατί σε βλέπω ότι ταλαιπωρήσαι καιρό!Που μένεις ?Eμένα στο χωρίο περάσαν ADSL.

Εδώ αγρόν ηγόρασαν και ζεύγη βοών πέντε :mrgreen:

Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Μαρμαρωμένοι βασιλιάδες είναι.

Και δεν τους είναι τίποτα να περάσουν καλώδιο μέχρι εδώ. Υπάρχουν ήδη οι υποδομές υπογείος και δεν πρόκειται να σκάψουν. Απλά αν ήθελαν θα τραβούσαν το καλώδιο. Όμως στου κουφού την πόρτα :cry:

Κάνα δορυφορικό μάλλον θα έσωζε την κατάσταση αλλά και εκεί θέλει πολύ χρήμα :cry:

Αναμένουμε στο ακουστικό μας !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...