Προς το περιεχόμενο

Agora laptop

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera!tha ithela na kanw tin exis erwtisi.Endiaferomai gia tin agora foritou kai thelw kati "dynato" logw tis douleias mou.Endiaferomoun gia TOSHIBA pou xe prin 2 mines peripou 2.000euro.Omws telika arxisa na skeftomai gia Acer me dual-core kai itan kai pio ftinos.Polloi mou eipan pws den einai empisti marka h Acer.H gnwmi sas?eyxaristw

Δημοσ.

Ερώτηση : Γιατί έχουν βάλει σκληρό 4200 rpm; Δεν ρίχνει την επίδοση του υπολογιστή; Είναι αισθητή η διαφορά με 5400;

Επίσης τα XP Media Center ενδείκνυνται για επαγγελματική χρήση γραφείου;

Κατά τα άλλα το λαπ είναι πολύ ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Me skliro sta 4200 rmp i katastasi ine drama kai richni kata poli tin epidosi tou ypologisti i kaliteri lisi ine sta 7200 rpm.Ego stin thesi sou tha kitaga mono dell ,pou den yparchi amfibolia gia axiopistia poiotita kai servis

Δημοσ.
Me skliro sta 4200 rmp i katastasi ine drama kai richni kata poli tin epidosi tou ypologisti i kaliteri lisi ine sta 7200 rpm.Ego stin thesi sou tha kitaga mono dell ,pou den yparchi amfibolia gia axiopistia poiotita kai servis

φιλαρακι σορρυ αλλα την ειπες τωρα....

αποφασισα για το συγκεκριμενο σοννυ και το εχω περιπου 2 μερες σπιτι μου ειναι ενος φιλου.μιλαμε για λαπτοπ και οχι για desktopτρεχω προγραμματα ηχου με την μνημη στα 1,450μβ κατιλημενη και το λαπτοπ δεν κανει ουτε ενα κολλημα και ας ειναισ τις 4200. λιγοτερη θερμοτητα λιγοτεροσ θορυβος.... σιγα την διαφορα με τις 5400 με τις 7200 δεν λεω εχει αλλα μιλαμε για λαπτοπ το ξαναλεω.και επισης σαν ιδιοκτητης dell λατιτιουντ σου λεω οτι συγρινεις λαθος η σονυ ειναι καλυτερη εταιρια εχει τα λιγοτερα servise. και τα λαπτοπ της τα αγοραζεις δεν στα κανουν δωρω με εγκυκλοπεδειες.

φιλε να το παρεις το μηχανημα με ξετρελανε 20 ωρες ανοιχτο να παιζει παιχνιδι τρειλερ καιδεν ειχε ζεσταθει-head pipes συνδεουν επεξεργαστη-gpu-cjipset και εχει την καλυτερη θερμικη συμπεριφορα για λαπτοπ που εχω δει

Δημοσ.

Prospathis na sigrinis ena ena disko sta 4200 i 5400 me ena sta 7200?

Auto proti fora to akouo kainourgio ine

και τα λαπτοπ της τα αγοραζεις δεν στα κανουν δωρω με εγκυκλοπεδειες.

Pisteyo na ise gnostis ,Kai ochi na les kati gia na perna i ora, Ean ine i dell top eteria ase na to krinoun alli me perisoteri pira

Me olo to sebasmo

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Sony δεν επέλεξε τυχαία σε ένα τόσο δυνατό κατά

τα άλλα μηχάνημα, να βάλει δίσκο στις 4200rpm. Το έκανε καθαρά για θέμα

αξιοπιστίας του δίσκου. Laptop με σκληρό στις 7200rpm δε συγκρίνεται στις

ταχύτητες, κακά τα ψέμματα, αλλά έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει ο σκληρός.

Δημοσ.

Pantos stis 7200 se apozimioni me tin apodosi tou kai den ine omos kati sigouro pos tha ktipisi o diskos.

Ego pisteyo itann thema kostous gia des poso kostizi enas sta 4200 kai 7200 rpm

se aytin choritikotita(160) efoson yparchi

Δημοσ.
Νομίζω ότι η Sony δεν επέλεξε τυχαία σε ένα τόσο δυνατό κατά

τα άλλα μηχάνημα' date=' να βάλει δίσκο στις 4200rpm. Το έκανε καθαρά για θέμα

αξιοπιστίας του δίσκου. Laptop με σκληρό στις 7200rpm δε συγκρίνεται στις

ταχύτητες, κακά τα ψέμματα, αλλά έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει ο σκληρός.[/quote']

Οι πιθανότητες να χτυπήσει ο δίσκος είναι στην ουσία οι ίδιες με το να σου σκάσει η cpu ή να καούν pixels στην οθόνη ή το dvd να πάψει να διαβάζει....Παιδιά όλα είναι υποκειμενικά στην αγορά ενός laptop. Εδώ βέβαια ισχύει ο σιωπηρός νόμος "ότι πληρώσεις, παίρνεις" όπως και σε κάθε άλλη αγορά. Το θέμα είναι πως η Sony και η κάθε εταιρία που θέλει να πουλήσει προσπαθεί να μειώσει το κόστος παραγωγής όσο μπορεί ώστε να έχει μεγαλύτερο κέρδος... Γι' αυτό η επιλογή του συγκεκριμένου δίσκου είναι εμπορικά μια λάθος κίνηση από μέρους της, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως ελάχιστα σέβεται τον απανταχού αγοραστή laptop.

Παρεπιπτόντως συμφωνώ με το φίλο kakli για τα Dell όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των μηχανημάτων της. Και φυσικά δεν μιλάμε πως το service της είναι κλάσης ανώτερο από άλλες εταιρίες (από προσωπική άποψη πάντα εννοούμε).

Δημοσ.
Kalispera!tha ithela na kanw tin exis erwtisi.Endiaferomai gia tin agora foritou kai thelw kati "dynato" logw tis douleias mou.Endiaferomoun gia TOSHIBA pou xe prin 2 mines peripou 2.000euro.Omws telika arxisa na skeftomai gia Acer me dual-core kai itan kai pio ftinos.Polloi mou eipan pws den einai empisti marka h Acer.H gnwmi sas?eyxaristw

Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντες φίλους του forum όσον αφορά την αξιοπιστία των Acer, απαντώντας με τα εξής :

Μετά από έρευνα αγοράς 2 μηνών, ατέλειωτα reviews, σερφάρισμα σε πολλά forums και αναζητώντας και γω ένα αρκετά γρήγορο laptop σε αυτή την τιμή κατέληξα στο συμπέρασμα πως το Acer που είχα από την αρχή επιλέξει δεν ανταποκρίνεται στο κόστος απόκτησης λόγω πολλών και σοβαρών προβλημάτων πολλών χρηστών με το service (και όχι μόνο) της εν λόγω εταιρίας. Ετσι η έρευνα αγοράς κατέληξε στην Dell .

Δημοσ.

η κινηση της sony δενε ιναι λαθος ισα ισα... ο χρηστης ο απλος μεχρι καιο advanced ειναι καλυμενοι απο την τον δισκο..χωριτικοτητα θες οχι ποιο τρεχει ποιο γρηγορα πεσμου γιατι να χρειαστει ταχυτητα να το δεις να παιζει hd να σου φυγουν τα μυαλα τι ποιο απαιτιτικο ??? βιντεο ??? εχει 1gb ραμ η οποια επαρκει για να εχει H cpu παντα δεδομενα να δεχεται κατα την κοδικοποιηση. τωρα αν μμου παρεισ το λαπτοπ και θες να κανεισ μια μεταφορα πολυ μεγαλουα παρτιτιον ενταξει καθε ποτε θα γινεται αυτο ???μια χαρα ειναι μην τρελαθουμε.αν οντος ηταν αναγη να εχει ταχυτητα ο δισκος θα εβαζε 80gb 7200... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει! λαπτοπ τετοιασ ποιοτητασ και κατηγορις σπανια εχουν 5400... τεσπα αν θες τετοιο λαπτοπ πανε παρε ενα πο το πλαισιο αν κολλας εκει ...με 1700 ευρω παιρνεις ενα μηχανημα που εκτος απο την ταχυτητα του ειναι κοσμημα καισ ε πειραζει ο δικος... μαλλον δεν εχεισ καμια επαφη με το αντικειμενο που λεγεται portable-computing

Δημοσ.

kaκαι οσο για dell file μου ειμαι κατοχος 2desktop και 2 λαπτοπ εχω πειρα αρκετη .και δες το και αλλιως! τα σονυ ειναι κατι σαν τα mac εχουν το δικο τους κοσμο και κοινο το οποιο ποτε δεν κανει αλλη επιλογη. απλα η σονυ προτιμαει να βαζει πυκνωτες made in usa kai japan ενω η dell μεχρι και ινδια. τεσπα τι λεμε τωρα οταν εγω ανοιγα εσωτερικο vaio στην ελλαδα τα dell ουτε τα ξερανε

Δημοσ.

yiorgoos συγνωμη που θα το πω ετσι... χωρις παρεξηγηση.

η ερωτηση που εκανεσ ειναι χαζη οποιον και αν ρωτησεις θα σου πει 2 πραγματα για τα σονυ αξιοπιστια και servise οσο για το δευτερο ενταξει ειναι στο βελγιο αλλα τουλ αυτε οι 8-10 μερες θα περασουν και θα το παρεισ οκ το λαπτοπ.

δεν ξερω κατα ποσο ασχολεισε η ποσο μικροσ εισαι αλλα η σονυ πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο καμια εταιρια notebooks. θες μαγνησιο εχει-θεσ ανθρακονηματα εχει θελεις κορυφαια οθονη εχει απλα ειναι.. οτι ποληρωνεισ περνεις.

εγω περιμενω το λεπτοπ απο αυριο μαλλον θα ειναι εδω τωρα αν εχει και ενα καμμενο πιξελ δεν θα γινει και κατι ουτε η σονυ θα πεσει στα ματια μου... οταν εχεισ την τυχη και ανοιξεισ ενα τετοιο μηχανημα θα καταλαβεις...

Δημοσ.

δεν μπορεισ να κακοχαρακτηριζεισ τη σονυ επειδη δεν εχει servise εδω και ξερεισ κατι καλυτερα για μενα γιατι ξερω οτι θα το παρω οκ ουτε σπασμενο ουτε τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...