Theodore Tsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Η ερώτηση απλή: Από τις κάρτες που υπάρχουν στην αγορά ποιά συμφέρει και για τι κλήσεις;(αστικά, υπεραστικά, διεθνή, κινητά)
kage Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ποτε δεν εχει βγει προιον π να ειναι καλυτερο σε ολα απο τον ανταγωνισμο
Theodore Tsi Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 οκ....το δέχομαι.... ας το διατύπωσω λίγο διαφορέτικα... ποίες κάρτες συμφέρουν και για τι είδους κλήσεις;;;
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Λοιπόν βασικά ας το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο εγώ.... Ενδιαφέρομαι για 3 κατηγορίες κάρτας. α) Για κληση σε σταθερο (τοπικο & υπεραστικο) β) Για κινητο γ) Για εξωτερικό (EU) Any ideas?
Cleric Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 gia eksoteriko pou me endiaferi emena ke dokimasa arketes , pio kali mou fanike tis Payphone
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Χρεωση περίπου που έχει αυτή? Καποια στιγμη χρησιμοποιησα μια καρτα για Αυστραλια, και μιλούσα 1 ωρα με 5 ευρω ή κατι τετοιο, παντως πολυ φθηνα... Δεν μου ερχεται στο μυαλο τωρα, αλλα οι περιπτεράδες τις περισσότερες φορές ξέρουν ποιά ειναι για ποιά περίσταση, αρκεί να είναι "κεντρικό" περίπτερο να εχει ποικιλία.
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 voipbuster.com Με μια κάρτα 10€ και web-activated calls... Θα μιλάς 300λεπτά την βδομάδα για 4 μήνες... Δες ποιές χώρες έχει κι αν σε καλύπτουν. Δεν χρειάζεσαι ειδική συσκευή, από το τηλέφωνο του σπιτιού σου θα μιλάς..
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Βασικα το θελω επειδη παω στρατο, και πέρα απτο κινητο που θα με σκιζει θελω να μπορω να μιλάω και απο κανα καρτοτηλέφωνο... Το voipbuster το ειχα ξεχασει εντελως!! θα το κοιτάξω, thank you!!
A3TeRnuS Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μετα απο 1,5 χρονο σχεσης, 310? επιδοτηση απο Cosmote και πολυ στριμωγμα οικονομικο, κατεβηκα στα περιπτερα στο Συνταγμα και ανακαλυψα (για Ευρωπη παντα) την μαυρη τηλεκαρτα SP Super Economy 5? (powered by Teledome) και μιλαω 5ωρες με 5?! Sε προκαλω να βρεις καλυτερη για τηλεφωνα στο εξωτερικο! Ν.
Theodore Tsi Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 κάτι για κίνητα- υπεραστικά δεν έχουμε;;;
polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μετα απο 1' date='5 χρονο σχεσης,310? επιδοτηση απο Cosmote και πολυ στριμωγμα οικονομικο, κατεβηκα στα περιπτερα στο Συνταγμα και ανακαλυψα (για Ευρωπη παντα) την μαυρη τηλεκαρτα SP Super Economy 5? (powered by Teledome) και μιλαω 5ωρες με 5?! Sε προκαλω να βρεις καλυτερη για τηλεφωνα στο εξωτερικο! Ν.[/quote'] Ελα ρε, 310? απο Cosmote? Μιλάμε για πάνω από 250 ? μηνιαίο λογαριασμό έ? Αυτή η μαύρη SP Super Economy είναι μονο εκει περίπου κέντρο ή παίζει και αλλού? Θα την ψάξω στη Γλυφάδα οταν κατέβω, ρε γμτ οταν εγω ημουν 4 χρονια στην Αγγλία μας έπιανε τον κωλο ο ΟΤΕ στο σπίτι......
A3TeRnuS Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ελα ρε' date=' 310? απο Cosmote? Μιλάμε για πάνω από 250 ? μηνιαίο λογαριασμό έ?Αυτή η μαύρη SP Super Economy είναι μονο εκει περίπου κέντρο ή παίζει και αλλού? Θα την ψάξω στη Γλυφάδα οταν κατέβω, ρε γμτ οταν εγω ημουν 4 χρονια στην Αγγλία μας έπιανε τον κωλο ο ΟΤΕ στο σπίτι...... [/quote'] Βασικα μονο κεντρο στο Συνταγμα την εχω βρει και μ εσωσε!!! Ν.
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 @A3TeRnus Σε ποιά χώρα έπαιρνες τηλ;;; Μιλάς μόνο σε σταθερά στην Ευρώπη ή και σε κινητά;;;(Με αύτη τη χρέωση εννοώ)
A3TeRnuS Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 @A3TeRnus Σε ποιά χώρα έπαιρνες τηλ;;; Μιλάς μόνο σε σταθερά στην Ευρώπη ή και σε κινητά;;;(Με αύτη τη χρέωση εννοώ) Αγγλια επαιρνα Θεοδωρε... 300' για σταθερο ή 15' για κινητο. Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας,ε; Ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.