Προς το περιεχόμενο

Programma Gia Rapidshare?eleos!thelw Na Katevasw Kati Link K Na Min Eimai Sto Pc!

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτησω ρε παιδια γιατι δεν το διευκρινησατε: Αν δεν έχεις premium account έχουν καμια χρησιμοτητα τα rapidget και Universal Share Downloader; Γιατι φανταζομαι εκει που ζηταει το Rapidshare να πληκτρολογησουμε τον τριψηφιο κωδικο, δεν μπορουν να το κανουν τα προγραμματα..

To idio erotima exo kai ego?

Nomizo oti ola ayta ta programata aforoun premium acount.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε oldnew οφείλω να ομολογήσω ότι μου φάνηκαν πάρα πολύ ενδιαφέρονται όλα αυτά που έγραψες, αν και μ'άφησαν άυπνο χθες βράδυ, προσπαθώντας να βρω μια λύση.

Το πιο ενδιαφέρον που βρήκα ήταν αυτό εδώ (έχω το Sagem 1500/1540wg).

Τα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν τα εξής:

1) Το δικό μου modem/router δεν έχει σελίδα dsl_auto.htm ή κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον μετά την αναζήτησή μου στα manuals και στο google δεν βρήκα τίποτα. Βρήκα κάποια scripts για automatic reconnect, αλλά ήταν σε linux, κι εγώ είμαι σε Windows.

2) Δεν βρήκα πουθενά κουμπάκι για να κλείνει και να ξανασυνδέεται στο web interface, το μόνο που βρήκα ήταν ένα κουμπάκι που κάνει αποθήκευση και επανασύνδεση του.

3) Δοκίμασα με το παραπάνω link (arse), αλλά δεν έπαιζε, γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί στο modem/router με telnet ("connect failed") και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να συνδεθεί. Εκτός από αυτό όμως, δεν πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά, γιατί τα scripts του arse απλώς κάνουν reboot τον router και δεν νομίζω ότι μου κάνει, γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

4) Δοκίμασα να το κάνω "χειροκίνητα" πατώντας το κουμπάκι που υπάρχει από πίσω και είδα ότι πρέπει να περιμένω κανα δεκάλεπτο για να αλλάξει ip.

Οπότε, το συμπέρασμά μου είναι ότι καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολα τελικά, ίσως δεν παίζουν σε όλους τους routers, δεν ξέρω τι να πω, εκτός κι αν κάποιος μας δώσει τα φώτα του κ το καταφέρουμε.

Ως τότε... θα πληρώνουμε την ΔΕΗ!

Υ.Γ. Επειδή είμαι σε ένα υπολογιστή και στην δουλειά και έχω remote access στο pc του σπιτιού (κατεβαστήρι), δεν θα χα πρόβλημα με τον χειροκίνητο τρόπο: να έμπαινα δηλαδή στο web interface και να πάταγα ένα δυο κουμπάκια, να έκανε shutdown ο router και να τον άνοιγα εγώ μετά από 10 λεπτά, αλλά ούτε αυτό δεν μπόρεσα να βρω λύση να το κάνω, γιατί όπως είπες κι εσύ, συνδέεται αυτόματα!

Δημοσ.

2) Τελικά αποσυνδέεται μέσω web interface και παίρνει νέα ip, πατώντας το κουμπάκι: "Save and Reboot", το οποίο από ότι είδα από το status bar του internet explorer καλεί την σελίδα: http://192.168.2.1/cgi-bin/snrboot.exe.

Προσπάθησα να καλέσω την συγκεκριμένη διεύθυνση από batch με τρόπο παρόμοιο με τον δικό σου, αλλά δεν εμφάνισε τίποτα...

Ξέρει κανείς τρόπο να την καλέσουμε; (modem sagem 1500wg - από otenet ondsl kit wireless)

Δημοσ.

Oldnew δεν ενδιαφέρομαι καθόλου, αλλά διάβασα τα 2 ποστ σου και ευχαριστούμε που μοιράστηκες το αποτέλεσμα 10+ ωρών ψαξίματος και γνώσης!

Δημοσ.

Όχι μόνο ο Oldnew, κι εγώ έφαγα αρκετές ώρες στο ψάξιμο και εξακολουθώ να το ψάχνω, αν βρω λύση θα σας την πω...

Για την ώρα το κάνω με remote access,

μιας και είμαι και στην δουλειά σε υπολογιστή μπροστά,

μπαίνω στο pc του σπιτιού και πατάω το κουμπάκι "Save and reboot now" όταν βλέπω ότι είναι σε wait 1 ώρας και βάλε...

Πότε επιτέλους θα βρεθεί ένας χριστιανός να φιξάρει το ##:%^:^%rapidshare;

Θα βρεθεί, που θα πάει;

Όχι τίποτα άλλο, έχει αυτές τις αναμονές, αλλά όλοι εκεί πάνε και ανεβάζουν, για να πάρουν τα points και να κατεβάζουν αυτοί με την σειρά τους μετά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Telika den yparxei kapoio programma poy na vazei mono toy ta psifia poy vgazei to rapidshare(eide to .com eite to .de) meta apo kapoia wra wste na katevazei to epomeno arxeio kanonikotata. telos yparxei kapoio programma poy na toy dilwneis me to poy katevasei ena arxeio apo to rapidshare na kanei aposindesei toy router soy kai epanasindesi kai na sinexisi to download apo rapid.... an nai poio einai afto? exw katevasei eidi ta universal share downloader, rapget kai flatrate manager 2001 alla ap' to ligo poy ta eida den prepei na to kanei kanena apo ta 3 afta ta programmata afto.

Δημοσ.

file fits13... gia modem... 3erw ena programma alla den to dokimasa...

gia router den 3erw an kanei :-(

ri3e mia matia:

http://rapidshare.com/files/10903879/Time_Resetter.rar

Pass: dend359

ps: an tyxon parabainei tous kanones to insomnia parakalw diagrapste amesws to mhnyma oi mods kai sygnwmh gia thn anastatwsh! (giati nomizw oti den einai kanena paranomo programma - aplws ena utility)

Δημοσ.

paidia psaxtite ligo perissotero.se ''diafora'' sites kikloforei lisi pou doulevei me to abbyy fine reader 8!skanarei mono tou tin eikona me ta 3 psifia kai ta dinei aftomata ston usd.an kai efoson kapoios moderator me diaveveosei oti den 8a me kanei ban, 8a anevaso sto rapidshare to paketaki usd(freeware)+finereader abbyy(trial panta,agoraste monoio sas!) kai ola ta arxeiaki me tis ri8miseis gia na katevazete xoris na eiste mprosta sto pc.

epipleon na po oti xreiazeste ena programmataki pou 8a kanei reset tin sindesi sas kai efoson i ip sas ananeonete sinexizontai ta downloads aftomata.

afta kai parakalo poli oxi p.m. mono edo.

Δημοσ.

loipon vrika mia pio efkoli lisi sxetika me to proigoumeno post mou.

psakste sto google gia :

''rapidshare.com auto downloader''

8a vrite afto pou zitate.

an pareveno tous kanones tous forum(ka8os den dino direct link oute gia paranoma arxeia oute link se warez site) parakalo kapoion moderator na me enimerosei kai na svisei i allaksei ta post mou.oxi ban omos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...