Προς το περιεχόμενο

Programma Gia Rapidshare?eleos!thelw Na Katevasw Kati Link K Na Min Eimai Sto Pc!

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

MasterX εγώ το διευκρίνισα οτι έχω premium account.. άλλωστε απο το ψάχνεις hacks και άλλα είναι 10 ευρώ για ένα μήνα.. Δηλ 2 ποτα! Άσε που κατεβάζεις με την μέγιστη ταχύτητα.. φυσικά αν ξέρεις τα links γι'αυτό που θέλεις.

Δημοσ.
Να ρωτησω ρε παιδια γιατι δεν το διευκρινησατε: Αν δεν έχεις premium account έχουν καμια χρησιμοτητα τα rapidget και Universal Share Downloader[/b']; Γιατι φανταζομαι εκει που ζηταει το Rapidshare να πληκτρολογησουμε τον τριψηφιο κωδικο, δεν μπορουν να το κανουν τα προγραμματα..

To Rapidget δεν θα λειτουργησει γιατι χρειαζεται να εχεις premium...Το Universal Share Downloader και βεβαια κανει δουλεια και καπως ξεπερναει το προβλημα με τους αριθμους παντως την δουλεια του την κανει μια χαρα..

Δημοσ.

Εγώ πάντως δουλεύω το rapget χωρίς premium.. που όντως αργεί....

έχει κανένας κανένα proxy-list για το rapget ?

η που μπορώ να βρώ;;; (στον γουγλι ψάχνω αλλά δεν...)

Please pm αν έχει κανείς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Αλλο rapget αλλο RapIDget...το πρωτο ειναι σαν το usd και το αλλο ειναι official και χρειαζεται premium

Δημοσ.

okokok... εγω ρωταω όμως...

έχει κανένας κανένα proxy-list για το rapget ?

η που μπορώ να βρώ;;; (στον γουγλι ψάχνω αλλά δεν...)

Please pm αν έχει κανείς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ποιο είναι καλύτερο;

Το rapget ή το usd;

Εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο, με έχει αφήσει ικανοποιημένο κ δεν έχω δοκιμάσει το πρώτο. Τι λέει λοιπόν το rapget;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά είναι πολύ απλό, μετά από κάθε download αποσυνδέετε το modem μετά το ξανασυνδέετε και δεν έχετε πρόβλημα. κατεβάστε όσα κατοστάρια θέλετε!

Δημοσ.
1000 τέτοια νεότερα thread υπάρχουν, πήγες και βρήκες να αναστήσεις αυτό που είναι 5 μηνών?!

ναι όντως!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φίλε που το ανέστησες υπάρχει και το Rapget:-D

Δημοσ.

Exei gemisei to forum apo erotimata gia to rapidget, kai kathe evdomada paroysiazetai kai enas neos tropos poy doyleyei gia 1, 2 meres kathe fora...

Magikes liseis den yparxoyn, kai na vrei kaneis kana tropo ,se liges meres den tha doyleyei opote.. H monadikh efikth lysh kai poy tha doyleyei malon gia panta einai h parakato. Perneis to usdownloader, to opoio gia mena einai makran kalitero apo rapget. To syngekrimeno kathe fora poy to trexeis, ama exei alaksei kati, kaneis aftomath anavathmish meso net, kai ola ok. Teleioneis me to provlima na grafeis ton kodiko epiveveoshs, vazeis ola soy ta link na katevoyn ena ena, kai to mono provlima poy eksakoloythi na yparxei, einai oti metaksy kathe download, prepei na alakseis thn ip soy gia na mh xreiazetai na perimeneis.Ayto den to kanei, ala soy dinei ergalia gia na to kaneis monos soy , an exeis gnoseis. Syngekrhmena ,soy dinei th dinatothta na trexeis opoio programa thes , prin kathe neo download. Ti shmainei afto? Oti an ftiakseis ena programa poy na soy klinei to modem gia 3-4 lepta, to vazeis ekei, na sto trexei prin apo kathe download, kai me epilogh poy soy dinei, na mhn ksekinhsei to epomeno download prin teleiosei thn leitoyrgia toy to programa poy orizeis. Opote ti ginete? Katevazei to proto link, trexei to programa (klisimo modem gia 3 lepta kai epanekinhsh modem- epomenos exei alaksei h ip) , ksekinaei na katevazei to 2o link, molis teleiosei kai afto to katevasma, trexei to programa (ksana klisimo modem gia 3 lepta kai epanekinhsh modem- epomenos exei alaksei h ip) , ksekinaei na katevaei to 3o link ... kai oyto kathekshs. Toy vazeis kai thn epilogh na klhsei to pc otan teleiosoyn ola ta download, kai eisai etoimos..

Tora to pos tha kaneis ena tetoio programa , (synhthos eina skriptaki poy tha aftomatopoiei anoigma -klisimo) eksartatai apo pio modem exeis, kai synhthos thelei arketo peiramatismo gia na vreis pies entoles anoigoyn kai klinoyn to modem. Sto dimo moy modem (level one fbr 1416a) exo ftiaksei afto to scriptaki gia na parete mia idea:

"E:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox.exe" "http://192.168.01/dsl_auto.htm&todo=auto_pvc"

@ping 127.0.0.1 -n 40 -w 1000 > nul

"E:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox.exe" "http://192.168.01/dsl_auto.htm&todo=auto_pvc"

"E:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox.exe" "http://192.168.01/wizard.htm&todo=connect"

To parapano to sozo osa p.x alaghip.bat ,kai einai to programa poy anafero parapano...

Afta ta oliga. Ego pantos exo katevasei paara pola etsi xoris kanena provlima. Akoma kai an xrhsimopoihseis proxi, synhthos kapoios alos to exei xrhsimopoihsei prin apo esena, me apotelesma na mh doyleyei, ase pou peftei h taxythta poli. Meta kalytera na doseis ta 10 eyro to mhna pou leei kai o filos parapano. Opoios katevazei para poli, kalytera na plhronei gia na exei kai max taxythtes. Afta einai gia toys peristasiakoys xrhstes pou katevazoyn mia sto toso

Δημοσ.

Θα μπορούσες φίλε να μας δώσεις περισσότερες διευκρινίσεις για το script;

Π.χ. βλέπω ότι καλείς τον firefox και του περνάς αυτές τις παραμέτρους,

είναι απαραίτητο αυτό;

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο π.χ. με οποιονδήποτε browser;

Θα δουλέψει ανεξαρτήτως modem;

Ή, μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε οδηγίες;

Εγώ πάλι, επειδή έχω wireless modem/router και συνδέεται κι άλλος υπολογιστής πάνω του, τα αφήνω στην ουρά στο rapget και ανοικτό το pc και όποτε κατέβουν.... Δεν βιάζομαι...

Δημοσ.
Θα μπορούσες φίλε να μας δώσεις περισσότερες διευκρινίσεις για το script;

Π.χ. βλέπω ότι καλείς τον firefox και του περνάς αυτές τις παραμέτρους,

είναι απαραίτητο αυτό;

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο π.χ. με οποιονδήποτε browser;

Θα δουλέψει ανεξαρτήτως modem;

Ή, μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε οδηγίες;

Εγώ πάλι, επειδή έχω wireless modem/router και συνδέεται κι άλλος υπολογιστής πάνω του, τα αφήνω στην ουρά στο rapget και ανοικτό το pc και όποτε κατέβουν.... Δεν βιάζομαι...

Καταρχιν να ξεκινησω απο το τελευταιο. Τι ενοεις δεν βιαζεσαι? Αντε κατεβαινουν τα πρωτα 100 ΜΒ, για να κατεβει το επομενο κοματι 100 ΜΒ , θα περιμενει π.χ 60 min. Για να κατεβει το επομενο, θα περιμενει 120 min, για να κατεβει το τριτο θα περιμενει ακομα περισσοτερο π.χ 200 min. Απορω πως κατεβαζεται ετσι.. Μονο το ρευμα που θα πληρωσεις στο τελος αφηνοντας πααρα πολες ωρες το pc ανοιχτο.. Για να μη πω οτι, στο τελος καποιο link δεν θα δουλευει γιατι θα εχει περασει πολυ ωρα απο οταν το εβαλαν και θα το εχουν διαγραψει.. μονο για μικρα προγραμματα μπορεις να δουλεψεις ετσι κατα την ταπεινη μου γνωμη. Ας παμε τωρα στο script. Βεβαιως και δουλευει και με internet explorer. Πρωτα ετσι το ειχα.

Τι κανει το παρακατω:

Απλα ανοιγει καρτελα στον mozila explorer (Με τον ιντερνετ explorer ανοιγε καινουριος explorer καθε φορα, μιας και δεν ειχε καρτελες , και οπτικα ηταν χειροτετο μιας και γεμιζε η οθονη με παραθυρα explorer καθε φορα που κατεβαινε ενα κοματι download) , και στελνει μεσω του web interface την εντολη http://192.168.01/dsl_auto.htm&todo=auto_pvc την οποια οταν ρυθμιζα το modem , ειδα οτι στην ουσια κανει ενα restart στο modem. Mονο που κανονικα προηγουνται αλλες εντολες , και αν δωσω κατευθειαν αυτη , στην ουσια μπλοκαρι το modem , και ειναι σαν να το κληνεις. Επιδει ομως ειναι modem-router και το εχω στη ρυθμηση always on, με το που κληνει το modem, αυτο ξανασυνδεεται αυτοματα. Το αποτελεσμα θα ηταν να μην περασει αρκετος χρονος, και να ξανασυνδεθει χωρις να αλλαξει η ip.

Πρεπει λοιπον να το κρατησω κληστο για περισσοτερο χρονο.

Η παρακατω εντολη

@ping 127.0.0.1 -n 40 -w 1000 > nul κανει στην ουσια pause στον κωδικα , και δεν συνεχιζει παρακατω . παιζοντας με τα νουμερα , μπορεις να το κανεις να σταματησει για οσα δευτερολεπτα θελεις. Ξερω ελαχιστα απο dos , αλλα ψαχνοντας στο google το βρηκα. Στην ουσια δηλαδη σταματα η εκτελεση, μεχρι να ολοκληρωθει η προηγουμενη εντολη , που σταματαει το modem. (θελει καμια 30ρια δευτερολεπτα η εκτελεση της προηγουμενης εντολης, κληνει το modem και δεν προλαβαινει αυτο να συνδεθει ακομα.

Στη συνεχεια , αφου εκτελεστη και η δευτερη εντολη (το pause) παει να εκτελεστη η τριτη, που ειναι η ιδια με την πρωτη:

Απλα ξανακλινω το modem, ενω αυτο , δεν εχει προλαβει ακομα να ξανασυνδεθει, ωστε να μηνει κλειστο για ακομα περισσοτερο χρονο και να αλλαξει η ip. Aν δεν το εκανα αυτο , δεν θα προλαβαινε να αλλαξει η ip , γιατι δεν θα ειχε μηνει κληστο για αρκετο χρονο , και θα συνδεοταν με την ιδια ip.

Μετα ξανα η εντολη pause

Και μετα

"E:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox.exe" "http://192.168.01/wizard.htm&todo=connect"

η οποια λεει στο modem να ξανασυνδεθει. και να μην την εδινα αυτη, επειδη εχω το modem στην επιλογη olways on , θα ξανασυνδεοταν απο μονο του.Αλλα επειδη εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες δυσκολευεται, το δινω για καλυτερα.

Αντι για dos, μπορεις να χρησιμοποιησεις και αλλα προγραμματα για ακομα καλυτερα ,αλλα πρεπει να ξερεις αρκετα απο προγραμματισμο. κοιτα εδω

http://www.autoitscript.com/autoit3/

Πρακτικα, μπορει να μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω . Μπορεις οτι κανεις χειροκινητα, δηλαδη εστω οτι για να κλησεις το modem πας στο web interface , πατας πρωτα σε ενα κουμπι , μετα πατας σε αλλο , κλπ. Αυτη τη διαδικασια ,αν την καταγραψεις με ενα προγραμμα αυτοματισμου, απο τα πολλα που κυκλοφορουν, ωστε να γινεται αυτοματα, (ενα απο αυτα ειναι και το autoit που γραφω παραπανω, ανα και υπαρχουν και πολυ ποιο ευκολα) και το σωσεις ως μια μακροεντολη οπως λεγεται, μετα καλωντας την με το usdownloader , θα κανεις την δουλια σου. Με λιγα λογια υπαρχουν πολοι τροποι αλλα χρειαζεται πολυ πειραματισμος και λιγες γνωσεις, καθως για καθε modem ειναι διαφορετικη η διαδικασια.Γινεται σε ολλα ομως.Μια φορα να το πετυχεις ομως , φτανει. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...